Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikir verin beyler

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Aslında yolu yarılamış durumdayım ama yinede buraya bi konusu açalım belki gençlerin önünü açarız.

Şimdi peşinat hazır yaklasık 35bin TL'lik bi peşinatım var üstünü kredi ile araba alıyorum.
VW ile görüştüm hatta kimlik vs vs bile gönderdim 160 hp Manuel makyajlı kasa ( çıkış 2014 ) scirocco için araya tanıdık vs vs sokarak
iyi bir fiyat aldım 70.500 TL ye bitiricez işi. Kredim onaylanınca vw finanstan.

Onun dışında Leon FR muhabbeti yaptı 1-2 çevre tanıdıklar. Aklıma sokuyolar böle başka secenekleri. Baktım ona onunda fiyat aralıkları buna yakın. ama benim DSG ye karşı bir önyargım ve alerjim var. Her ne kadar 2011 2012 serisindeydi o muhabbetler yapsa bile satış temsilcileri , konustugum arkadaşlarım " son 6 yıldır eskidendi DSG sansımanın sorunu yapıp duruyo onlar zaten iyi kötü 2-3 kere degiştirirsin DSG dediler."

Ve ben scirocco'yu manuel kullanmak istiyorum hem dsg sorunu yok hem spor bir araba oldugu için daha keyifli olacagını düşünüyorum.

Onun dışında SIFIR olmak koşulu ile bak bide şuna bakabilirsin diyebileceginiz aynı segment ( çok secenek yok gerçi ) var mı söleyebiliceginiz bir araba veya scirocco vs leon durumları falan.

Bütçe konusunda net bişey söyleyemicem ama 110 120 bin tl'lik arabada sölemeyin =)

35.000 peşin vericem buna 70.500 den kalan 35.500'de 48 ay araç kredisi seklinde olucak.

Neyse özetle varsa paylaşımlarınız konu ile alakalı yazın çizin.

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...