Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Aslında yolu yarılamış durumdayım ama yinede buraya bi konusu açalım belki gençlerin önünü açarız. Şimdi peşinat hazır yaklasık 35bin TL'lik bi peşinatım var üstünü kredi ile araba alıyorum. VW ile görüştüm hatta kimlik vs vs bile gönderdim 160 hp Manuel makyajlı kasa ( çıkış 2014 ) scirocco için araya tanıdık vs vs sokarak iyi bir fiyat aldım 70.500 TL ye bitiricez işi. Kredim onaylanınca vw finanstan. Onun dışında Leon FR muhabbeti yaptı 1-2 çevre tanıdıklar. Aklıma sokuyolar böle başka secenekleri. Baktım ona onunda fiyat aralıkları buna yakın. ama benim DSG ye karşı bir önyargım ve alerjim var. Her ne kadar 2011 2012 serisindeydi o muhabbetler yapsa bile satış temsilcileri , konustugum arkadaşlarım " son 6 yıldır eskidendi DSG sansımanın sorunu yapıp duruyo onlar zaten iyi kötü 2-3 kere degiştirirsin DSG dediler." Ve ben scirocco'yu manuel kullanmak istiyorum hem dsg sorunu yok hem spor bir araba oldugu için daha keyifli olacagını düşünüyorum. Onun dışında SIFIR olmak koşulu ile bak bide şuna bakabilirsin diyebileceginiz aynı segment ( çok secenek yok gerçi ) var mı söleyebiliceginiz bir araba veya scirocco vs leon durumları falan. Bütçe konusunda net bişey söyleyemicem ama 110 120 bin tl'lik arabada sölemeyin =) 35.000 peşin vericem buna 70.500 den kalan 35.500'de 48 ay araç kredisi seklinde olucak. Neyse özetle varsa paylaşımlarınız konu ile alakalı yazın çizin. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Selam, DSG'de artık problem yok diye biliyorum ben de. Ama hep diken üstünde hissedeceksen kendini, manuel alman daha iyi olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Astra gt bakıyordu şirketten bi arkadaş gecen, çok anlamam ama baya özellik saymıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 38k'da 2013 leon var. dsg'de -henüz- sorun yaşamadım. benzer araçlarda da fiyat daha ucuz değil, astra gtc, megane coupe vs. ben olsam bunlardan birini kafaya koyduysam dsg yüzünden almamazlık etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 istanbuldaysan otomatik vites büyük konfor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Aynen öyle, eminim şirokko manuel ile çok daha başka olur da İstanbul' da o keyfi ne zaman yaşayacaksın tartışılır. Millet eskiden Pazar günü araba ile gezer bir şeyler yapardı artık o da yok, zıkkım şehir sabah 7 akşam 8 full trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 peugeot 308 hb. ben artık bunu bi 10 yıl derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar