MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :tebrikz: neden zıplamıyor bunlar ya :( alttaki gifler falan hareketli[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 zaten zıplamıyolarki ayakları yerden kesilmiyo:Dzıplama sayılaz..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya cidden sizde hareket yapıyo mu bunnar ?[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 böyle mükemmel bi topic accagini duyup $oka girmisler ondan olsa gerek :-D[signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak No need for sympathy, the misery that is me..! Sell me to infection, it is only for the weak On bleeding knees, I accept my fate..!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tamam cok aptal bi topic ama :P merak ettim allaa allaaa :P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sana kusmusler heralde..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
wook Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yorulmuşlardır birazdan yine başlarlar...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence garbage'a gitmek istedikleri icin protesto ediolar =P[signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak No need for sympathy, the misery that is me..! Sell me to infection, it is only for the weak On bleeding knees, I accept my fate..!
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 explorer ın internet options bölümünden advanced sekmesine geç ordan multimedia başlığı altında "play animations in web pages" şeysini işaretli hale getir.(ingilizce windows da)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Zıplıyorlar hemide nasıl görecen uçiler sankim aman aman[signature][hline]...Techno Cocaine...
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Benim monitörü kırdılar üç kez,bu dördüncü monitör..O derece zıplıyorlar yani..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: John_Petrucci, 22 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki: explorer ın internet options bölümünden advanced sekmesine geç ordan multimedia başlığı altında "play animations in web pages" şeysini işaretli hale getir.(ingilizce windows da) +1
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: John_Petrucci, 22 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki: explorer ın internet options bölümünden advanced sekmesine geç ordan multimedia başlığı altında "play animations in web pages" şeysini işaretli hale getir.(ingilizce windows da) allah razı olsun =P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 benimkindede nah çekiyorlar bana =)[signature][hline]tuana...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 maşallah adam bi soru sordu sorduguna pişman ettiniz hehe. john eray için bende sana teşekkur ediyim boş cevaplar yazmadıgın için[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Çok güldüm ama ya allah cızırtını vermesin =) "Neden zıplamıyor bunlar ya ?" Koptum =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Öne çıkan mesajlar