Istari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 nokia 206 model bir cep telefonum var. bu telefonla herhangi bir problemle karşılaşmadan internet paketleri ile internette girebiliyordum. 2 hafta önce ne olduysa telefon internette girmek istediğimde sinyal yok uyarısı veriyor; bunun bir çözümü var mı? internet paketim var ama kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 sutle yumusatip ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 nokia servisine sor, olmadı yolla. başka sim kart tak internet paketli, belki senin sim kartın bozulmuştur. zibilyon tane denenicek şey var, biyerden başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 3 gün önce telefonu Edge'e aldım o zamandan beridir ne kadar ayar değiştirsem de kapatıp açsam da yine 3G'ye dönmedi. Demin aradım turkcelli hata restart attılar düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ben Bisey sorucam, Simdi telefon hattim 3G destekliyor. Telefonda Data baglanti, E harfi oldugunda,2g sanirim yavas. H gosterdiginde baglanti iyi oluyor. Telefonu degistirecegim ve 4G internet paketine gecmeyi dusunuyorum. Sorun su: Evde ve Isyerinde E gosteriyor baglanti. Kafamdaki soru: Simdi bu 4G desteklemedigi icin mi E gosteriyor yoksa 4G cekseydi bulundugum konumda en azindan 3G "H" gostermesi gerekir miydi? 4G alinca da Edge "E" gosterecekse hic almayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 2 yıl daha bekle, 5g çekecek. 4g ile zaman kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 muhtemelen öyle olucak, alma. o e edge işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar