Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cigaralık


Lithran

Öne çıkan mesajlar

Elimde kısa süre kullanılmış ,fazlalıkdan dolayı satışa gelmiş e-cigar bulunmakta.Başka modlara ve setlere sahip olduğum için bunu kullanmaya pek fırsat bulamadım.

.Orjinal üründür ,bütün kutu ve aparatları tamdır.Serial nosu ile orjinalliğinide teyit edebilirsiniz.Yanında 2 adet atomizer göndereceğim.Size kalan sadece likit koyup tüttürmek.Likiti olmayanada 1 adet orjinal dekang yollarım.


Kısaca olayı bilmeyenler için anlatayım.2.5 inç genişliğine sahip ana batarya içine normal sigara boyutundaki sigaramızı takarak şarz ediyoruz.Üfleyip üfleyip kabına geri koyuyoruz .Ana batarya durmadan şarz ediyor sigarayı.Öyle ufak olduğuna bakmayın sigaranın haylice duman ve aroma tadı vardır.Evod tarzı ürünlerden alamadığım aroma tadını eroll dan fazlasıyla almışımdır.

Videodu sigaranın aynısıdır.Çift koni çift bataryalıdır.Fiyat olarak 70 tl düşünüyorum.İsteyen olursa 1100 mah lık evod bcc ego seti de tüm aparatlarıyla beraber iki set beraber 100 tl ye verebilirim.Yani evod set 30 tl gelir.Evod setde 0 ayarında deneme amaçlı alınmış 1 kere kullanılmıştır.

Ürünlerde aynı gün iade alıyorum yani yazdığım harici beğenmediğiniz bir durum olursa aynı gün paranızı bende iade ederim.


ERoll Burda

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...