hattok Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 S.a reyisler Ultimanın eski tadını istiyorsanız kesinlikle gelmelisiniz. İPY kafası yapılmış ama daha da detaylandırılmış korsanlık falan da eklenmiş Custom ev kurabildiğiniz bi server.Birde cok güzel pve şeyleri eklediler. Backstab de var stealth archer kasıyorum ben şimdi :P Coğu skilli pve de bonus damage'a ekletmişler güzel olmuş bence kacırmayın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 brit koprudeyim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 abddeki serverda da bi pvp yapılır ki türkiyeden parmaklarını yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 10 kusur yildir oynayan adamlar var zaten. serverin lokasyonundan bagimsiz, hem oyun bilgisi refleksi hem teamplay, 2 kisi birden gelince karsidan ayakta kalma suresi 2sn. milisaniyelerle araya pot sikistirabilirsen 3.5sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 TR'den us serverında sorunsuz oynanıyor bu arada, ben yıllar önce oynadım. lag fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 An corp'un sunucusu bildiğim kadarıyla avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar