Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 iyi para yapmis o zaman. guzel oyun, normal satmasi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 expansion cikarsa. ahh ah. bir o kadar da expansion satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Bunlar exp i free major patch gibi yapicakti da benim tahminim içeriği genişletip parayla satıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 heist kasacaklar varmı ya oynamak istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 4. olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ben oynarimda daha hic online oynamadim, yuk olurum faydadan cok ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 iletişim lazım iletişim olunca çok sıkıntı olmaz bilen bilmeyene anlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 buradan arkadaslarla bir heist yaptim bende :) ucak basima bela oldu o derece noob takilabilirim bende. sesli iletisim sart kesinlikle. uzundur da oynamiyorum ne olur sonucu bilemem. wipe garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 buradan 4kere heist yaptıydık kimisinde benim ilk heistimdi kimisinde ben öğrettim güzel eğlenceli. Zaten patidende kasan adam çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ben de online oynamadım. önce belli seviyeye gelmem lazım değil mi heist için. çok üşeniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 belli seviye derken ev alman gerekiyor ama fakir evi almıcan tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ön sipariş aldığım için gelen parayla en pahalı evden almıştım. o var yani. ama seviyem 4 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 E o zaman sorun yok. Neyi dert ettiniz bu kdr ki. Oyun sonuçta kuralım grup ben yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 e hadi madem go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 akşam herkese uygun olan saatte toplanalım. mumble kurun, ordan iletişiriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bana steamden ulaşın heist zamanı madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ee yok mu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 benim seviye 5. heist için 12 olmam lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Heist icin bilgi vereyim size madem heveslenmişiniz :P -Heiste katılmak için lvl ve birikim gerekmiyor (biraz silah ve susturuculu silah lazım tabi) -Yalnızca heisti kuracak adamın min lvl12 olması apartman dairesinin olması ve heist hazırlık masrafları için parası olması gerekiyor -1 kişide armored kuruma varsa çoğu heist step i kolay oluyor. -3. Heistten itibaren voice chat şart Gerisi kordone olup eğlenmek öğrenene kadar retry yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 sadece kuran kişi için şart olduğunu bilmiyordum iyiymiş. eyv. @catze bu akşam gelebilirim o zaman. geçende 12 level değilim diye ses etmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Best mod ever: https://youtu.be/VvkC1irE4TE (Bu sefer editlemiycem mobile de koymayı başaramıyorum ama izleyin ahahha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 sevgili arkadaslar.yeni girdimde oyuna ne yapılır ne edilir.böyle bi teamspeak falan varmı konustugunuz ettiginiz?kafanızı utulesem biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Ne kadar yetenekli oyunseverler var. http://youtu.be/KsXsyepW6pM Müthiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Hayranim bu tip adamlara wow da da neler cikiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 voidu'dan alışveriş yapan oldu mu ? https://voidu.com/game/grand-theft-auto-v 72tl gta 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar