Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kanuni said: 100% tamamlayinca ortaya cikiyorlar gidip inceliyorsun falan, birde suyun altinda var 100% gerektirmeyen ama alienlarla ilgili bir mystery varmis cozulemeyen sonunda jetpack veren(rumor bu) Kiflam! meh =/ %100 yapmama imkan yok benim ya neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Yaparsin.. Herseyi maxlamiyorsun belli bir liste var onu takip ediyorsun ben bilmiyordum herseyi yapmaya calistim meger gerek yokmus :) Ign falan guide yapmis ne yapacaksin ne yapmayacaksin seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ama ben assassin görevlerinin sadece 2 tanesini bırakmışım saf gibi, anca 62M usd var her karakterde şu an. nasıl alırım o 150m lik golf club ı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ona gerek yok.. Listeye bak. http://m.ign.com/wikis/gta-5/100_Percent_Completion_Checklist Purchase any 5 Properties Purchase a Vehicle from a Website Collect 50 Spaceship Parts Collect 50 Letter Scraps Walk and play fetch with Chop Complete a Booty Call Receive a Prostitute service Hold Up a Store Complete 25 x Under The Bridge Complete 8 x Knife Flights Complete 25 x Stunt Jumps Visit the Cinema Friend Activity: Visit a Bar Friend Activity: Visit the Cinema Friend Activity: Visit the Strip Club Friend Activity: Play Darts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Raze said: yaw sol alttaydı sanırım sarı bi bar var, o bitince yeşil hpden yiyor, kırmızıya dönüyor o da bitince, düşen çuval misalı iniyon bisikletten. renkler pek belirgin değil. bi de w ya basmadım dedin de, shiftle sprinte kalkmıyor musun? kalkınca bir kere caps locka bastım. Yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kanuni said: Ona gerek yok.. Listeye bak. http://m.ign.com/wikis/gta-5/100_Percent_Completion_Checklist Purchase any 5 Properties Purchase a Vehicle from a Website Collect 50 Spaceship Parts Collect 50 Letter Scraps Walk and play fetch with Chop Complete a Booty Call Receive a Prostitute service Hold Up a Store Complete 25 x Under The Bridge Complete 8 x Knife Flights Complete 25 x Stunt Jumps Visit the Cinema Friend Activity: Visit a Bar Friend Activity: Visit the Cinema Friend Activity: Visit the Strip Club Friend Activity: Play Darts (tu) cepten açıp bakayım hemen (thanx to websense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 sana trafikte yazayim derken kaza yapiyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 abi arızalı mısın trafikte paticik e mi bakılır aslkdjsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 onun trafiği ist gibi değildir zaten, ist de gayet bakılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ya rockstarın social sitesine girin orda kariyerin altında checklist var aşşada tüm yapıp yapmadıklarınızı gösteriyor. Yapmadıklarınızın sol yanında ince bir çizgi olarak renkli bir sütun varsa onları tamamlıyarak %100 e ulaşırsınız rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 story modu bitirdim nihayet sdsaff. Tüm karakterlerde 35m civarı para var.Assasination görevlerini sonra bıraktım , 1b dolar yapıp ne var ne yok herşeyi alıcam.Jetle uzaya çıkıp oyunu silerim sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 oyunun %100 bitirme işi çok tantanalıymış yahu :( neyse akşam tank mank alayım çevrede dolanır sonra paso online akarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 storymode bitti çok güzeldi pek dadluydu :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 duke o'death için gerekli prequest i yaptım, ama spawn olmuyor zibidi route68 de söylenen cafe parkında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 İlk bulduğun yerde spawn olmuyor oraya yakın çölde petrol çıkaran küçük rafineriler var hani şü çekiç gibi dönen zımbırtılar onların bir tanesinin altında spawn oluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ben benzinlik gibi bir yerin parkinda bulmustum ... Yol kenarinda cafe restaurant parkida olabilir. Franklindeydim gunduzdu.. http://www.gamesradar.com/gta-5-imponte-duke-o-death-unlock-and-location-guide/ Uc yerde cikiyormus ben ilk anlatilan cafe parkinda buldum resimden gorunce emin oldum. Edrielin dedigi yerde var arti bir baska spawn noktasi daha varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Edriel said: İlk bulduğun yerde spawn olmuyor oraya yakın çölde petrol çıkaran küçük rafineriler var hani şü çekiç gibi dönen zımbırtılar onların bir tanesinin altında spawn oluyor hep Abi zaten ilk yerde hiç çıkmıyor ki arabayı çalıp peşime düşenleri öldürüp questi tamamlayayım :D edit: prequest dediğim araba çekme questi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bu çoldeki hav alanın yakınında satın alınabilen bir araba tamir/upgrade yeri var onun olduğu yolun batısına doğru giderken cok fazla uzaklasmadan o gidis dogrultusunda solda beliriyor gündüz vakti ama saat araliklarini bilmiyorum. Birde sanirim franklinle olman lazim tam hatirlamiyorum. 1 kere kacirdin mi sonra sorunsuz spawn oluyor. Seni takip edenleri de öldürcen tabi tırlarla geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 @Baggio saolsun , assasin görevleri tuttosu sayesinde her karakterde 1.3milyar dolar para yaptım. Tüm şehri alıcam bu akşama sdadfaffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Edriel said: Bu çoldeki hav alanın yakınında satın alınabilen bir araba tamir/upgrade yeri var onun olduğu yolun batısına doğru giderken cok fazla uzaklasmadan o gidis dogrultusunda solda beliriyor gündüz vakti ama saat araliklarini bilmiyorum. Birde sanirim franklinle olman lazim tam hatirlamiyorum. 1 kere kacirdin mi sonra sorunsuz spawn oluyor. Seni takip edenleri de öldürcen tabi tırlarla geliyorlar. aynen aynen, franklin ile trevor ile ikisiyle de gece gündüz gittim, orada bekledim, gidip ölüp geldim fln banamısın demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Link verdim ucuncu bir yer daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Linke şimdi bakamadım da, akşam evdeyken 3 5 siteden baktım, hepsi "random quest" in başlama noktası olarak "satın alınabilen mod cunun yanındaki cafe otoparkı" diyor. Orada quest var. O quest bittikten sonra da satın alabiliyor ya da 3 random noktadan birinde bulabiliyoruz spawn ını. Ben mi yanlış anlıyorum? Quest 3 noktadan da başlayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://www.gtaturk.com/gtavturk/ Türkçe çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ben yolda bos bos gezerken random event olarak ciktiydi ... Mavi dot radarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 çıkmıo abv :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar