Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max 40 Bin TL'ye Araç Tavsiyesi

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Elimde şu anda corsa var. Piyasası 30 civarı. Sıkıntılar oldu ve gerçekten çok soğudum araçtan. 1km bile yol yapasım gelmiyor. Otobüse binip ayakta ter kokulu gitmek bile daha büyük keyif verir hale geldi.(İlk arabam olup aramda duygusal bi bağ olmasına rağmen)Ne o beni daha fazla üzsün ne ben onu kırayım dostça ayıralım yolları.

Evlenicem ve çok fazla bişey eklemek istemiyorum üstüne. 35bin TL'ye olursa tavsiye daha mutlu olurum. 40 zorlar ama çok güzel bişeyse uygunsa çıkarım.

Araçta aradığım özellikler;
-Az Yaksın istiyorum, dizel veya benzin farketmez ama corsa kadar yakıp üzmesin beni.
-Performans olarak 1.2tsi seviyelerinde olabilir.
-Manuel veya otomatik çok sorun değil. Otomatik başarısız bi otomatik ise kesinlikle istemiyorum manuel olabilir.
-Spor süren sınırları zorlayan bi adam değilim o yüzden konforu daha ön planda olabilir. Bu fiyata çok konforlu bişey beklemiyorum fiyat/konfor seviyesi beklentim.
-Opel kesinlikle istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya soyle soyleyim. Benim corsa yol bilgisayari olmadigi icin tam litre veremiyorum ancak sakin kullanimda 7 litre civarinda yakiyo. Bundan biraz daha dusuk olabilir sakin kullanimda karma olarak. Cunku ben genellikle trafige bile girmiyorum.

Eger performansi guzelse bu seviyelere raziyim ama birazndaha makul seviyeler 6 litre civari benim tercihim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.arabalar.gen.tr/volkswagen-polo-1-0-trendline-i4662.html

şunu aldım, 1 hafta oldu, şehir içi 7 lt yakıyor, şehir dışı (90 km) yol gittim geldim, 5 kişi vardı arabada, 23tl lik benzin yaktı. tavsiye ederim demek için biraz erken ama kullanan insanların yorumlarına dayanarak aldım, şu an için memnunum diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cok sakin kullaniyorum. Sehirdisinda 120-130 falan gidiyorum. Sehiricinde de akan trafikte limitleri gecmem. Ani kalkislarim da zorunlu olmadikca yok.

Sifir bakmiyorum kesinlikle seat ibiza 1.2tsilar aklimi celiyo ama bilmiyorum. Arkadasin var test edicem bu hafta.

Vw pololar biraz daha pahali 1.2 tdi bluemotion cok mu gucsuz olur? Neden pek tutulmadi? Yine 1.4 motorlular sizce nasil?

Ford fiesta 1.4tdcilar da buluyorum fiyat araliginda.

Ayni sekilde benzer motor seviyeleriyle daha dusuk model c sinifi arac onerilerine de acigim. Acelem yok zaten biraz da duses beklicem
Sosyal ağlarda paylaş

2. El tdi polo bakabilirsin, 2012 modelleri falan 40000 civarıdır muhtemelen. Yalnız şöyle bir olay var donanım yok arabada. 2014'ün 2. çeyreğinde başladılar düzgün donanımlı, güvenlik paketli vs. polo satmaya böyle bir saçmalık var.

Ha tabii polo olduğundan aldığın paraya satarsın ne zaman istesen. Sahibindende 2 saatte satılan polo gördüm ben.

1.2 TDI'ı bilmiyorum bu arada ama 1.2 TSI tam aradığın motor; ben de aynı şekilde kullanıyorum; fazlasıyla yeterli oluyor. 7 aylık ortalama benzin tüketimi 5.4lt. Uzun yolda (370km) 4.0lt - 4.4lt arasında gidiyorum ki İstanbul trafiğine girdiğim 50km'lik kısım da dahil buna.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok haftasonu soyle bir dolastik da acenteleri..araba yok..olanlar da en full modelleri..

yani sagda solda gozunuze bir model kestirip de en basic modelini atiyorum 50 ye alayim diye gidiyorsunuz acentede abi o model uretilmiyor yada o modelin basic i yok ustune sunlar bunlar var olani geliyor fiyati da 80 diye kilitliyorlar..3-4 ay sonrasina gun veriyorlar filan..dertli is yani..yok satiyor hepsi..
Sosyal ağlarda paylaş

1.VW Polo 1.6TDI 2010-2011
2.Peugeot 301 - Citroen C-Elysée 1.6HDI 2014-2015

VW Polo, iç hacim önem teşkil etmiyorsa ideal bir araçtır. Malzeme kalitesi, düşük yakıt tüketimi, performans ve yol tutuşu bakımından tatmin edici değerlere sahiptir. Araç 1.6TDI ve tork üreten şanzımana sahip olduğu için ivmelenmesi son derece iyidir. Şirketler tarafından kullanıldığı için alım-satım sıkıntısı yaşamazsınız piyasa aracıdır.

301 ve C-Elysée, iç hacim bazında biraz daha tatmin edicidir. Geniş bagajı, estetik sedan çizgileri, uygun yedek parça ağı, düşük yakıt tüketimi ve performans bakımından bu araçta tatmin edici değerlere sahiptir. Aynı şekilde şirketler tarafından kullanıldığı için alım-satım sıkıntısı yaşamazsınız. 100.000 kilometreden sonra aracların bazı yerlerinden sesler duyabilirsiniz, neticede fransız arabası ispanya montajıdır. 301 ve C-Elysée'i ESP'li almanızı öneririm.

Dipnot: 3 aracıda parçaladım. Kazalarda testlerin aksine sizi ölümcül pozisyonlara sokmuyorlar. 3 araçta 60 liralık yakıt ile Istanbul-Ankara yapabiliyor.

Kafanızda çeşitli marka-model varsa söyleyin kullandıysam tecrübelerimi paylaşırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...