Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Elimde şu anda corsa var. Piyasası 30 civarı. Sıkıntılar oldu ve gerçekten çok soğudum araçtan. 1km bile yol yapasım gelmiyor. Otobüse binip ayakta ter kokulu gitmek bile daha büyük keyif verir hale geldi.(İlk arabam olup aramda duygusal bi bağ olmasına rağmen)Ne o beni daha fazla üzsün ne ben onu kırayım dostça ayıralım yolları. Evlenicem ve çok fazla bişey eklemek istemiyorum üstüne. 35bin TL'ye olursa tavsiye daha mutlu olurum. 40 zorlar ama çok güzel bişeyse uygunsa çıkarım. Araçta aradığım özellikler; -Az Yaksın istiyorum, dizel veya benzin farketmez ama corsa kadar yakıp üzmesin beni. -Performans olarak 1.2tsi seviyelerinde olabilir. -Manuel veya otomatik çok sorun değil. Otomatik başarısız bi otomatik ise kesinlikle istemiyorum manuel olabilir. -Spor süren sınırları zorlayan bi adam değilim o yüzden konforu daha ön planda olabilir. Bu fiyata çok konforlu bişey beklemiyorum fiyat/konfor seviyesi beklentim. -Opel kesinlikle istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 fiesta yada iyi bir şeylerin 2. eli. 2.el mazda3 olabilir. Gayet konforlu ve donanımlı. iç rahatlık arıyorsan japon. sürüş ve motora bakıyorsan alman. fiesta ne kadar amerikan da olsa almanya da üretilen serisi var ama bulmak kolay oluyormu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mazdayi begeniyorum guzel de araba ama saniyorum ki benim bahsettigim butcedeki mazdalar biraz fazla yakar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Selam, Tüketim hedefin tam olarak nedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ya soyle soyleyim. Benim corsa yol bilgisayari olmadigi icin tam litre veremiyorum ancak sakin kullanimda 7 litre civarinda yakiyo. Bundan biraz daha dusuk olabilir sakin kullanimda karma olarak. Cunku ben genellikle trafige bile girmiyorum. Eger performansi guzelse bu seviyelere raziyim ama birazndaha makul seviyeler 6 litre civari benim tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 40 a benzinli var..1.2 1 motorlu araclar sifir benzinli var.. 2. el dizel arac baksan daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 http://www.arabalar.gen.tr/volkswagen-polo-1-0-trendline-i4662.html şunu aldım, 1 hafta oldu, şehir içi 7 lt yakıyor, şehir dışı (90 km) yol gittim geldim, 5 kişi vardı arabada, 23tl lik benzin yaktı. tavsiye ederim demek için biraz erken ama kullanan insanların yorumlarına dayanarak aldım, şu an için memnunum diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 her halükarda helpside corsa dan daha rahat ve konforlu araçlar. 2.el mazda temiz bulabilirsen isteklerini karşılar. 7-9lt civarı şehir içi tüketimleri ama tabi kullanım şekline de bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 murat 131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ben cok sakin kullaniyorum. Sehirdisinda 120-130 falan gidiyorum. Sehiricinde de akan trafikte limitleri gecmem. Ani kalkislarim da zorunlu olmadikca yok. Sifir bakmiyorum kesinlikle seat ibiza 1.2tsilar aklimi celiyo ama bilmiyorum. Arkadasin var test edicem bu hafta. Vw pololar biraz daha pahali 1.2 tdi bluemotion cok mu gucsuz olur? Neden pek tutulmadi? Yine 1.4 motorlular sizce nasil? Ford fiesta 1.4tdcilar da buluyorum fiyat araliginda. Ayni sekilde benzer motor seviyeleriyle daha dusuk model c sinifi arac onerilerine de acigim. Acelem yok zaten biraz da duses beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 biraz daha düşük model avensis bak o zaman. Gayet konforlu. Ama yakıtına emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 fiesta tdci anlamli abi yakit acisindan..gereksiz cevik de araba..2013 u 38 39 a temiz rahat bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Seytan diyor sat hic alma. Vapurla gidip geliyorum işe zorunluluk degil. Yaz geliyor gezicem tozucam diye araba bakiyorum :) Bu paralara mutlu edicek bisey bulamiyorum :( asil istegim ibiza 1.2tsi dsg veya manuel ama pahali meret ya makyajli kasa istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 2. El tdi polo bakabilirsin, 2012 modelleri falan 40000 civarıdır muhtemelen. Yalnız şöyle bir olay var donanım yok arabada. 2014'ün 2. çeyreğinde başladılar düzgün donanımlı, güvenlik paketli vs. polo satmaya böyle bir saçmalık var. Ha tabii polo olduğundan aldığın paraya satarsın ne zaman istesen. Sahibindende 2 saatte satılan polo gördüm ben. 1.2 TDI'ı bilmiyorum bu arada ama 1.2 TSI tam aradığın motor; ben de aynı şekilde kullanıyorum; fazlasıyla yeterli oluyor. 7 aylık ortalama benzin tüketimi 5.4lt. Uzun yolda (370km) 4.0lt - 4.4lt arasında gidiyorum ki İstanbul trafiğine girdiğim 50km'lik kısım da dahil buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Gercekten cok pahalilar ya. Evet aradigim motor ama fiyatlar cok ucuk geliyo. Bakalim biraz hesaba kitaba girmem gerekiyo. Evlenicem yoksa dusunmem cekerim krediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ya yok haftasonu soyle bir dolastik da acenteleri..araba yok..olanlar da en full modelleri.. yani sagda solda gozunuze bir model kestirip de en basic modelini atiyorum 50 ye alayim diye gidiyorsunuz acentede abi o model uretilmiyor yada o modelin basic i yok ustune sunlar bunlar var olani geliyor fiyati da 80 diye kilitliyorlar..3-4 ay sonrasina gun veriyorlar filan..dertli is yani..yok satiyor hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 1.VW Polo 1.6TDI 2010-2011 2.Peugeot 301 - Citroen C-Elysée 1.6HDI 2014-2015 VW Polo, iç hacim önem teşkil etmiyorsa ideal bir araçtır. Malzeme kalitesi, düşük yakıt tüketimi, performans ve yol tutuşu bakımından tatmin edici değerlere sahiptir. Araç 1.6TDI ve tork üreten şanzımana sahip olduğu için ivmelenmesi son derece iyidir. Şirketler tarafından kullanıldığı için alım-satım sıkıntısı yaşamazsınız piyasa aracıdır. 301 ve C-Elysée, iç hacim bazında biraz daha tatmin edicidir. Geniş bagajı, estetik sedan çizgileri, uygun yedek parça ağı, düşük yakıt tüketimi ve performans bakımından bu araçta tatmin edici değerlere sahiptir. Aynı şekilde şirketler tarafından kullanıldığı için alım-satım sıkıntısı yaşamazsınız. 100.000 kilometreden sonra aracların bazı yerlerinden sesler duyabilirsiniz, neticede fransız arabası ispanya montajıdır. 301 ve C-Elysée'i ESP'li almanızı öneririm. Dipnot: 3 aracıda parçaladım. Kazalarda testlerin aksine sizi ölümcül pozisyonlara sokmuyorlar. 3 araçta 60 liralık yakıt ile Istanbul-Ankara yapabiliyor. Kafanızda çeşitli marka-model varsa söyleyin kullandıysam tecrübelerimi paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Meslek çarpışma testi mankeni herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 KehKeh said: Meslek çarpışma testi mankeni herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sahibindende 2. el mazda 2 yok yahu, 2013 sonrası. ne biçim iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Suark said: sahibindende 2. el mazda 2 yok yahu, 2013 sonrası. ne biçim iştir var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mazda 2 yok abi 2013 sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ya nolmus abi araba fiyatlari. Sifir araba aldim 4 sene once 2011 model simdi aldigim fiyattan fazlasina satabiliyorum. Araba alayim diyorum yok. 2013-2014 model ayni sinif araca 15 bin tl vererek almak istemiyorum. Nisanlimin babasi 30 bin tlye araba bakiyor yok 10 senelik arabalar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Araba fiyatları şaka gibi evet, arkadaş geçen 15bin liraya başladı araba bakmaya. Dedim sonunda 40bin verip i20 falan alacaksın. Şu an 34bin civarında falan bakınıyor. Az kaldı slşdfkjd 0 fiyatları da 2. el fiyatları da küfür gibi. 2. el satanların %90'ı da dolandırıcı falan ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 2. el çok sakat motorunda freninde bi yerinde pislik var ondan satıyorlar hep, alırsın tekrar tekrar yaptırmaya tamirata parça değişimine doyamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar