Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Forumun Knight Online bölümünde şöyle birşey çarptı gözüme; said: mxzr, 22 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: evet arkadaslar. simdi chipten okudum ve yaptim download hizim 15kb den 65 kb a cikti :D. oyunuda etkiliyomus ama ben daha denemedim. Simdi sole acikliim dr.tcp programini boyle ayarlioruz ve save ediyoruz. Bili kapatip tekrar baslatiyoruz. ordaki MTU yuda deistirmek gerekiomus ama xpde onun icin baska bi program yuklemek gerekiomus onunda linkini vericem. simdi gelelim aciklamasina :D. nese mantigi cok uzun yazamicam MTU yuda 1.492 yapmamiz gerekiomus oyundaki lagi onlemek icin ama . koyulmuo ordaki bosluga :D. Hic olmadi alin bitane chip dergisi okuyun :D ama tavsiye ederim yaklasik 5 katila download ediorum simdi hemde kablolar kopukken :D ahanda linkler DR.TCPRASPPPOE ADSL protokol diye bisi indirilcekmis burdanda ama bulamadim bu mtu icin xp de gerekiomus. Nese ben bukadarini anlayabildim alin bi chip okuyun :D sayfa 190-194 Böyle birşey mümkünmüdür?Ben beceremedimde,sorun nedir?[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 abi mümkünmü sence , herkes yapsa bunu diyelimki yapabildi telekom un hali nolcak yani akıl var mantık war .. ama oluyosa cidden OHA ![signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu iyi olmuş freya bende buraya yeni bir tane açmayı düşünüyordum. //Bende beceremedim ama yapabildiğini söyleyen kişiler var.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bi zararı olmicaksa deniiim?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ben de zaten buna benzer bi program 26 kb downloaddan tas catlasın 34 ' e sabitliyor[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kablonette oluormuymus?[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yok hani 15ten 65...56k dan 512k hızına erişmek..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 56 k dan 512 hızına gecmek yalan olur gözümle görsem inanmam[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 56kbit yani dial up baglanti 15'le cekmez. 128'dir o.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yapin yapin,5 dk durmayin.1 haftadir baglantim rezalet oldu+basvurmadigim network icerikli site kalmadi.en sonunda halletim.Pek ugrasmayin eger anlamadiginiz birseyse(hele hele chip dergisindeki aciklamalari sakin uygulamayin)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 BeFaster 3.41 siddetle oneririm.15gun deneme versionu var ama crackini her yerde bulabiiliyorsunuz.tüm siz sadece baglanti tipini seciyorsunuz adsl cablo dial up vs.full versiyorunda(crackli)online oyunlar icin 3 tane otamatik tuning var inanilmaz ping azaltiyor.[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o konunun devamında arkadaşlar açıklmaya yapmış okuyun anlarsınız[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 boşluğa o sayıyı koyarken . koyarsanız sığmıyor. nokta koymadan yazmanız gerek MTU değerini[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ctrl+c ctrl+v :) Ayrıca benim hızlandırdı downloadımı. Yani 25 den 200 olmadı tabi ama 7 ile indirdigim yer 20 ye cıktı örnek olarak. win98 adsl 256 Bu arada dial up ta yıllarca o tarz hızlandırıcıların neredeyse her türünü denemiştim ama hic bir fark getirmemişlerdi. Detaylı acıklama burada http://forum.paticik.com/view.php?id=108623 [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 22 Ocak 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 15 kb dan 60+ kb a hız yükselmez ama o program hakkında okudugum yazılar neticesinde daha deneme yapmadan şu bilgiye vardım ki oda adsl nin aynı port üzerinden veri alış/veriş işine çözüm buluyor ve cable gibi calıstııryor yani upload download u kısıtlamıyor böylece 256 adsl baglantısı ile 27kb la cekerken 6-7kb hızla da upload edebiliyorsunuz pekcok yerde okudum da böyle yazıyordu denemek için zamanım olmadı birkaç güne denerim herhalde[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ayrıca chip'deki yazıda oyunlardaki ping'in yükselmesinden bahsediyor. bu da alınan gönderilen paketlerle ilgili. bu paketlerin boyutunu düşürdüğünüzde paket alış-verişi daha hızlı olduğundan ping'iniz düşüyor. fakat bu veri kaybının daha çok olmasına sebep oluyor. dolayısıyla downloadlar için hiç iyi değil. download bitene kadar dosyanın başı kaybolabiliyor :=)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar