KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 girdim sonunda civciv 2inci sırada bu arada atatürke hakaret eden var lan umarım patiden değildir,çok ayıp valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 tili korax ws://88.80.184.232:443 dayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ender kim lan??? olm neredesiniz? ben sadece civcivi ve red'i görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 sele iyi tankladı hehe. ben yarım saat kaçar birinci reyou şu an kuddus bizim serverda tekrar dene istersen girmeyi. reyo korax tili selee şeklinde liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 reyou bizden mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ShadowFury said: civcivle ben aynı serverdayız ya yanlış yerdeyiz sanırım, sizin leaderboardda kimler var? abi çok özür dilerim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben oyundan çıkıyorum çünkü şerefsizin birisi hiç olmayacak bir takma isimle oynuyor. o arkadaşı yaratana havale ediyorum. aşağılık herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Nerdesiniz olm ? Korax'in verdigi adreste yoksunuz ? elesso said: sele iyi tankladı hehe. ben yarım saat kaçar birinci reyou şu an kuddus bizim serverda tekrar dene istersen girmeyi. reyo korax tili selee şeklinde liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 asdasass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Chemical said: reyou bizden mi la NİYE YİYOSUN OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 a buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 eheh benn mayın patlatıcı oldum. support oynuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 shadow yanlış serverda kendi başına birinciyken ben yedim yanlışlıkla. manly tears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kızıma küfür ediyor şerefsiz ya. bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Forum degil ki atalim Ceto. Tek care gidip yicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: Nerdesiniz olm ? Korax'in verdigi adreste yoksunuz ? elesso said: sele iyi tankladı hehe. ben yarım saat kaçar birinci reyou şu an kuddus bizim serverda tekrar dene istersen girmeyi. reyo korax tili selee şeklinde liste korax en tepede şu an.. tekrar denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://i.imgur.com/P4mhkkb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Denerken bloklandim sfd. Neyse is var zaten, yarin gelirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 koraxın verdiği ip de pheonex en tepede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: Forum degil ki atalim Ceto. Tek care gidip yicen. haklısın ya. ben de öyle dedim,ayrı bir hırslandım. ama siz de görürseniz yiyin şerefsizi. ayıp valla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Aga IP ne girilmio ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi,herkes aynı yerde oynamıyor galiba. el atında aynı yerde oynayalım. bu ne ya polonyalılar,amerikalılar dövüyor kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 connect("ws://88.80.184.232:443") ben buradayım şu an. pati ütü var gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 şu an bizden tek laurelini görüyorum. son ip yi girdim certhasla pyro var AHA OLDU TAMMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar