Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 reyou said: chemical tam bi mine sweeper, adam mine lari ucura ucura geziyo sdfsd ahaha evet eğer kalabalıksak temizliyorum, bait diye bi adam gelip sürekli trollüyor kaç defa patlattı milleti, bir de max parçaya bölündükten sonra virusleri yiyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 liberal said: pati anus kim? Başka birinden kaçarken arkasındakiler niyazi olabiliyor ya, boyuna paylaşımlı oynadık zaten kime ne kadar borcum var hatırlamıyorum =P anüs benim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Civcivhead said: liberal said: pati anus kim? Başka birinden kaçarken arkasındakiler niyazi olabiliyor ya, boyuna paylaşımlı oynadık zaten kime ne kadar borcum var hatırlamıyorum =P anüs benim bu arada varya seni yesem mi yemesem mi diye ikilemden kalıyordum inanılmaz. hatta seni kovalarken başkası yedi beni. feedleyince anladım bizden olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 senin mesajı geç gördüm ya, daha önce yapardım jest bileydim =P çok eğlenceliydi bu arada teşekkür hepinize, tekrar yapalım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mithat şu ana kadar anlatabildiğin tek şey şu oldu: Seni kovalamadım, sadece bir kere yarını yedim onun haricinde 50 bin parçaya bölündüğünde yabancıya gitme diye bir iki kere aldım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Chemical said: Mithat said: quifex için çok pis aile içerikli küfürlerim var , bi de fuck you all kimse onun için. 1. sıradayım , yarılanınca hemen diğer yarımı alıyor , eyv öyle yapalım dedik . Sonra adamın bana verdiğiyle anca 7. sıra oluyorum. Lan bari komple ye en azından adam beni yedi diim , ne lan sadaka verir gibi iki tane feedliyosunuz. Adam akıllı ne yediyseniz onu verseniz adamlığınızdan mı olursunuz. Bir oyun için fazlasıyla sinirlendim. asdhfhas ben bi ara lap diye sana space bar bastım w yapıcağıma mithaaat hayııır diye bağırdım evde Chemical bro, en yardımsever seni seçtim yeterince feedleyemediysem kusura bakma, sen çok feedledin beni paranoya yaptım ondan savunma oynadım genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 olm beni gören yok mu lan 10.sıradaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Babacım , benim parçalarımı kovalayabilmek için bölünmek nedir? Ben sana gelecek olsam sana gelirim dimi? Öbür tarafta çük kadar ginaly var parçaları ona atmaya çalışıyorum amacım bu , sen gelip ikiye bölünüp hepsini alıyorsun. Hayır pati görünce saldırıyor musun yoksa savunuyor musun emin olamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ginaly i beslemek zaten başlıbaşına suç, kaç Patiyi yedi adam beni de başkalarına yem etti. Ama hakikaten çok fazla ciddiye almışsın "oyunu" ve küfür falan diyorsun orada dur daha ileri gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Biraktim, usuyoruz di reis ciktiniz imanimi gevretti herifler mithatla kalakaldik. Ama biara baya saglamdi ya, 12-13 kisi falandik lan abartisiz, yiyecek adam bulamiyodum :D Azaldiktan sonrada di ben chem baya iyi göturduk biara. Hatta chemle super taktik yaptik, sisiriyodum paso, bölunup ortaligi supurup diger yarisini bana yediriyodu, tekrar sisirip tekrar temizlemece :D dsgfkjhsdg ahaha lan cok keyifliydi bugun ya. Enbuyuk sikinti buyudugunde saginda solundaki yesil zimbirtilari patlatan ibneler. Cokken onlarin önune rahatca geciyoduk, siz gidince 4 yerden ustuste patlattilar dsghj Chem biara sirf biraz buyuyup yesilliklere dalip temizliyodu ortaligi :D ahah Bide cok fazla fake cikti abi sonradan, 2 tane utu, 2 tane anus, benden bitane. Fuck pati falan vardi biara aheaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ahaha. Ya kacamadim bi yerde oldum, oyle olunca dedim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 quixef said: Ginaly i beslemek zaten başlıbaşına suç, kaç Patiyi yedi adam beni de başkalarına yem etti. Ama hakikaten çok fazla ciddiye almışsın "oyunu" ve küfür falan diyorsun orada dur daha ileri gelme. Sonradan gelen beslediginiz yesil tip fake'di abi. Bi suru fake tip turedi biz listede kalinca. Bi ara iki tane "pati utu" vardi, biri 2. digeri 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 LA OLM NEREDESİNİZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bitti olm ciktik hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ahaha chrome sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bu cok oldugumuz zamandan dsgs Buda siz gittikten sonraki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Küfür etmedim ki , küfürlerim var dedim. Hani iyi sövdüm o an sana dedim. Burada var mı bir küfürüm? Bi de o ginaly beni feedliyodu ya o doğru olandır heralde bilmiyorum. Eğer sahte olansa iyi olmuş o zaman senin yemen dsfasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Birincinin nick'i ANAP sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 hahauh lan buarada bi tane ascii karakter falan bisey atalim nicklerin sonuna da ipneler kolayca kopyalayamasinlar ₰ Ȣ ⧺ ❣ ȣ gibi hangisi cikiyosa artik, sifremiz olsun kopyalayamasin fake'ler dfg Kazara yediysem buarada birilerini kusura bakmayin he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Aynı servera nasıl bağlanıyorsunuz ip ne? Şu an oynuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Uo logosunu buldum lan ahahah CP ederim yine girecegimiz zaman nicklerin sonuna ekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://i.imgur.com/lwtnL59.jpg zirvede bırakıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 server yalan mı oldu? connect("ws://109.237.27.214:443"); girmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bunlar da dün geceden. Saat: 2:42 Saat: 2:50 Top 5 pati olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 lan olm beyaz arka planla nasıl oynuyorsunuz şunu. siyah yapsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar