Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistre vernik vs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni taşıncamız evde yerler parke. biraz eskiler. parke yapılcak alan 90 m2 ortalama.
bazı yerlerde açılmalar, oynamalar var. 1 2 ufak yerde çökme olmuş sanırım daha önceden su falan gelmiş oralara.
her neyse. sistre yaptırıp koyu vernikle renginide kyulaştıralım diyoruz parkelerin. parkelerin aralarıda macunlanacak heralde.
daha önce yaptıran eden varmı ? fiyat vs bunların metrekareye ortalaması nedir. ne kadara mal oldu yaptıran varsa. bi bilgi.
Mesaj tarihi:
abi şöyleki parkeler baya eski ve güzel. söktürmeye içimiz el vermiyo. laminant olayıda parkeyi komple söktürüp yaptırmak lazım çok uğraş + masraf. söktürmeden mevcut parkenin üstüne yaptığımızda alt kısımda oynama olduğundan tak tuk ses gelcek. ve kapı mesafesi falanda dert olacak.
Mesaj tarihi:
bence sökmeden üstüne laminant parke kaptlat geç

yapmıyorsanız parke aralarını iyi kapattırın
biz de yaptırmıştık bok gibi oldu; aralarına soktukları talaşlar zamanla yerinden çıktı
silikon bastık
Mesaj tarihi:
üstüne laminant attırınca sıkıntısı çok oluyomuş baktımda. o yüzden öyle olmasın dedik.
arasınada talaş değilde sanırım macunla dolduruyolar diye biliyorum ben
Mesaj tarihi:
Esh said:

New is always better

Ben de boyle diyordum da yok efendim masif parke cok kiymetli, artik boylesi bulunmuyo falan diye ikna ettiler. Baya koyu renk mat yaptiricam simdi klasik modern bir fuzyon yakalama cabam var. Yoksa bana kalsa kirli beyaz laminat ustune gri duvarla minimal bi hava yakalayacaktim. Boyle de buluruz bi yolunu.
Mesaj tarihi:
Abi siInki sadece sistireyle bitecek bi is degil.

Tamir lazim o sisen parcalara.

Haki bokunu korumaz benden soylemesi.

Tabi ki masif parke degerli bulunmuyo vs. ama 1956 belair e mi binersin fiat 500e mi. Olay bu
Mesaj tarihi:
tamamen okuyamadım da, eğer parkeye kıyamıyorsan üstünü laminant kaplat biz öyle yaptık çok iyi da oldu çok güzel de oldu. ucuz hem ya 160m2 evi kaplatttıydık evlenirken
  • Yeni Oluştur...