Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistre vernik vs

kermit

Öne çıkan mesajlar

yeni taşıncamız evde yerler parke. biraz eskiler. parke yapılcak alan 90 m2 ortalama.
bazı yerlerde açılmalar, oynamalar var. 1 2 ufak yerde çökme olmuş sanırım daha önceden su falan gelmiş oralara.
her neyse. sistre yaptırıp koyu vernikle renginide kyulaştıralım diyoruz parkelerin. parkelerin aralarıda macunlanacak heralde.
daha önce yaptıran eden varmı ? fiyat vs bunların metrekareye ortalaması nedir. ne kadara mal oldu yaptıran varsa. bi bilgi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöyleki parkeler baya eski ve güzel. söktürmeye içimiz el vermiyo. laminant olayıda parkeyi komple söktürüp yaptırmak lazım çok uğraş + masraf. söktürmeden mevcut parkenin üstüne yaptığımızda alt kısımda oynama olduğundan tak tuk ses gelcek. ve kapı mesafesi falanda dert olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

New is always better

Ben de boyle diyordum da yok efendim masif parke cok kiymetli, artik boylesi bulunmuyo falan diye ikna ettiler. Baya koyu renk mat yaptiricam simdi klasik modern bir fuzyon yakalama cabam var. Yoksa bana kalsa kirli beyaz laminat ustune gri duvarla minimal bi hava yakalayacaktim. Boyle de buluruz bi yolunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...