kermit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yeni taşıncamız evde yerler parke. biraz eskiler. parke yapılcak alan 90 m2 ortalama. bazı yerlerde açılmalar, oynamalar var. 1 2 ufak yerde çökme olmuş sanırım daha önceden su falan gelmiş oralara. her neyse. sistre yaptırıp koyu vernikle renginide kyulaştıralım diyoruz parkelerin. parkelerin aralarıda macunlanacak heralde. daha önce yaptıran eden varmı ? fiyat vs bunların metrekareye ortalaması nedir. ne kadara mal oldu yaptıran varsa. bi bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Kolay ikisi de. Yalniz sistre sonunda evi itfaiye hortumuyla yikamamiz lazim.. Eger tek odada parke varsa ara kapilara naylon asin bantlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sistre + cila vernik metrekare fiyati 18-20 lira civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ya da sokun komple parkeyi , yeni nesil genc isi parke kaplatin. Kastamonu entegreden Serifoglundan falan bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Lamine parke m2 fiyati 12 lira, kendiniz kaplarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 izmirde 15 liraya yaptirdik sistreyi metrekaresi @esh niye yikiyon abi odayi, ahsap zemin şişsin çöp olsun diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Cikan tozu hayal edebilsinler diye dedim. Espiri yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Balik sirti anneanne evi parkesi donemi geceli baya oluyo ya Yeni parkenin altina da strafor kaplayin isi yalitimi olsun temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kaliteli bi ağaçtan rabıta en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 abi şöyleki parkeler baya eski ve güzel. söktürmeye içimiz el vermiyo. laminant olayıda parkeyi komple söktürüp yaptırmak lazım çok uğraş + masraf. söktürmeden mevcut parkenin üstüne yaptığımızda alt kısımda oynama olduğundan tak tuk ses gelcek. ve kapı mesafesi falanda dert olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 söktürmeyin olum sistre + cila kaymak gibi olur 2500ü gözden çıkarın macunla boşluklar kapanır bir de üstüne pinotex atarsınız ceviz, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Kaan di mi o hipster? Birakin bu ayaklari her basista oynayacak o parke. Hakiki parkenin de m2 si 100 lira falandir gucunuz yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 tam tersi kaan söktürücem diyo ben istemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 New is always better Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bence sökmeden üstüne laminant parke kaptlat geç yapmıyorsanız parke aralarını iyi kapattırın biz de yaptırmıştık bok gibi oldu; aralarına soktukları talaşlar zamanla yerinden çıktı silikon bastık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 üstüne laminant attırınca sıkıntısı çok oluyomuş baktımda. o yüzden öyle olmasın dedik. arasınada talaş değilde sanırım macunla dolduruyolar diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 toz talasa bi tutkal koyup hamur gibi yapiyorlar once doldurup kurutup sonra sistre yapiyorlar tas gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Esh said: New is always better Ben de boyle diyordum da yok efendim masif parke cok kiymetli, artik boylesi bulunmuyo falan diye ikna ettiler. Baya koyu renk mat yaptiricam simdi klasik modern bir fuzyon yakalama cabam var. Yoksa bana kalsa kirli beyaz laminat ustune gri duvarla minimal bi hava yakalayacaktim. Boyle de buluruz bi yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Abi siInki sadece sistireyle bitecek bi is degil. Tamir lazim o sisen parcalara. Haki bokunu korumaz benden soylemesi. Tabi ki masif parke degerli bulunmuyo vs. ama 1956 belair e mi binersin fiat 500e mi. Olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kiralik evde ne ugrasiyosunuz ya, at ustune kilimi gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 tamamen okuyamadım da, eğer parkeye kıyamıyorsan üstünü laminant kaplat biz öyle yaptık çok iyi da oldu çok güzel de oldu. ucuz hem ya 160m2 evi kaplatttıydık evlenirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 aquila said: kiralik evde ne ugrasiyosunuz ya, at ustune kilimi gec. Kiralık değil. *wink wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO helel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar