sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aquila said: tipik bir sostizm konusu. Hah geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 pontipati said: bi soru daha, o zaman sağlam finansçılar genelde hedging ile para kazanıyor diyebilir miyiz? hedging sigortadır sen yurtsonu bütçesi hazırlarken dolar kuru ne olacak yetişecek mi diye düşünmekten kurtarır. Ani oynamalardan korunmayı sağlayan birşey yani kazandırmaktan çok kuramacı bir enstruman diyebiliriz. he spekülasyon için de kullanılıyor pegasusta ters tepti mesela petrol fiyatları artacak diye öngörüde bulunup yüksek petrol fiyatından anlaştılar fiyatlar düşünce patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Lel petrol fiyatları niye artsın yahu hangi barzo yaptı o tahmini Bu arada, bu quant işinde ilerleyen adamlar high frequency trading modelleri falan yazıyorlar yani işin içinde yazılım mühendisliği var, bayağı yüksek level applied maths var [stochastic processes vs] yani işi amelelerle kalıplarla ve TOKİyle olan inşaat mühendisleri sanırım buna mühendislik denmesine lel diyecek son grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 DoGMeaT said: bana çok PR kafası geldi bu yazdıkların ne ödülü almış BM'den diye aradım,kendi biografisi dışında hiç bi yerde bilgi bulamadım,kendi biyografisinde de ne ödülü olduğu yazmıyor,sadece ödül aldığını belirtiyor başkanı oldugu grubun internet sitesine bakar mısınız aga,o kadar zeki insan toplanıp daha iyisini yaptıramamışlar mı ? http://www.iqsociety.org/win-people/manahel-thabet/ dark matter hakkında yazdıgı çalışmayı aradım,bulamadım,lan devrimsel çalışma yapan bilim insanısın niye yayınlamıyorsun? kendi biyografisine göre "en iyi kullanacak gruba verecekmiş çalışmayı,ve nasa fln kapısında bekliyormuş" lol,bilim insanı değilim ama o iş öyle olmuyor hayır bide keko fransız moda dergisinden aldıgı ödülü fln yazmış çok bişiymiş gibi abi kadın para akıtabileceği her saçma organizasyona para akıtıp üye olmuş yahut ödül amış,1e10 katıp abartmış kendini,pr firmasınada ballandırtmış,öyle gerçekten accomplished biri olsaydı duyardık adını,kimse kimseyi çekemediğinden değil yani direk şu ya bana da çok balon geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 elma said: Eti bizden daha kalite, ve daha fazla koyuyorlar (150-200gr). Bizdeki gibi 50 gr göstermelik et koyup üstüne patates ve sebze basmak yok yani. Protein eksikliğinde görüyoruz milletçe ne durumdayız sdfsdf Avrupa dönerine en yakın frango zincirleri var, onlar da pek beceremiyo o tadı, üstüne sos koyunca avrupa döneri oluyo sanıyolar. http://daysindubai.marrai.de/wp-content/uploads/2013/04/2013-04-18-German-D%C3%B6ner-Kebab-2.jpg ankarada da bu tarz bişey var mı ya aspava dışında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 o ne ya waffle ekmegi arasına acaip bişeyler basmislar kaleye gelin de angara doneri nedir gormus olun en azından olmadı sadık ustada cağ yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 https://m.reddit.com/r/IsItBullshit/comments/34xusr/isitbullshit_manahel_thabet_a_phd_in_quantum/ Quantum matematiği var mı düzeyine gelmiş konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 instagram'da efekt olarak kar yagdiran insan allah olsa cehenneme kostururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 /bullshit subreddit lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 baktım manahel mınahel falan hemen küçümsedim keşke jennifer aniston filan olsaymış ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 keşke memesi olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 kadin yemenli fadil akgunduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Zeki ama calismiyor... Calissa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar