can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ben gelirim valla. Çok severim böyle işleri. Ama 3,5 atmayanlarla işim olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Günün birinde bizim paticiğin maceraperest elemanları bu yeraltı tünellerini aramak için yola çıkar - lan burası dimi eminsiniz girişin burassı olduğuna -evet abi efsanede böyle yazıyodu -olm efsaneye inanıpta göte gelmeyelim -yok olm ne olcak ne korkuyon fareden böcekten tünele girerler ve ilerlemeye başlarlar birden karşıda bi ışık görülür. bizim meraklı gençler ışığa doğru yaklaşır ve ne görürler. -Selam gençler nerden -şey şeyy abi biz biraz dolaşmaya çıktydıkda -bizden izinsiz ha ? -yok abi zaten sizden izin almaya geldiydik -oke bi şartım var bekleyin bi ıslık çalar ve birden etraflarını 20 30 tane tinerci gençlik sarar -abi biz bişey yapmadık ya vala -bizde bişi yapmıycaz be abim ( bu arada bıyıklarıyla oynamaktadır aynen coşkunun yaptığı gibi ) -abi yapma abi ben daha gencim -sus la buraya gelirken bana mı sordun -ab ahhh abi acıyo -orşşş süper bişimiş ha malda iyi -abi ne yaptın ben bu acıyla yaşayamam -şşt beyler sırayla parayla değil ve maceracı gençleri bulmak isteyenler gece 12.00 ve ilerki saatlerde otoyollarda bulabilirler[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 cidden gönüllü var mı =) nerden başlayacaz ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nihoho yazdıklarımdan sonra elemanlar harbiden dikkatli olun yoksa sizi aramak zorunda kalmayalım otoyollarda :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Kapalıçarşı'dan. Orada tanıdıklarım var yardımcı olurlar herhalde. Yanlız öcük böcükten korkmak yok he! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yok ya, orada kimseler olmaz baksanıza çok güvenli yerlermiş. (Sanki uzaydan konuşuyor gibiyiz. :D) said: kermit_frog, 06 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: nihoho yazdıklarımdan sonra elemanlar harbiden dikkatli olun yoksa sizi aramak zorunda kalmayalım otoyollarda :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şu meşur okulların mahzenlerindekileri merak ettim ben italyan saint pulcherie saint benoit istanbul erkek falan diyolar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Cağaloğlu Anadolu Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi ve Topkapı Sarayı arasında bağlantı varmış. Biz eskiden İEL'in içindeki kasaların birinden girilir o tünele diye düşünürdük.(Belki de doğrudur.) Bilmeyeler için: İel'in binası eskiden Divan-ı Humumiye'ydi. Avrupalı devletlerin borçlarını almak için yaptırdıkları bir bina. Para saklanıyor orada ve büyük ihtimalle Osmanlı para kaçırmak için yapmıştır o tünelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ahah bunlarn harbiden kafayı yemişler gidicekler heralde :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 St. Benoit'i bir arkadaşım anlatmıştı.(Orda okuyordu.) 8 yıl geçirmiş orada ama hala bilmediğim yerleri vardır diyor. O heryeri aramış 8 yıl boyunca ama görememiş tünel girişi gibi bir şey. Ama var olduğu iddia ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bence bu tünellerin çoğu bizanslılar tarafından yapılmıştır ? adamlarda gelişmişti çünkü kanalizasyon sistemi vs[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu tüneller(eğer varsa) ulaşım için ya da gizli işler için kullanılıyordur. Kanalizasyon borusu olamaz. Ama ondan esinlenmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 etkilendim[hline]delikanlı adam top sakal bırakmaz - vram dunya dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 istanbul lisesinde var o tünel geyikleri.. doğru onlar kolpa diil.. yannız öle esrarengiz girişleri olan fantastik yerler olmadığını biliyorum ben.. ama tabi kapalı oralar..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yerebatandakini falan baya merak ettim mesela beni çeken ise o derin karanlıklar tüylerimi ürpertiyo ama bi yandan da merak etmekten alıkoyamıyorum kendimi labirent şeklinde falan olmaları baya ilginç yerebatanın altından kınalıadaya kadar !!!!! waow bea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lol hadi şimdi bonepart bi forum daha açsın büyük ada pikniğe tünelden gidiyoz kendine ve bekaretine güvenenler gelebilir :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: jankis, 06 June 2003 20:29 tarihinde demiş ki: cidden gönüllü var mı =) nerden başlayacaz ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Olum uçtun sen loo :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 20:58 tarihinde demiş ki: lol hadi şimdi bonepart bi forum daha açsın büyük ada pikniğe tünelden gidiyoz kendine ve bekaretine güvenenler gelebilir :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) zuahahha :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şimdi kızın biri geliyor çat diye. "Ben zaten bakire değilim ki" diye bir espri patlatıyor. said: kermit_frog, 06 June 2003 20:58 tarihinde demiş ki: lol hadi şimdi bonepart bi forum daha açsın büyük ada pikniğe tünelden gidiyoz kendine ve bekaretine güvenenler gelebilir :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 zhueahue cesaret ister desem :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Aslında hemen bir fake kapıp yapmak vardı ama kasamam. :D said: kermit_frog, 06 June 2003 21:07 tarihinde demiş ki: zhueahue cesaret ister desem :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Nerden biliyorsun? İELEV'deyken hep o kasa kapılarını açmayı hayal ederdim lan eauh Bir kere Özgür götürmüştü bedene. O açtırmıştı içini. Ama bomboş bir oda gibiydi. Bütün esrarı kayboldu. said: Kenderleme, 06 June 2003 20:46 tarihinde demiş ki: istanbul lisesinde var o tünel geyikleri.. doğru onlar kolpa diil.. yannız öle esrarengiz girişleri olan fantastik yerler olmadığını biliyorum ben.. ama tabi kapalı oralar..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 süper bişi, düşünsenize, doğruysa istanbulun altında bir dungeon var bile diyebiliriz, dragonlar da var mıdır :P şaka bi yana cidden acaip merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 evet anlattımya dragon değil alası var orda varya sapık dragonlar hemde :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Maceradan sonra haber verın de amcama ıletem Amcam Anıtlar Muzuler Genel Muduru daha once pek cok kez gırıp cıktı bu tunellere hatta eskı bızans sarayınıda buldu google da Alpay Pasinli diye aratırsanız sarayın resımlerını felan bulabılırsınız tuneller bos bır sey yok akreplerden farelerden ve zehırlı gazlardan baska hatta sunu da anlatıyım ayasofyanın altında bu tunellerın goturdugu bır mahzende ıngılız top mermılerı ve sılahları bulunmustu 1. dunya savasından kalan yanı tunellerı ıngılızler zaten bulup yagmalamıs[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar