Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spam Mail Bombardımanı :?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Şirketin mailine deli gibi çinden spam maili geliyor.Bunu kesmenin yolu yok mudur ? Google Apps kullanıyorum.Filtre uyguladım da değişik değişik maillerden sürekli spam mailleri geliyor.
Mesaj tarihi:
Public servislerde anca mark as spam olarak isaretliyosun ya da kural uyguluyosun iste. Sirkete ait mail sunucusu falan olursa biraz daha esnek olabiliyosun ama mail dedigin teknolojinin bundan kacari yok maalesef.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kendi yonetmedigin servislerde dengesi yok bu isin. Runbox'dan Yandex'e gectim Runbox spamlari bulamiyor diye, simdi de Yandex false-positive dolu.

Senin durumunda en iyi cozum greylisting olur ama. Google Apps onu kullanmaya izin veriyor mu bilmiyorum. Zaten kullaniyorsa pek yapabilecegin yok ama, mark as spam demeye devam edeceksin =( Greylisting'in de sakincalari var ama, cogu kisi spamlari greylisting'e tercih eder. Ben kendi sunucumu kullanirken acmamistim.
Mesaj tarihi:
çinden spamden başka gelen mailiniz yoksa yazı karakteri sayesinde hepsini spam e yönlendirebilirsin.

的 OR 是 OR 否 OR 要 OR 不 şu şekilde ekle filter a gelmez birdaha spam a düşer hepsi ;)
Mesaj tarihi:
Editor said:

çinden spamden başka gelen mailiniz yoksa yazı karakteri sayesinde hepsini spam e yönlendirebilirsin.

的 OR 是 OR 否 OR 要 OR 不 şu şekilde ekle filter a gelmez birdaha spam a düşer hepsi ;)
Hmm koydum bakalım :)
  • Yeni Oluştur...