Madborn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Selamlar, Şirketin mailine deli gibi çinden spam maili geliyor.Bunu kesmenin yolu yok mudur ? Google Apps kullanıyorum.Filtre uyguladım da değişik değişik maillerden sürekli spam mailleri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Public servislerde anca mark as spam olarak isaretliyosun ya da kural uyguluyosun iste. Sirkete ait mail sunucusu falan olursa biraz daha esnek olabiliyosun ama mail dedigin teknolojinin bundan kacari yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Kendi yonetmedigin servislerde dengesi yok bu isin. Runbox'dan Yandex'e gectim Runbox spamlari bulamiyor diye, simdi de Yandex false-positive dolu. Senin durumunda en iyi cozum greylisting olur ama. Google Apps onu kullanmaya izin veriyor mu bilmiyorum. Zaten kullaniyorsa pek yapabilecegin yok ama, mark as spam demeye devam edeceksin =( Greylisting'in de sakincalari var ama, cogu kisi spamlari greylisting'e tercih eder. Ben kendi sunucumu kullanirken acmamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 çinden spamden başka gelen mailiniz yoksa yazı karakteri sayesinde hepsini spam e yönlendirebilirsin. 的 OR 是 OR 否 OR 要 OR 不 şu şekilde ekle filter a gelmez birdaha spam a düşer hepsi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 aynen filtr olusturman lazim.gmail filters falan diye ara googleda.filtreyi spam klasorune yonlendir.gormezsin boylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Editor said: çinden spamden başka gelen mailiniz yoksa yazı karakteri sayesinde hepsini spam e yönlendirebilirsin. 的 OR 是 OR 否 OR 要 OR 不 şu şekilde ekle filter a gelmez birdaha spam a düşer hepsi ;)Hmm koydum bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Zaten google mail ayarlarinda bunun icin yer vardi sanki direk yaziyordu cince ya da su dilden maillere izin verme vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar