alkadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Server ımda Tamerlar hayvanı tameye basladıktan sonra 6-7-8 ekran uzaklasıyor hatta sehir degiştirse bile tameye devam ediyorlar. Charların War Mode ye gectiginde veya hayvandan 2-3 adım uzaklastıgında Tame Yapamazsınız hayvandan cok uzaksınız Diyerek tameyı engellemesini nasıl saglayacagım.[hline]*arkanda*
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 (sanırım bunu bi staffla yapıyosun ona dayanarak yazıyorum if (>3) src.sysmessage Havana çok uzaksınız.. return 1 elseif (&statf_war) src.sysmessage Savasirken bunu yapamazsiniz return 1 endif[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bu bug'i duzeltmek icin bi tane taming staff eklemen yeterli olacaktir..[hline]Istiaron Free UO Shard http://www.istiaron.com // Istiaron Admin //
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya bende taming staff var ama bana bide skills seçeneğinden yapılan tame i engellemem laazım yane zebula daki gibi skills den animal taming e tıkladığınızda lütfen taming staff kullanınız yazısı nın yazmasını istiorum bu yazıyı çıkarıyorum ama skill i yapmaya devam edio ehehhe nası engelliicem bana spheretables daki animal tame skill ini yollayabilebilir misiniz pls...
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ************************** sadece ordaki animal lore bölümlerini kaldırman yeterlı olcaktir. -scripti bir alttaki postta gonderdım- [Bu mesaj slayerrr tarafından 06 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 [ITEMDEF i_deed_animal] DEFNAME=i_deed_animal NAME=pet trading contract ID=i_deed WEIGHT=1 TYPE=t_script VALUE=50 CATEGORY=Custom Items SUBSECTION=Deeds DESCRIPTION=Animal Trading Contract On=@Create color 08ac On=@Click if () message [] endif message return 1 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin cantanizda olmali. elseif () if (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. return 1 endif try src.newnpc link link.name link.karma link.fame link.str link.hits link.dex link.int link.food link.color if ( == 0835) link.color 0481 endif link.oskin link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet link.update link.anim 5 link.bark 3 remove else target Kucultulecek hayvani secin. endif return 1 On=@TargOn_Item sysmessage Esyalari kucultemezsiniz? target Kucultulecek hayvani secin. return 1 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( == c_m_golem_tinker1) src.newitem i_pet_golem1 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove elseif ( == c_m_golem_tinker2) src.newitem i_pet_golem2 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif tag.trade tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : Kucultuldu endif return 1 [ITEMDEF i_staff_taming] // abe all bugz fixed ID=i_staff_gnarled NAME=taming staff TYPE=t_weapon_mace_staff VALUE=254 TWOHANDS=Y LAYER=2 WEIGHT=10 DAM=5,10 On=@Create color 2001 more2 0 timer -1 hitpoints 5 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 On=@Timer if ( < 6) dorand 10 cont.r_say Gel , gel.. cont.r_say Sana zarar vermeyecegim .. cont.r_say Sakin ol, . cont.r_say Her zaman senin gibi bir sahibi olmak istemistim.. cont.r_say Cok tatlisin, . cont.r_say Gel bir tanem, gel canim.. cont.r_say Seni incitmeyecegim, . cont.r_say Arkadasin olmak istiyorum. cont.r_say Gel , . cont.r_say Gel , gel . enddo dorand 2 cont.anim 17 cont.anim 19 enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if !( == 1) cont.sysmessage Bunu ehlilestiremezsiniz. return 1 endif if (rand(100) < 75) if ( Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi çok sağol dehşet yardımcı oldu spheretables daki taming skillinide biraz değiştirdim bozdum o da tamam şimdi ben bide bişi daha sorcam atların fiyatlarını fln nerden ayarlayabilirim ? hangi script teydi bunlar? Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi nerden ayarlıycam ya hangi scp ydi offfff atlar fln nerdeydi...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK ANTİFENERBAHÇE alkadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yardımın için saol slayerrr hallettim. tsk[hline]*arkanda* whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gremlin bisn bakıyım i_pet_horse olması lazım ya orasını tam bende bılmıorum hic deyistirmedim cunku =) whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 arkadaşlar o scriptin basina yada fix.scp diye bir script yaratıp oraya sunu yazmanızı ıstıyorum [FUNCTION R_SAY] sayua 0542,6,0,0, -- bu satırı eklersenız tamamen bug fln kalmaz kendi serverime gore yaptımda ondan öyle. Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sabah sabah yanlis anlamisim prd modlardan biri bu mesaji silebilirmi.. [Bu mesaj Kobe tarafından 07 June 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kendin silebilirsin...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi slayer horse un llama nın fiyatını fln nası deiştircem? çok ucus server a koyamıyorum nası yapcaamı anlatırsan sevinirim...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 i_pet_horse_gray Bunun mesela, itemini bulup value ile oyna.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi aradım da bunun spherechar_anim.scp de olması gerekmio mu ordaki hayvanların hepsine baktım ama yoq mustangler fln var ama atlar fln yoq bunu nerden ayarlıycam hangi scp acaba?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Windows search'in 'containing text hedere' diye bir secenegi var, oradan aratabilirsin scriptlerin hangisinde diye, ama char dosyalarinda npc scriptleri vardir, bunlar i_pet_x. Direk horse falan degil yani, satilmasi icin yapilmis ozel item.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 07 June 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi böle aramak yaklaşık 1 saat sürer ya tüm satırları arıyo c: klasörü içindeki neyse arıyom bakalım işşallah olur...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 baggio,belki bunun yeri burası degıl ama birşey sormak istiyorum simdi ben platemail set giydigimde [zebula scriptz] üstüne birde boots calf giyebiliorum shoes da sandals da bunu nerden duzelticem? ? Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sandaletlerin layerina 1 diyelim, botlara 2, plate legse 3. (Boyle degil de misal) [itemdef sandaletler] .. on=@equip if (0)//bot varsa.. src.findlayer(2).unequip//..cikart endif if (0)//plate legs varsa.. src.findlayer(3).unequip//..cikart endif return 0 Ayni islemleri diger layerlari cikartacak sekilde ilgili itemlara uygularsaniz olur istediginiz. Mesela plate layer 3 ise, layer1 ve 2'yi check edip unequip edecek. Etraftan cesitli sazanityler olabilir diye belirteyim; elseif kullanmamamin sebebi ilk if dogru ise direk checki bitirir alet, ikinci elseifi kontrol etmez, siz ikisini de check etsin istediginize gore ayri iki tane if koymak lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Paylaş https://forum.paticik.com/topic/80279-tame-bugu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi çok sağol dehşet yardımcı oldu spheretables daki taming skillinide biraz değiştirdim bozdum o da tamam şimdi ben bide bişi daha sorcam atların fiyatlarını fln nerden ayarlayabilirim ? hangi script teydi bunlar?
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi nerden ayarlıycam ya hangi scp ydi offfff atlar fln nerdeydi...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK ANTİFENERBAHÇE
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yardımın için saol slayerrr hallettim. tsk[hline]*arkanda*
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gremlin bisn bakıyım i_pet_horse olması lazım ya orasını tam bende bılmıorum hic deyistirmedim cunku =)
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 arkadaşlar o scriptin basina yada fix.scp diye bir script yaratıp oraya sunu yazmanızı ıstıyorum [FUNCTION R_SAY] sayua 0542,6,0,0, -- bu satırı eklersenız tamamen bug fln kalmaz kendi serverime gore yaptımda ondan öyle.
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sabah sabah yanlis anlamisim prd modlardan biri bu mesaji silebilirmi.. [Bu mesaj Kobe tarafından 07 June 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kendin silebilirsin...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi slayer horse un llama nın fiyatını fln nası deiştircem? çok ucus server a koyamıyorum nası yapcaamı anlatırsan sevinirim...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 i_pet_horse_gray Bunun mesela, itemini bulup value ile oyna.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi aradım da bunun spherechar_anim.scp de olması gerekmio mu ordaki hayvanların hepsine baktım ama yoq mustangler fln var ama atlar fln yoq bunu nerden ayarlıycam hangi scp acaba?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Windows search'in 'containing text hedere' diye bir secenegi var, oradan aratabilirsin scriptlerin hangisinde diye, ama char dosyalarinda npc scriptleri vardir, bunlar i_pet_x. Direk horse falan degil yani, satilmasi icin yapilmis ozel item.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 07 June 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi böle aramak yaklaşık 1 saat sürer ya tüm satırları arıyo c: klasörü içindeki neyse arıyom bakalım işşallah olur...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 baggio,belki bunun yeri burası degıl ama birşey sormak istiyorum simdi ben platemail set giydigimde [zebula scriptz] üstüne birde boots calf giyebiliorum shoes da sandals da bunu nerden duzelticem? ?
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sandaletlerin layerina 1 diyelim, botlara 2, plate legse 3. (Boyle degil de misal) [itemdef sandaletler] .. on=@equip if (0)//bot varsa.. src.findlayer(2).unequip//..cikart endif if (0)//plate legs varsa.. src.findlayer(3).unequip//..cikart endif return 0 Ayni islemleri diger layerlari cikartacak sekilde ilgili itemlara uygularsaniz olur istediginiz. Mesela plate layer 3 ise, layer1 ve 2'yi check edip unequip edecek. Etraftan cesitli sazanityler olabilir diye belirteyim; elseif kullanmamamin sebebi ilk if dogru ise direk checki bitirir alet, ikinci elseifi kontrol etmez, siz ikisini de check etsin istediginize gore ayri iki tane if koymak lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar