alkadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Server ımda Tamerlar hayvanı tameye basladıktan sonra 6-7-8 ekran uzaklasıyor hatta sehir degiştirse bile tameye devam ediyorlar. Charların War Mode ye gectiginde veya hayvandan 2-3 adım uzaklastıgında Tame Yapamazsınız hayvandan cok uzaksınız Diyerek tameyı engellemesini nasıl saglayacagım.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 (sanırım bunu bi staffla yapıyosun ona dayanarak yazıyorum if (>3) src.sysmessage Havana çok uzaksınız.. return 1 elseif (&statf_war) src.sysmessage Savasirken bunu yapamazsiniz return 1 endif[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bu bug'i duzeltmek icin bi tane taming staff eklemen yeterli olacaktir..[hline]Istiaron Free UO Shard http://www.istiaron.com // Istiaron Admin // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya bende taming staff var ama bana bide skills seçeneğinden yapılan tame i engellemem laazım yane zebula daki gibi skills den animal taming e tıkladığınızda lütfen taming staff kullanınız yazısı nın yazmasını istiorum bu yazıyı çıkarıyorum ama skill i yapmaya devam edio ehehhe nası engelliicem bana spheretables daki animal tame skill ini yollayabilebilir misiniz pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ************************** sadece ordaki animal lore bölümlerini kaldırman yeterlı olcaktir. -scripti bir alttaki postta gonderdım- [Bu mesaj slayerrr tarafından 06 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 [ITEMDEF i_deed_animal] DEFNAME=i_deed_animal NAME=pet trading contract ID=i_deed WEIGHT=1 TYPE=t_script VALUE=50 CATEGORY=Custom Items SUBSECTION=Deeds DESCRIPTION=Animal Trading Contract On=@Create color 08ac On=@Click if () message [] endif message return 1 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin cantanizda olmali. elseif () if (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. return 1 endif try src.newnpc link link.name link.karma link.fame link.str link.hits link.dex link.int link.food link.color if ( == 0835) link.color 0481 endif link.oskin link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet link.update link.anim 5 link.bark 3 remove else target Kucultulecek hayvani secin. endif return 1 On=@TargOn_Item sysmessage Esyalari kucultemezsiniz? target Kucultulecek hayvani secin. return 1 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( == c_m_golem_tinker1) src.newitem i_pet_golem1 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove elseif ( == c_m_golem_tinker2) src.newitem i_pet_golem2 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif tag.trade tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : Kucultuldu endif return 1 [ITEMDEF i_staff_taming] // abe all bugz fixed ID=i_staff_gnarled NAME=taming staff TYPE=t_weapon_mace_staff VALUE=254 TWOHANDS=Y LAYER=2 WEIGHT=10 DAM=5,10 On=@Create color 2001 more2 0 timer -1 hitpoints 5 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 On=@Timer if ( < 6) dorand 10 cont.r_say Gel , gel.. cont.r_say Sana zarar vermeyecegim .. cont.r_say Sakin ol, . cont.r_say Her zaman senin gibi bir sahibi olmak istemistim.. cont.r_say Cok tatlisin, . cont.r_say Gel bir tanem, gel canim.. cont.r_say Seni incitmeyecegim, . cont.r_say Arkadasin olmak istiyorum. cont.r_say Gel , . cont.r_say Gel , gel . enddo dorand 2 cont.anim 17 cont.anim 19 enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if !( == 1) cont.sysmessage Bunu ehlilestiremezsiniz. return 1 endif if (rand(100) < 75) if ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi çok sağol dehşet yardımcı oldu spheretables daki taming skillinide biraz değiştirdim bozdum o da tamam şimdi ben bide bişi daha sorcam atların fiyatlarını fln nerden ayarlayabilirim ? hangi script teydi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi nerden ayarlıycam ya hangi scp ydi offfff atlar fln nerdeydi...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK ANTİFENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… alkadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yardımın için saol slayerrr hallettim. tsk[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gremlin bisn bakıyım i_pet_horse olması lazım ya orasını tam bende bılmıorum hic deyistirmedim cunku =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 arkadaşlar o scriptin basina yada fix.scp diye bir script yaratıp oraya sunu yazmanızı ıstıyorum [FUNCTION R_SAY] sayua 0542,6,0,0, -- bu satırı eklersenız tamamen bug fln kalmaz kendi serverime gore yaptımda ondan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sabah sabah yanlis anlamisim prd modlardan biri bu mesaji silebilirmi.. [Bu mesaj Kobe tarafından 07 June 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kendin silebilirsin...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi slayer horse un llama nın fiyatını fln nası deiştircem? çok ucus server a koyamıyorum nası yapcaamı anlatırsan sevinirim...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 i_pet_horse_gray Bunun mesela, itemini bulup value ile oyna.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi aradım da bunun spherechar_anim.scp de olması gerekmio mu ordaki hayvanların hepsine baktım ama yoq mustangler fln var ama atlar fln yoq bunu nerden ayarlıycam hangi scp acaba?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Windows search'in 'containing text hedere' diye bir secenegi var, oradan aratabilirsin scriptlerin hangisinde diye, ama char dosyalarinda npc scriptleri vardir, bunlar i_pet_x. Direk horse falan degil yani, satilmasi icin yapilmis ozel item.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 07 June 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi böle aramak yaklaşık 1 saat sürer ya tüm satırları arıyo c: klasörü içindeki neyse arıyom bakalım işşallah olur...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 baggio,belki bunun yeri burası degıl ama birşey sormak istiyorum simdi ben platemail set giydigimde [zebula scriptz] üstüne birde boots calf giyebiliorum shoes da sandals da bunu nerden duzelticem? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sandaletlerin layerina 1 diyelim, botlara 2, plate legse 3. (Boyle degil de misal) [itemdef sandaletler] .. on=@equip if (0)//bot varsa.. src.findlayer(2).unequip//..cikart endif if (0)//plate legs varsa.. src.findlayer(3).unequip//..cikart endif return 0 Ayni islemleri diger layerlari cikartacak sekilde ilgili itemlara uygularsaniz olur istediginiz. Mesela plate layer 3 ise, layer1 ve 2'yi check edip unequip edecek. Etraftan cesitli sazanityler olabilir diye belirteyim; elseif kullanmamamin sebebi ilk if dogru ise direk checki bitirir alet, ikinci elseifi kontrol etmez, siz ikisini de check etsin istediginize gore ayri iki tane if koymak lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi çok sağol dehşet yardımcı oldu spheretables daki taming skillinide biraz değiştirdim bozdum o da tamam şimdi ben bide bişi daha sorcam atların fiyatlarını fln nerden ayarlayabilirim ? hangi script teydi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi nerden ayarlıycam ya hangi scp ydi offfff atlar fln nerdeydi...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK ANTİFENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yardımın için saol slayerrr hallettim. tsk[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gremlin bisn bakıyım i_pet_horse olması lazım ya orasını tam bende bılmıorum hic deyistirmedim cunku =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 arkadaşlar o scriptin basina yada fix.scp diye bir script yaratıp oraya sunu yazmanızı ıstıyorum [FUNCTION R_SAY] sayua 0542,6,0,0, -- bu satırı eklersenız tamamen bug fln kalmaz kendi serverime gore yaptımda ondan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sabah sabah yanlis anlamisim prd modlardan biri bu mesaji silebilirmi.. [Bu mesaj Kobe tarafından 07 June 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kendin silebilirsin...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi slayer horse un llama nın fiyatını fln nası deiştircem? çok ucus server a koyamıyorum nası yapcaamı anlatırsan sevinirim...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 i_pet_horse_gray Bunun mesela, itemini bulup value ile oyna.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi aradım da bunun spherechar_anim.scp de olması gerekmio mu ordaki hayvanların hepsine baktım ama yoq mustangler fln var ama atlar fln yoq bunu nerden ayarlıycam hangi scp acaba?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Windows search'in 'containing text hedere' diye bir secenegi var, oradan aratabilirsin scriptlerin hangisinde diye, ama char dosyalarinda npc scriptleri vardir, bunlar i_pet_x. Direk horse falan degil yani, satilmasi icin yapilmis ozel item.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 07 June 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi böle aramak yaklaşık 1 saat sürer ya tüm satırları arıyo c: klasörü içindeki neyse arıyom bakalım işşallah olur...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 baggio,belki bunun yeri burası degıl ama birşey sormak istiyorum simdi ben platemail set giydigimde [zebula scriptz] üstüne birde boots calf giyebiliorum shoes da sandals da bunu nerden duzelticem? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sandaletlerin layerina 1 diyelim, botlara 2, plate legse 3. (Boyle degil de misal) [itemdef sandaletler] .. on=@equip if (0)//bot varsa.. src.findlayer(2).unequip//..cikart endif if (0)//plate legs varsa.. src.findlayer(3).unequip//..cikart endif return 0 Ayni islemleri diger layerlari cikartacak sekilde ilgili itemlara uygularsaniz olur istediginiz. Mesela plate layer 3 ise, layer1 ve 2'yi check edip unequip edecek. Etraftan cesitli sazanityler olabilir diye belirteyim; elseif kullanmamamin sebebi ilk if dogru ise direk checki bitirir alet, ikinci elseifi kontrol etmez, siz ikisini de check etsin istediginize gore ayri iki tane if koymak lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar