toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Capacity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 https://www.telcoantennas.com.au/site/telstra-4g-explained said: What's so great about the new frequency bands? With so many changes to 4G in Australia, it's an exciting time to jump on board a 4G network. We're about to see the 700MHz 4G network switched on by Telstra and Optus in early 2015 (with some locations already having early access). This network is going to be a game changer - one of the major drawbacks with the older 1800MHz 4G network has been its high carrier frequency doesn't travel particularly far and doesn't penetrate well indoors. 700MHz on the other hand having such a low frequency travels significantly further, bends around and behind hills, and penetrates much easier inside buildings, providing coverage similar to Telstra Next-G - meaning high speed data will now be available as far as you can make a phone call (in switched-on areas). There's not a lot of publicity about the new 2600MHz 4G network, but despite having a very short range it's important to help reduce congestion in densely populated areas such as city centres where the operation of a long range transmitter would have considerable self interference (due to the long reuse distance required). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Cakıcan avm'ye, tren istasyonuna falan iste. Power, code congestion, channel element yetersizligi falan gule gule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 E1'i de 384 milyona euro'ya kaptı Turkcell :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ben hala D1-2-3 'ü nasıl tek firma aldı, onu anlayamıyorum. D katmanına özel bir durum mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Aynı şeyi C'de de yapabilirlerdi. Tamamen strateji işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Yapamıyorlar işte. C1 'i aldığı anda C2 'ye katılamazsın dediler C1 'i alana. D 'ye özel bir durum var sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 alla alla o zaman C'de mevcut sahip olunan frekanslar da tekrar dagıtıldıgı icin mi oyle yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 No idea. D katmanı dışında şu ana kadarki tüm katmanlarda 1. 'yi kazanan 2. 'ye, 2. 'yi kazanan 3.' ye katılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 İhalenin kazananı Turkcell oldu sanki.. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 2100'ü diğerleri almasın diye tamamını alması bence rekabet kurulunun mudahale etmesi gereken bi durum. 40 MHz 2100 hicbir isine yaramayacak. Ama akp'nin bir ayagı tcell, diger ayagı avea olunca bir sey cıkacagını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bi bok da anlamadım olanlardan ama şöyle bir tablo var: https://pbs.twimg.com/media/CNVyasVWwAAcHR7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Su yazilmadiysa cok guldum "SÖZLÜ ARTIRIM KARMAŞASI 2600 MHz’nin F1 paketi içi sözlü teklif kısmına gelindiğinde kapalı zarfta daha yüksek teklif veren Turkcell sözlü artırıma gitmeyeceğini açıkladı. Buna karşı Avea CEO’su Erkan Akdemir de “Teklifimiz geçerlidir” açıklamasında bulundu. Bunun üzerine ihaleyi yöneten BTK Başkan Yardımcısı Deniz Yanık paketin kazananı olarak Turkcell’i ilan etti. Bunun üzerine Avea CEO’su Akdemir duruma itiraz ederek, sözlerinin yanlış anlaşıldığını sözlü artırımda bulunmak istediklerini ifade etti. Turkcell tarafı da bu talebe itiraz etmedi. Böylece sözlü artırım kısmı tekrar başladı. Ve 22 milyon Euro ile Avea F1 paketinin sahibi oldu." Ihaleye fesat karistirmayi bile beceremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Evet çok güldüm ben de o an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ne oldu şimdi, Dünya'nın en hızlı mobil interneti Türkiye'de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 en hızlı en pahalı en kotalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sharky said: İhalenin kazananı Turkcell oldu sanki.. Hadi hayırlısı. Tek bir ihale yoktu abi, öyle düşünmemek lazım. Ama tcell kazandı. Düşük frekansları yüksek frekanslar bozuyor. Etkilenmemek için yüksek frekansları almaları lazımdı. Hepsini aldılar. Düşükler kapsama ile alakalı. Bu konuda da en etkilenmeyecek frekansı aldılar. 2100'de diğerleri girmedi diye biliyorum; para kazanabilmek için vermişler tek teklifi yapana diye düşündüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tcell in %50 pazar payı var, daha fazla almaları normal de kullanıcı sayısı daha ne kadar artar acaba, 7 yaşındaki çocuğa kadar telefonlandı herkes edit: ttkom versus operatörler olacak bence yeni trend her taraf wifi mi olacak her taraf baz istasyonu mu internet üzerinden telefon görüşmeleri ne zaman patlayacak acaba öyle whatsapta görüşme olmaz telsiz gibi moduna mı girecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 görülen o ki 20+20 yapıcak vfn ve avea, tcell bu durumda cat10 da olan 50mhz i zorlayabilcek sanırsam. Showoff direk, multi carrier lisansı almak gıbı bısey olabilir. ama tcell abi işte =) içlerinde en fakiri ama en progresif onlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 aquila said: Ne oldu şimdi, Dünya'nın en hızlı mobil interneti Türkiye'de mi? Şöyle alalım aquila Bey sizi :P 375 Mbps’lik en yüksek 4.5G hızı Turkcell’le gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 beni turkcellde ise alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 20+20 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 http://www.dunyavegercekler.com/upload/resimler/haber/devlet-bahceli4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 riglous said: sharky said: İhalenin kazananı Turkcell oldu sanki.. Hadi hayırlısı. Tek bir ihale yoktu abi, öyle düşünmemek lazım. Ama tcell kazandı. Düşük frekansları yüksek frekanslar bozuyor. Etkilenmemek için yüksek frekansları almaları lazımdı. Hepsini aldılar. Düşükler kapsama ile alakalı. Bu konuda da en etkilenmeyecek frekansı aldılar. 2100'de diğerleri girmedi diye biliyorum; para kazanabilmek için vermişler tek teklifi yapana diye düşündüm ben. Yok be hocam, hepsi verdi teklif 2100 e. Anlayamadim ben hala o kismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 1 kusur milyar euro turkiye ye helal olsun diyorlar. Bunun kat kat fazlasini cikarmayacaklar sanki. Simdi internet ortalama 2 gb iken 10 gb verecekler ve bu eskisinde. Bile cabuk mu bitecek? Nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar