Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 BANKAYI ARADIM BÖYLE BİR BORÇ YOKMUŞ. UNUTMUŞLAR. sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 abi bence beğeniyorsan konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Banka işlerimi özel numara ile hallediyorum. 444 lü numaralar veya telesekreterler de neymiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 1700 lira olarak ödedim 2 gün önce. daha da öpsen yüzüne bakmam yağşak bankaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 başlık ters değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Abi hala bankaya suc atiyor ya ahahahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ben de soracaktım tam "Banka senin harcamadığın bir parayı mı talep ediyor?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ne yavşak bankaymis, öğrenciden birde paramı almış, gel hsbc ye kardis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 tefeciden alsan canınla ödemiştin, neyse ki bankalar var ki +1200 tl alarak azad ediyor. kapitalizm cok tatlı ya, bak şu an gdp'ye 1700 tl değer kattın, büyüme rakamıma ekleniyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 DaidaFlu said: daha da öpsen yüzüne bakmam yağşak bankaların. şu da öyle yapılamayacak bir şey ki hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 miyaw33 said: Ne yavşak bankaymis, öğrenciden birde paramı almış, gel hsbc ye kardis peki neden eyçesbisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hsbc iyi banka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 HSBC en yavşağı, hiçbir kolaylık göstermez kredide vs.adamlar kredi kartı aidatını bile ödemiyor mahkeme kararı olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Dworgian said: DaidaFlu said: daha da öpsen yüzüne bakmam yağşak bankaların. şu da öyle yapılamayacak bir şey ki hahah seneye gelir araba alcam hangi bankanın faizi daha az diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abi, daha önceki tüm bankalara ölüm temalı konularda söyledim, "bankalardan hoşlanmıyorsanız sadece maaş hesabınız dursun (hatta onu da kapatabilirsin işyeri ok derse), her işinizi elden halledin" diye. yok yani lsajdlksaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Niye abi, enpara diye bir hizmet var. En az 1 tane banka hesabı ve kredi kartı lazım her zaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 banka = deli dumrul.. yancisi da devlet gibi.. her cikan yasa yonetmelik vs. bize yaziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 İnsanın ne bekliyordun ya diyesi geliyor. A dedim bile... Akıl fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 harcamadığın para sanki rerörö diye bankaları savunanlara cevaben. harcadığım para maks 500-520 lira (kartın limiti) ödedeğim para 1750 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ha yani diyorsun ki onca sene adamların borcunu ödemeyeyim, onlar da bana faiz takmasın. Yasal haklarını kullanmasın. Ama yeri gelince "omo boroso hokok dovloto" diye ağlayayım diyosun. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Quel-Thul said: abi bankayı ara? veya git direkt konuş bu zekayla bu yaşa nası geldin dsfgferqwasdAVSFGSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 umarim haciz gelir bobregindeki tasa kadar alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Killer said: Quel-Thul said: abi bankayı ara? veya git direkt konuş bu zekayla bu yaşa nası geldin dsfgferqwasdAVSFGSDF Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar