Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Kemer takmayınca yapmıyor işte sorun o :p First apaçi problems. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 o değil de roket ne pis adammış lan. roketteknosaatkı.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Baggio said: chrome said: ben hala otomatik viteste bile olsa elimle vitesi p dan çıkartıp öyle hareket ediyorum. sanki terbiyesizlikmiş gibi geliyor direkt gaza basmak. Elinle P'den çıkarmadan gaza basınca hareket eden otomatik vites de mi var? Tam otomatiği falan mı çıktı NFS'de gaz/frene basar gibi, D'ye almıyor muyuz hala? Vitesi yerine el freni yazmam gerekiyormus. Herkesten ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 elektronik park frenli golfde öğrendim araba kullanmasını. acayip rahat bişey bir de auto hold ile beraber mükemmel çalışıyor. bazı modellerde kontağı kapatmadandüğmeyr falan da basmak gerekiyor sanırım. eğer öyleyse manuel el freninden pek farkı kalmıyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar