di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Selam, Haftasonu basladim ben bu indoor climbing olayina, hasatim cikti ilk gunden. =) Parmaklarim cekmedi vucudumu resmen bi yerden sonra. Bi de ufak capli bi krampim oldu 2. gun, haliyle biseyleri eksik aliyorum sanirim besin olarak. Var midir hem egzersiz hem de beslenme namina biseyler tavsiye edebilecek kimse ? (stres topunu bile sikamiyorum su anda. dsf)
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 forestanbul da deneyim dedim hayata küstüm hele ki eğimli duvara hiç tırmanılmıyor büyük halatlı malatlı şeye tırmandım bi de ona rağmen iptal göbeği yukarı taşımak başlı başına işkence zaten. :) bu sporuda böylece bitirmiş oldum...
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kendini kollarinla cekmek kesinlikle yapmaman gereken bisey zaten. Kollar sadece dusmeni engellicek. Cok zorunda kalirsan egimli yerlerde kollarinla cekicen kendini yukari. Diger turlu dayanamiyosun cunku. 14 metrelik duvarin yarisina gelince kolun titremeye basliyo. Ayaklarda ise hic sikintim yok benim. Senelerce bisiklet surmenin etkisi olarak zerre yorulmuyo bacaklar.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 daha önce dediymi bi arkdasım ciddi yapıyor bunu ona sordum,söylediklerini aktarayım grip gücü arttırman için en yararlı şeyler şu tür aletlerden edinip oynamak,sadece sertçe sıkmak değil genişlerkende elini yavaş yavaş aç eğer yapabiliyorsan chinup-pull up yani barfiks türevleri onun dısında edinebilirsen bi tane wrist roller edin yahut kendin yap hadi kolay gelsin
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 o lanet olasi koca gotunu nasil tasidin lan.
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Tasidim valla. 102 kiloyum deyince ceneler bi dustu zaten yok artik diye hehe.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Ben ıspartada tırmanış yapıyodum okulun salonunda. İü'de tek duvar avcılar kampüste olunca istanbula gelince bıraktım mecburen. Ama taksim yakınlarında duvar bilen varsa seve seve başlarım yine. Muazzam bir spor. Bi de biliyorum işin heyecanı yukarı tırmanmakta ama yapabildiğiniz kadar çok bouldering yapın. Yan duvarda 3 gün çalışmak, tırmanış duvarında iki hafta çalışmaya bedeldir belki. Ben bir saat boulderda takılıp onbeş dakika falan tırmanışla eğleniyordum ıspartada. Sürekli tırmanışta takılanlara çıkıp yol açıp geri bouldera döndüğüm olduydu bir iki sefer sdf
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Bouldering zor baya evet. Bi de bouldering benzeri training wall'lar var adini unuttugum, onlar daha da zor. Ha bi de parmak calistirmak icin wooden bilmemne dedikleri tahta aparatlar var duvara monte. Orda calisan abilerin yanindan gecerken egilerek geciyoruz saygidan. sdf. Insan isi degil resmen.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 O fingerboard kafası için parmaklarının inanılamo güçlü olması lazım ya. Ben yapamıyodum onu sadece tutunup durarak çalışıyodum in çık yapamıyodum. Parmaklarını güçlendirmek için alet alcam diye kasma, hem çalıştıkça güçleniyor hem de durduğun yerde kegel egzersizi yapar gibi parmaklarını kas beş sn, bırak beş sn şeklinde çalışabilirsin. Uzun dönemde etkilerini görürsün. Bir de aman ha çok iyi ısın, yoksa sakatlarsın kendini. Esneme, açma germe, ısınma vs hepsine tırmanışa yaklaştığın kadar ciddi yaklaş. Ki zaten yeterince ısınmadan tırmanırsan kolun bacağın titriyo tırmanırken, fena oluyo sdf
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ben yaptıydım biraz, şimdi tekrar baslıycam bi aya bi yer buldum. hoş aynı vucudla hem 20 yasındaydım hemde herhelda 7-8 kilo azdım, şimdi bi omuz sakat, eller zorlanmıs durumda, sırt paso ağrıyo.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Peki taksim yakınlarında uygun fiyatlı ve yakınca duvar bilen var mı?
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Bir kere gaza geldim ne var bunda diyerekten,yarısına çıkabilmek için 1 ay kalem tutamadım.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 http://www.boulder-hane.com/ bu var fiyat ve kalite nedi riblmiyorum a ma
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 baya baya iyi yer orası. günlüğü 15tl üyelik yoksa.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 O göztepedeymiş diye okudum ya, baya ters kalıyo bana. Hacıosmanda ted'in varmış sanırım onu arıcam bi ara, tek metroyla gidiliyo en azından.
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 boulderhane ye gidin gençler, eskiden taksimdeydi simdi 4 levent te. yenilerle de ilgilenirler.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Aaa hadi ya, gideyim o zaman boulderhaneye bi. Ama ayakkabı, toz, toz çantası falan kendim almam gerekir muhtemelen orası için. Neyse bi arayıp konuşayım bakalım. Ulan ıspartada yıllık on liraydı, keşke it gibi gitseydim ordayken dağcılığa boş boş geçireceğime 2buçuk senemi
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kiralamaya izin veriyorlar ama uzun dönem düşünürsen edevatlari kendin al derim. tabi önce bir deneyin bakalım uzun süreli devam edebilecek misiniz. 2-3 antrenmanla anlarsınız zaten. boşa para vermeyin derim.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Aynen kiralanıyorsa bi gideyim oraya iki üç sefer deniyim. Of çok heyecanlandım, kendime sahibindende, fb dağcılık sayfalarında falan ayakkabı bakayım. Gerçi önce kiralayıp ayaklarımı küçük ayakkabıya tekrar alıştırayım. İlk başladığımda 45e zar zor giriyodum, bırakmazdan evvel 44ü rahat rahat giyiyordum hatta 43e geçmeye çalışıyodum sdf Hatta sen gidiyorsan ömden mail adresini ya da telefonunu falan atsana gider olursam beraber de gideriz arada muhabbet olur
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bugun de tirmandik erhamdurillah lakin baya baya tasimiyo parmaklar bunyeyi. Gerci bosta olan duvarlarin zorlugundan oluyo biraz da ama sonuc olarak gerekce ayni. Haliyle paso antremanla gecti bugunum. Bi iki hafta boyle gidicem bakalim nolcak. Antreman dedigim de bouldering tipi gfitness duvarlari. Su yan gittiklerin. Tirmanma duvarindan 10 kat zor geliyo onlar.
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 pain is just weakness leaving the body abi, todays soreness is tomorrows strength.
Öne çıkan mesajlar