moriarty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=eWVtfxtUQa8 Alıntıla
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 hoşgeldin tatarım ırkdaşım.Göktengri yanında olsun her daim. edit:oha bizim tatar değilmiş ve kızmış hemde çekik miş benim gibi hmpss.. Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 mevzu varmış 0ne gelmiş hiç söylemionuz. albüme foto koydu mu? Alıntıla
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 H.sonu Eskişehirdeydim, çiğ börek yiyemeden döndüğüm için hala gözüm yaşlı :( Alıntıla
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Madcat said: mevzu varmış 0ne gelmiş hiç söylemionuz. albüme foto koydu mu? Artik benim koymama gerek kalmiyo bea. Kermit baslar resim spamlamaya, fistan gifleri koyar vs. Selam cekik, ben forumun samar oglani. Alıntıla
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: H.sonu Eskişehirdeydim, çiğ börek yiyemeden döndüğüm için hala gözüm yaşlı :( ben en guzel cig boregi susurlukta yemistim. Yaninda bol kopuklu ayran bide. Hmmpssss Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Frostbite said: edit:oha bizim tatar değilmiş ve kızmış hemde çekik miş benim gibi hmpss.. sen de mi cekik kizsin ? nan.. Alıntıla
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 yok lam ben sadece çekiğim.nasıl bi kelime lan bu çekikim,çekiğim vs.. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 hayir bu vesile ile forumun bir kisminin tatar oldugunu ogrendik ki.peh..kara murat benim diyenlerin sayisi simdiden 10 u bulmustur.. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bu arada cigborek yapmayi bilmeyen en azindan kucukken manti bukmemis olanlar uvey tatar ilan ediyorum sizi.. Alıntıla
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Canım çok fena ciğ börek çekti lan, Ankara'da güzel yapan yer bilen var mı? Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Canım çok fena ciğ börek çekti lan, Ankara'da güzel yapan yer bilen var mı? olma mı basgan bahceliyi bitirip saga dogru sallanıyorsun yolagzinda taxi duragi var onun orda ufak bi mekan var cigboregi leziz Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 JrStorMesT said: Madcat said: mevzu varmış 0ne gelmiş hiç söylemionuz. albüme foto koydu mu? Artik benim koymama gerek kalmiyo bea. Kermit baslar resim spamlamaya, fistan gifleri koyar vs. Selam cekik, ben forumun samar oglani. sen değil la, tatar remziye. Alıntıla
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 pascalnouman said: olma mı basgan bahceliyi bitirip saga dogru sallanıyorsun yolagzinda taxi duragi var onun orda ufak bi mekan var cigboregi leziz olm nerde lan, bahçeliyi bitirip dediğin 7.caddeyi mi diyosun neresini diyosun? Alıntıla
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 JrStorMesT said: DRaGoN_SLaYeR said: H.sonu Eskişehirdeydim, çiğ börek yiyemeden döndüğüm için hala gözüm yaşlı :( ben en guzel cig boregi susurlukta yemistim. Yaninda bol kopuklu ayran bide. Hmmpssss yasa mı yörsan mı onu söyle. Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: pascalnouman said: olma mı basgan bahceliyi bitirip saga dogru sallanıyorsun yolagzinda taxi duragi var onun orda ufak bi mekan var cigboregi leziz olm nerde lan, bahçeliyi bitirip dediğin 7.caddeyi mi diyosun neresini diyosun? aynen qanqa 7yi bitir 4e gider gibi yap ordaki duragi gorursun zaten karsisinda balikci manav gibi bi yer vardı begenmezsen al gel ben yerim alsdglahjdlad Alıntıla
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abawwww bildim orayı, görmüştüm de dışardan pek beğenmemiştim fdsfsd gideyim de doyayım yarın hatta gel beraber olsun! thx başgan :)-D Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 annemi ziyarete gelmistim iyi oldu bu cig borek gazi. kahvaltiya isterim yarina hehe Alıntıla
Cekik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 dana22 said: bu arada cigborek yapmayi bilmeyen en azindan kucukken manti bukmemis olanlar uvey tatar ilan ediyorum sizi.. Birşey diyim mi benim daha ömrümde Çiğ Börek yemişliğim yok :/ Alıntıla
Cekik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 dana22 said: Frostbite said: edit:oha bizim tatar değilmiş ve kızmış hemde çekik miş benim gibi hmpss.. sen de mi cekik kizsin ? nan.. Bir gün herkes Tatar olacak :)-D Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Uyu artık hayatım. Çekik gözlerini kapa hadi. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Cekik said: Birşey diyim mi benim daha ömrümde Çiğ Börek yemişliğim yok :/ ohoo..sahitlerin huzurunda seni cakma cekik ilan ediyorum..mantiyi bukebilirsin.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.