Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya edit edit diyonuz nası editliyonuz varsa bana programinin sitesini verebilirmisiniz[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kolay gelsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bi ara arkadaşımda senin gibi böle edit programı arıyodu en sonunda bi sitede buldu ama siteyi hatırlasam ama sorar sana özelden atarım ok? *!çok yardımsever bir insan olduğunu fark eder* :-D[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 www.benedityapacakkadarhilekarbiriyim.com a bak olmassa www.üşengeçherif.charyapoyna.editebulaşma.net di galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bu oyunun hileyle zevki çıkmaz.Bırak hileyi kasmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Aslında hile her oyunda zevki öldürür ama Rpg türü oyunlarda daha da çok öldürür,oyunun amacını bitirir hile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Adamin zevkine karismayi biraksaniz da biliyorsaniz soyleseniz? Zevkler ve renkler tartisilmazmis dimi? Adam hacked itemlar ile Hell Baal'i 3 vurusta indirmek istiyorsa size ne ki yani, belki normalini her turlu bitirmis de edit ile unique avlayacak sirf benim gibi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 diablo piyasaya cıkmadan 1 hafta once edit programı cıktıydı eheh millet 40 lvl barbi kastım aflan diyodu ben lvl 87 necro yaptıydım tabe hileyle zevki cıkmıyo sırf nası bişi oluyo diye baktım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 www.google.com a girer Diablo II (expansion kullanıyorsa LOD da ekliycen) 1.0x(x versiyon) Editor diye aratıcaksın. Bulması lazım sanırsam[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Baggio, 07 June 2003 11:45 tarihinde demiş ki: Adamin zevkine karismayi biraksaniz da biliyorsaniz soyleseniz? Zevkler ve renkler tartisilmazmis dimi? Adam hacked itemlar ile Hell Baal'i 3 vurusta indirmek istiyorsa size ne ki yani, belki normalini her turlu bitirmis de edit ile unique avlayacak sirf benim gibi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 zuahah adam daha act2 yi yeni bitirdi oyunu bitirmeden hile yapmak aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 TrGamer da bulabilirsin..[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Baggio, 07 June 2003 11:45 tarihinde demiş ki: Adamin zevkine karismayi biraksaniz da biliyorsaniz soyleseniz? Zevkler ve renkler tartisilmazmis dimi? Adam hacked itemlar ile Hell Baal'i 3 vurusta indirmek istiyorsa size ne ki yani, belki normalini her turlu bitirmis de edit ile unique avlayacak sirf benim gibi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 maksat baal'ı tek vuruşta öldürmekse başka, net'te kasaba ağzını guided arrow ya da firewall'la bloke etmekse başka. niyetinden emin olmadığımız için yardım etmememiz daha hayırlı, birşey de kaybetmez edit yapmazsa kaldı ki..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben adamın zevkine bişiy demiyorum ama iş bizim zevkimizde karışabilir yarın öbür gün bi ip serverında olurda edit bi charla kapışıp yenilirsem hiç sevinmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: StarAdam, 07 June 2003 11:44 tarihinde demiş ki: Aslında hile her oyunda zevki öldürür ama Rpg türü oyunlarda daha da çok öldürür,oyunun amacını bitirir hile. walla diablo bana göre ne rpg dir ne frp sadece Hack'n Slash tir ama gerçekten bu tarz bir oyun oynamak istiyorsan Morrowind'i öneririm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Diablo 2 gelmiş geçmiş en iyi rpg dir. Ayrıca Morrowindle karşılaştırılamaz biraz farklı kulvardalar. Hem Diablo 2 kaç senedir bilmiyorum ama en az 2-3 senedir oynanan bir oyun. Morrowind'de multi bile yokki bayıyor bir kere bitirdikten sonra. (bence )[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Morrowind'i bayıyor demişsin fakat zaten oynama süresi 200-300 saat ve bu plug-in ver exp. ile dahada artıyor bence kesinlikle sıkmıyan bir oyun ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca sen kaç kişinin diabloda role play yaptını gördün bana sölersen sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Doğru Diablo'da rp yapan adam çok görmedim ama aynı şey Morrowind içinde geçerli. Multi olmadığı sürece yap kendi kendine rp ni ne fark eder. Sonuçta Morrowind'dede pek aşmış dialoglar vb yok. Ama dediğin gibi zevk meselesi =) (Bende Morrowind'i 2 ay kadar oytnadım ama şimdi oynanmıyor işte demek istediğim o )[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 walla eskiden medic te server i vardi diablo2 nin az oynamadim... adam lvl 50 necro yeniliyo lvl 50 sorc a sora cikiyo oyundan 5 dk sora geliyo lvl 50 sorc la vs vs...guzel gunlerdi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Predator-, 07 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki: Diablo 2 gelmiş geçmiş en iyi rpg dir. LOL :-)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 rpg ile action rpg fazla benzeşmezler setting dışında onu da belirtmek gerek, diablo serisi action rpg'dir ve gayet de güzeldir bu bağlamda..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 action rpg yalan uydurmaca bi türdür pazarlama stratejisidir action rpg dir demek te aynı derecede yalan bi olaydır komiktir. edit için tavsiyem shadowmaster shadowmaster patlarsa jamella ve öbür programlar tabii bunlar savegame editler öyle closed serverlarda hile yapamazsın bunlarla.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nesi uydurmaca türdür yahu? nedir o halde? action mu diyeceksin? abim action'lara bayılır ama diablo'dan ve türevlerinden nefret eder, ee? oyunların içeriği genişledikçe ve alanlar açıldıkça tabii ki yeni türler de oluşuyor, 1890'larda action filmleri var mıydı ki?[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 1890 lerde action filmi olmamasının sebebiyle konunun hiç bi alakası yok klasik demogojine başlamışsın yine.. yemezler abinin action sevipte bi action oyunu sevmemesi gayet doğal bende rpg severim ama morrowind sevmiorum en basit örneği budur, böyle şeyler olabilir, olması birşeyi ıspatlamaz oyunu action yapan en önemli özellik oynanışıdır.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ohooo hoca sana göre sim city bile aksiyon olabilir, felaketleri salar ortalığı yıkarsın. diablo ve bütün türevlerini sevmiyorsa aksiyon seven bir kişi o zaman diablo ve türevleri aksiyon değildir, daha nasıl bir açıklama yapmak gerek ki?[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 demekki diabloyu sevmediğine göre bütün action oyunlarını sevemiyormuş bu kadar basit. simcity ise strategy dir benim mantığıma göre sen istiyorsan action de diabloya rpg demenin üstüne gayet normal[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar