Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım Eğitimi için Kurs Tavsiyesi

Anhora

Öne çıkan mesajlar

https://uzaktanegitim.com/pkt51-java-kursu.aspx

Vektörel Bilişim'in kaliteli eğitim verdiğini duydum. Linkteki online eğitim.

Birde Bilginç IT Academy var istanbul'da. Şartlar uygun olursa İstanbul'da birebir yazılım eğitimi almak istiyorum. Ama olmazsa da böyle bir online eğitim almayı düşünüyorum.

Ne dersiniz vektörel bilişim iyi midir? Linkteki Java Eğitimi Oracle kariyerine başlamak için ideal bir eğitim mi? Oracle'ın kendi sertifika eğitimlerini düşünmüyorum şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Ben bi zik olamicam zaten. Önce networking, sonra sap, şimdi de oracle yakında ben hepsini yaptım bitirdim deyip memlekete geri dönücem asdf.

Kucuk sipa diye bi siir vardi, o geldi aklima. Sipa surekli ne olayim diye meslek deniyo, en son hic bisey olmaz benden derken buyuyup essek oluyo. ehuhee

Hata yaptigin yer, bi meslek sahibi olayim diye bisey ogrenmeye calismak. Birak hepsini. Canin ne yapmak istiyo, neye ozeniyosun ona bi karar ver once. Game dev mi olmak istiyosun? Onun ustune calis. DBA mi olcan ? E olur. Web dev mi olcan ? Mumkun.

Ondan sonra platform, profitability gibi konular geliyo. Ne olacagina karar verince gel yaz, ikinci kisim icin de yazayim dusunduklerimi.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Anhora said:

Ben bi zik olamicam zaten. Önce networking, sonra sap, şimdi de oracle yakında ben hepsini yaptım bitirdim deyip memlekete geri dönücem asdf.

Kucuk sipa diye bi siir vardi, o geldi aklima. Sipa surekli ne olayim diye meslek deniyo, en son hic bisey olmaz benden derken buyuyup essek oluyo. ehuhee

Hata yaptigin yer, bi meslek sahibi olayim diye bisey ogrenmeye calismak. Birak hepsini. Canin ne yapmak istiyo, neye ozeniyosun ona bi karar ver once. Game dev mi olmak istiyosun? Onun ustune calis. DBA mi olcan ? E olur. Web dev mi olcan ? Mumkun.

Ondan sonra platform, profitability gibi konular geliyo. Ne olacagina karar verince gel yaz, ikinci kisim icin de yazayim dusunduklerimi.

Haklısın ya. Kendim için ne istediğimi bilmiyorum hala. Teşekkürler bu kısa hayat dersi için.

Dragonfire udemy'den online kurs alıyorum da yetmiyor.

Bilmiyorum ya bakalım en son askere gidicem zaten bu kararsızlıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen okulu bitir direk askere git. Gelince bir iş yaparsın. Fakat şu var ne olacağım diye de düşünme bence direk bir an önce maddi bağımsızlık kazanmaya bak. Eğer o elinde olursa ardından sağlık da gelir ve ne istediğini bulabilirsin bu süreçte ve o konuya yönelmen için gücün olur elinde. Bende boş beleş geziyorum uzun süredir bir şeyler yapmaya çalıştım ama olmadı uzun vadeli şeylerdi hepsi o yüzden. Fakat yakın çevrenden gelen negatif enerjiyi sonlandırmak için bir an önce maddi bağımsızlık kazanmak gerekli. Ondan sonrası düzelir diye düşünüyorum.
Birde şu var askerden geldikten sonra bence büyük bir şehre yerleş ve orada atıl hayatına. Sanırım küçük bir şehirde okuyordun onunda zararlarını atarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...