Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 https://uzaktanegitim.com/pkt51-java-kursu.aspx Vektörel Bilişim'in kaliteli eğitim verdiğini duydum. Linkteki online eğitim. Birde Bilginç IT Academy var istanbul'da. Şartlar uygun olursa İstanbul'da birebir yazılım eğitimi almak istiyorum. Ama olmazsa da böyle bir online eğitim almayı düşünüyorum. Ne dersiniz vektörel bilişim iyi midir? Linkteki Java Eğitimi Oracle kariyerine başlamak için ideal bir eğitim mi? Oracle'ın kendi sertifika eğitimlerini düşünmüyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 madem sertifika istemiyorsun, nie bosu bosuna para veriyorsun ben onu anlamadim? internetten buldugun kaynaklari inceleyince yada kitap alip okuyunca anlayamiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yok anlamıyorum ben öyle. Konuyu bilmediğim için nerelere çalışmam gerektiğini de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hesap makinesi telefon rehberi falan yap kurstan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Oracle SQL , PL/SQL ,T-SQL gibi konularda uzmanlaşmak için biraz java bilmek gerekiyor dimi? Onun için ilgimi çekti o kurs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 http://www.mergecons.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 www.pluralsight.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Kardeşim bence direk bir yere stajer olarak gir çok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bence de sen bir yere gir pozisyon para fln bakmadan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kursla bi bok ogrenemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ben bi zik olamicam zaten. Önce networking, sonra sap, şimdi de oracle yakında ben hepsini yaptım bitirdim deyip memlekete geri dönücem asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 yap hepsini, vizyon katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Anhora said: Ben bi zik olamicam zaten. Önce networking, sonra sap, şimdi de oracle yakında ben hepsini yaptım bitirdim deyip memlekete geri dönücem asdf. Kucuk sipa diye bi siir vardi, o geldi aklima. Sipa surekli ne olayim diye meslek deniyo, en son hic bisey olmaz benden derken buyuyup essek oluyo. ehuhee Hata yaptigin yer, bi meslek sahibi olayim diye bisey ogrenmeye calismak. Birak hepsini. Canin ne yapmak istiyo, neye ozeniyosun ona bi karar ver once. Game dev mi olmak istiyosun? Onun ustune calis. DBA mi olcan ? E olur. Web dev mi olcan ? Mumkun. Ondan sonra platform, profitability gibi konular geliyo. Ne olacagina karar verince gel yaz, ikinci kisim icin de yazayim dusunduklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 innova'ya bak ben mayısta itil için katılmayı düşünüyorum. ayrıca sertifika almak istiyorsan sınav sonucu şunada bir bak. exam col. birde online becerebiliyorum gerççekten diyorsan da online coursera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 di said: Anhora said: Ben bi zik olamicam zaten. Önce networking, sonra sap, şimdi de oracle yakında ben hepsini yaptım bitirdim deyip memlekete geri dönücem asdf. Kucuk sipa diye bi siir vardi, o geldi aklima. Sipa surekli ne olayim diye meslek deniyo, en son hic bisey olmaz benden derken buyuyup essek oluyo. ehuhee Hata yaptigin yer, bi meslek sahibi olayim diye bisey ogrenmeye calismak. Birak hepsini. Canin ne yapmak istiyo, neye ozeniyosun ona bi karar ver once. Game dev mi olmak istiyosun? Onun ustune calis. DBA mi olcan ? E olur. Web dev mi olcan ? Mumkun. Ondan sonra platform, profitability gibi konular geliyo. Ne olacagina karar verince gel yaz, ikinci kisim icin de yazayim dusunduklerimi. Haklısın ya. Kendim için ne istediğimi bilmiyorum hala. Teşekkürler bu kısa hayat dersi için. Dragonfire udemy'den online kurs alıyorum da yetmiyor. Bilmiyorum ya bakalım en son askere gidicem zaten bu kararsızlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Aynen okulu bitir direk askere git. Gelince bir iş yaparsın. Fakat şu var ne olacağım diye de düşünme bence direk bir an önce maddi bağımsızlık kazanmaya bak. Eğer o elinde olursa ardından sağlık da gelir ve ne istediğini bulabilirsin bu süreçte ve o konuya yönelmen için gücün olur elinde. Bende boş beleş geziyorum uzun süredir bir şeyler yapmaya çalıştım ama olmadı uzun vadeli şeylerdi hepsi o yüzden. Fakat yakın çevrenden gelen negatif enerjiyi sonlandırmak için bir an önce maddi bağımsızlık kazanmak gerekli. Ondan sonrası düzelir diye düşünüyorum. Birde şu var askerden geldikten sonra bence büyük bir şehre yerleş ve orada atıl hayatına. Sanırım küçük bir şehirde okuyordun onunda zararlarını atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Eyvallah sağolasın soris. Evet askerliği aradan çıkartmak lazım. Öyle bir şeyler yapıcam ben de. Benim kafamı karıştıran hangi alanda uzmanlaşmalıyım sorusu aslında. O yüzden bocalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Askere git ama maddi bagimsizlik kazan. lel Mecbur degilsen gitme askere falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar