Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fx 6300 Overclock Sorunsalı.

darkageman

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Selamlar;

Arkadaşlar işlemcim zaten stabil biçimde 4.5 ghz da 1.400 voltage ve cpu nb voltage da 1,231250 olarak stabil çalişiyor. Ama bi üst 4.6 veya 4.7 geçtiğim anda voltaji arttirsam bile bilgisayar açiliyor internette 5 dk takildiktan sonra pc otomatik olarak kilitleniyor internette baktım voltaj ver düzelir diyorlar dı, yapiyorum gene olmuyor problem nedir anlayamadim yani voltajı mı tutturamıyorum ? Bu arada anakartım Asus m5a97 r2.0

Cevaplarınızı Bekliyorum.
Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı işlemci ve anakart bende de var. Bende 1.4 voltajla en fazla 4.2GHz alabiliyorum. Daha yukarısında senin aldığın hatanın aynısını alıyorum. 4.5Ghz ideal bence fazla zorlamamalısın.

Birde yaptığın ayarlamaları anlatabilir misin? Bende bir deniyeyim.

Edit: Sıvı soğutma sistemi olduğu halde 4.2GHz deyken bile 40-50 derece arası sıcaklık alıyorum. Yaptığın ayarlamaları paylaşabilir misin rica ediyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

4.7 de calişmadi gene kilitledi pc yi izin vermiyor :) 4.5 ghz de stabil benim ayarlar şöyle

Bütün epu vs vs kapaticaksin disabled sana bi video atayim istersen daha sağlıklı olur

https://www.youtube.com/watch?v=gb1QDpRnOvw linteki adamin kapattığı herşeyi tek tek kapat ondan sonra

cpu voltajı 1.4000 e ayarla
cpu/nb ise 1,231250 yaparsan stabil calişacaktir ama çipten çipe değişir diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...