bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Arkadaşlar bir sorum olucak belki bankacilar bilir. Gecen aylarda tl kk icin limit artisi istemistim. Instant denebilecek hizda gerceklesti. Dun usd kk icin limit artisi istedim bugun hala degisim yok. Is bankasi maas hesabim degil ama bütün giris cikislar buradan oluyor. Artis olmama sebebi yavaslik mi yoksa hacim mi yetersiz anlamadim. 1000 usd idi 1500 dolara cikarmak istedim. Bekleyim mi bir gun daha alternatif yok mu arayim malum yarin resmi tatil fln. Cuma en gec odemem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ya olm muneccime mi sevdiriyo millet kendini, nerden bilsinler ? Arasana direkt bankayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bingildak 6 ay içinde ıkı defa lımıt artısı yapamıyorlar.Aynı sorun benımde basıma geldi,artırın dedim işbankası 500 tl artırmıs,5 mılyar artırın deyınce boyle bır olanak yok.6 ayda ıkıncı kez artıramayız ama istersenız ıkıncı bır kart verebılırız dedıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 işbank benim limiti xx.990 TL yapmis 10 lira daha verememis duz hesap olsun iste, obsesif kompulsif adama yapilir mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 2013'te işe başladığımda İş Bankasıyla anlaşması vardı üniversitenin. Maximiles verelim dediler, yok dedim. Başka kart vardı. 1000 lira limitli maximum kart yolladılar. Sonra Garanti'deki hesabı kapattım falan derken yolladıkları kart yetmedi. Telefon açtım, dedim limiti arttırmak istiyorum. İlk 6 ay arttırmıyorlarmış... Maximiles kart çıkarttım 3000 lira limitle tak diye çıktı. Aradan bir sene falan geçti. Limit arttırmak istedim, maaşım da limitten fazla, yine arttırmadılar. Derken bir gün ATM'de maximiles kartınızın limiti 7000 lira olsun mu? diye sordular. "Olsun mk" tuşuna bastım. Ertesi hafta mesaj geldi, "limit arttırma talebiniz reddedilmiştir" diye. Call center'ı aradım, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz? dedim. Özür falan dilediler; tekrar işleme aldılar. 2 gün sonra ona da red geldi. Öyle böyle derken 2 seneye yakın oldu limitim hala ilk günkü limit. Her ay temiz 1000-1500 lira harcamam var, her ay hesap kesim tarihinden önce ödeme yapıyorum. Neden hala limit arttırmıyorlar anlamış değilim. Yazın millerimi kullanınca sövüp iş bankasıyla ilişiğimi keseceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Baska yerden kartin var mi ? Varsa sebebi o olabilir zira herkesin ortak bi sistem tarafindan belirlenmis bi limiti var ve bankalar limit arttirimlarinda o ortak limiti paylasiyolar. Toplam limitin o ortak paylasilan limiti geciyor ise arttirim yapamiyorlar. BDDK kan aliyor. edit : Finansbank'in falan da bu kadar cirkef olmasinin, 3 liralik kredi kartlari gondermesinin sebebi de bu bu arada zira kendileri yapmazsa ya var olan bankaniz kullanicak ya da baskasi yapicak, pastadan pay kapamamis olcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Doğru cevabı vereyim. Bankalardaki kredi kartı limitlerinin toplamı en fazla gelirinin 4 katı kadar olabilir. LKS ye (limit kontrol sistemi) takılırsın. 5k maaşın varsa bankalarda da toplam 20k limitin varsa A bankasına gidip 500 tl lik kart alamazsın. Tabi personel müşteriye güvenip geliri 6k yazarsa iş değişir. O da teftişte başını ağrıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 di said: Ya olm muneccime mi sevdiriyo millet kendini, nerden bilsinler ? Arasana direkt bankayi. abi zaten ilk sorduğum yer banka. banka diyor ki "işleme aldık, size geri dönücez", ne zaman diyorum, tarih veremiyoruz diyor, ortalama ne kadar sürüyor diyorum, 1 haftaya kadar sürebiliyor diyor. başka bilgi olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Doların sonu belli değil borcun altından kalkamazsın diye arttırmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Arma said: Doğru cevabı vereyim. Bankalardaki kredi kartı limitlerinin toplamı en fazla gelirinin 4 katı kadar olabilir. LKS ye (limit kontrol sistemi) takılırsın. 5k maaşın varsa bankalarda da toplam 20k limitin varsa A bankasına gidip 500 tl lik kart alamazsın. Tabi personel müşteriye güvenip geliri 6k yazarsa iş değişir. O da teftişte başını ağrıtır. gelir belirlemesine bankalar arası mı check ediyorlar? mayışlar yapı kredi yatıyor ondan soruyorum, kartlar iş bankası hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 gelir belgesi istemediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yoo direkt telefondan talep ettim, şubeye gittim bugün, biz de aynı şeyi yapıyoruz dediler. herhangi bir şey istenmiyor. var olan kartın limit artışı bu arada, kart için başvuru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 miyaw33 said: bingildak 6 ay içinde ıkı defa lımıt artısı yapamıyorlar.Aynı sorun benımde basıma geldi,artırın dedim işbankası 500 tl artırmıs,5 mılyar artırın deyınce boyle bır olanak yok.6 ayda ıkıncı kez artıramayız ama istersenız ıkıncı bır kart verebılırız dedıler aynı kart değil abi, try kartıyla usd kartı ayrı hesaplar olarak geçiyor ama tek kart olarak işleme giriyor. bilmiyorum dediğin şeyden etkileniyor mu, öyleyse sıçtık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 senin daha önce sisteme gelirini girmişlerdir o gelir üzerinden işlem yapıyorlardır. gelir olarak ne yazdıklarını bilmediğimiz için bence güncel gelirini beyan et şubeden. Bankalarda kredi kartı bireysel konut kredilerini tahsisi max 1 günü buluyor artık. Belli değil ne zaman demeleri garip. Tavsiyem güncel gelir belgen ile şubeye gidip durumunu anlatman. Sistemdeki gelirini sor ona göre işlem yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bana telefonda geliriniz ne kadar dedi? yanıtladım. kayıt aldı, gelirinizin bu kadar olduğunu beyan ediyor musunuz? diye, ediyorum! dedim. o gelir tespit olmuş olabilir mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kayıtlı geliriniz diye altını çizdi, torbacılık gelirlerimi aktarmadım ondan ^_________________________________________________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 O sisteme anlam veremiyorum. Pazarlama açısından tamam ama risk yönetimi açısından çok saçma. mesela sen 10k dedin diye sana 40k limit vermezler. bugüne kadarki riskine bakarlar ona göre birşeyler belirlerler. olaki sana yüksek bir limit tahsis ettiler ödemeyip takibe düştün diyelim. Beyanına göre sana limit belirledikleri için kısmen personele olan sorumluluğu kısıp riske giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 benim kayıtlı gelirimin 40 katı kk limitim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ticaridir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 anladım abi ama söylediklerine göre olay gelir/limit sıkıntısı değil. zaten gelirimle kafa kafaya neredeyse kartlarımın toplamı. hani öyle 4-5 kata falan gelmeye gerek yok. o zaman cumayı bekleyim ben. sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 sigortaya yatan brütü de görüyolar zaten dert etmeyin o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 o sistemde sıkıntı var şimdi bakamazlar. sigorataya yatan primi e-devlet şifresi ile görebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Fistan said: benim kayıtlı gelirimin 40 katı kk limitim var önceden alınmış limittir. sınırlama yoktu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 1.5 ay önce işbank baya bi arttirdi. ticari değil. ama ödemeler düzenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 pardon bireysel demişsin. ödemeler düzenlide olsa 1k gelir görünen birine 40k limit çok abartı. Sistemde mesleği geliri görününden farklı yazmışlardır. riskli ama iyi bir müşterisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar