aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 onlar da olur, daha genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 SAP üzerine çalışmıyorum artık :) Madcat said: gelmişssin izmir'e hoşgeldin, bi la puerta falan yapak gel. la puerta'ya gittim bi kere özcan beyle tanıştık tokalaştık :) olur ayarlayalım, rıdvancığımı da seviyorsun dimi? O da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 buluşmayın wishmaster ile.Müptelası olursunuz çok tatlı çocuk, her gün görüp muhabbet istersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bence o senin muptezelligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ulaş izmire gelip aramadan gitmesinin özrünü diliyor zannımca...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 emrahcığım ama meşguldun diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 izmirin anahtarlarını muhtara kargolayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar