Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sahneye ertem şenerin çıkması şık giyinen kızların garip bir sünnet gömleği ile sahneye çıkması saçları toplu boyunları açık diye saçlarının salınması tur maskotunun aranması gazetecilerin aranması sporcuların yakınındaki insanların aranması podyum aracının üstündeki keskin nişancılar cav. ın kolundan çekilip kursuye tekrar zorlana getirilmesi tur nihayetinde güzel bitti be
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Esh said: Cikissa gotunu skerlerdi de ondan. Abi en çok şundan nefret ediyorum, ülkeyi yaşanmaz kılan bu kültür işte. İletişimden anladığımız kavga etmek laf sokmak falan. Kendimi koruyabilecek fiziksel yapım var. Haklı olduğun yerde birisine feedback vermek ya da güzelce söylemekle söz dalaşı/kavgaya dönüşmesi 3 saniye gibi bir süre alıyor. Herkes barut fıçısı, patlayacak yer arıyor huzur yok. Bu yüzden dışarı çıkmaya korkuyorum psikolojik olarak yani. Abuk subuk saygısızlıklara gelemiyorum, reaksiyon gösterdiğim anda da fiziksel ya da sözlü kavga içinde bulmak istemiyorum kendimi. 1 tekme alırım 2 yumruk atarım bunlar sıkıntı değil de, niye maymun gibi işlere girişmek zorunda kalayım ki sokaktaki insanın bu durumu yüzünden. Şu yüzden ne rahat rahat tatil yapabiliyorsun, ne otobüse binebiliyorsun, ne sokakta yürüyebiliyorsun güzel ülkemizde. Ya onlar gibi olcan kas ya da küfür gücüne güvenicen, ya da böyle pısırık yaşıycan ona zorluyo sistem =)
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Fiziksel olarak seni bi dover o tinerciler, simdiye kadar yedigin proteine kufredersin. Kavga etmek ayri bir bilinc, dergide uzgun kasli olmak ayri :P O yuzden kavga olmayan memlekete kaccan
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Tinercilerden ya da gerçekten sorunlu tiplerden özellikle uzak duruyorum, popomu elime vereceklerinin bilincindeyim. Sokak kavgası yetenek ve yürek işi. Ama sokaktaki average insan da böyle yani kavgaya meyilli. Ben de biriyle sözlü ya da fiziksel kavgaya girecek kadar değer vermiyorum yani o enerjiyi sarfetmek lüzumsuz geliyor en başta zaten. Tam olarak tavsiye ettiğini yapıyorum, bakalım görcez. Kontrolsüz güç güç değildir.
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 keşke daha az dumbbel curlleyip daha çok mma çalışsaydım, ne vardı o kadar protein yiyecek sdfsdf
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Llama said: https://pbs.twimg.com/media/CEEt3wuWoAASrEd.jpg olum tuttuğunuz adam ingiliz.. yasaklarınız baskılarınız işlemez. adam tepki için podyumu terk ediyordu kolundan tutup getirdiler adamı olm adam ezanı duymuş camiye gidecek ondna inmiş podyumdan 2 tane resme bakıp saçma sapan yorum yapıyorsunuz https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MjUOxx1tuzc#t=102
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ya o ezan olayı da ap ayrı bir şey normalde mitinglerde susardı erdoğan bu sefer susmadı ve bu etap sonu acaba ezan sonuna denk getirilsin diye mi yaptılar tüm dünya duysun diye gerçi eurosport hemen yayını kesti podyumu göstermedi ya
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bu arada protesto filan yok farketmişsiniz videodan bu haberi yapanlar mı daha gerizekalı yalaka yandaş basın mı bilemiyorum
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 olsaydı şaşırır mıydık? Hayır =) sıkıntı bu, ama evet biz de sazan gibi atlamışız.
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 adam ekmeğinin peşinde neyi protesto ediyor sahibi değil mi turun vermez ödülünü rte şaşırır mıyız
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bincem pisiklete, basıcam pedalına, ödüller de benim değil mi vermiycem, kendime vercem
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ezan saatine denk getirmişler, %100 halal madalya veriliyor sdfsdf
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Sunucu adam in demis eliyle ya sonra yine cik demis heraldr ahshs adam samar oglanina donmus ne protestosu
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Şöyle bir yazı paylaşayım. Yine reziliz gerçekten. said: Ülkemizden bir haber olmasına rağmen uygun başlık bulamadığım için burayı seçtim. Siyasi olarak alınabileceği için fazla yorum yapmayacağım ama bu ülke bu anlayışla gitti bir de olimpiyatlara ev sahipliği yapmak için aday oldu, değil mi? İyi ki vermemişler, yoksa dünya olimpiyat tarihine adını büyük harflerle ama "bir daha asla" dedirterek yazdırırdı. Olay: 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2015) 8. ve son etabı, 21 takımdan 150 sporcunun katılımıyla İstanbul’da sona erdi. Tarihi yarımadada 9 tur atan bisikletçiler Galata Köprüsü’ne geçip, Karaköy, Kabataş ve Dolmabahçe’yi katederek Barbaros Bulvarı’na ulaştı. Boğaziçi Köprüsü’nü geçtikten sonra geri dönen yarışçılar, Kennedy Caddesi güzergahını takip ederek Atmeydanı’ndaki finişte etabı tamamladı. Finişi en önde gören isim ise Lampre-Merida takımının Hırvat sporcusu Kristijan Durasek oldu. Varan 1: Normalde trafiğe ve her türlü geçişe kapalı olması gereken yollarda güvenlik önlemi alınmadı. Birçok yarışçı parkura giren yaya ve köpekler yüzünden kaza yaptı. Ve hatta bir beton mikseri saniyelerle yarışçıların hayatını tehlikeye atmayı teğet geçti. Varan 2: Finiş etabına koruma ordusuyla gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Erdoğan'ın alana gelişinden önce tüm basın mensupları ve sporcuların takım üyeleri ve hatta organizasyonun maskotu tepeden tırnağa korumalar tarafından arandı. Varan 3: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Klasman sonrasında mavi, yeşil ve kırmızı mayoları elleriyle bisikletçilere tek tek giydirdi. Saatlerce pedal çeviren bisikletçiler, Erdoğan’ın uzun konuşması boyunca podyumda kaldı. Buna tepki gösteren ünlü pedal Mark Cavendish podyumu terk etmek istedi ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruması tarafından kolundan tutularak yeniden podyuma döndü. Varan 4: Daha önce dünyadaki ödül törenlerinde pek görülmemiş şekilde ödül veren kişi sporcularla birlikte birincillik kürsüsüne çıktı! Varan 5: Podyum kızlarına Cumhurbaşkanlığından kıyafet yasağı geldi. Mankenler ilk kez bindallı ile podyuma çıktı. Ayrıca ödül töreninde görev alacak olan hosteslere bir engel daha geldi! Saçları topuz şeklinde toplanan hosteslerin saçlarını salmaları ve boyunlarının gözükmemesi emri geldi! Hostesler saçlarını salmak zorunda kaldı. https://twitter.com/SamiGurel/status/594804520540119041 Varan 6: (Ekşiden bir izleyicinin verdiği bilgi) "Yarışın en güzel izleneceği kısıklı alt geçinin orada bekleyenlere bildiğin tüfekli silahlı polisler gelip 'gidin buradan burada beklemek yasak.bisikletçilerin kafasına bir şey mi atacaksınız.yasak kardeşim gidin buradan' şeklinde laflar söyleyip göndermeleri." Dipnot: Finişi bisiklet sporuyla hiç alakası olmamasına rağmen Erdoğan'ın özel isteğiyle Ertem Şener anlattı. Ve uluslararası hale getirmeye çalıştığınız ve Eurosport'tan dahi naklen yayınlanan bir spor olayında olmaması gereken daha bir sürü şey...
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Yalnız Cavendish harbi mayo değiştiriyor. O fotoğrafta asıl komik olan sol üstte sniperın olması sdfsd
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bisiklet filan fazla bize..baska bir alan bulsunlar yabanci da cagirmasinlar.yada en fazla afrikalilar gelsin..o zaman gor bak sovu..-1 . kursusu dikilir seninki cikar en tepeye..
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 şu protesto olayı hikaye yalnız, podyumdakilerin 3 ü de birbirine bakıyo gitme sıramız geldi galiba falan diye sonra cavenish yollanıyor hemen geri dönüyor. adam protesto etçek olsa orda bi harala gürele çıkar koruma ile.
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ebet..yanbdas basin da ole demis zaten sortunu degistirecekmis..artik altina mi kacirdi ne oldu..
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Cumhurbaşkanlığı twitterından da tekrar kürsüye çağrılmak için gittiği söylenmiş. Doğru olabilir.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 serjuhan said: Cumhurbaşkanlığı twitterından da tekrar kürsüye çağrılmak için gittiği söylenmiş. Doğru olabilir. normal şartlarda inmeleri lazım zaten iyi izlediğinizde 3 sporcuda gitmek için yelteniyor.. ertem şener galiba zaten gelin gibisinden bir hareket yapıyor birde dün yakım çekinde trt de gösterdiler bir el gel gel yapıyor bisikletçilere.. hadi tamam buraya kadar olay ertem şenerin saçmalamasından dolayı da arkadaş sen sporcuyu kolundan tutup iter gibi nasıl kürsüye götürürsün birde sanki birinci sen oldun o kürsüye neden çıkarsın arkadaş erdğan gittiktne sonra zaten podyum adam gibi tekrar baştan yapılmış
Öne çıkan mesajlar