Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 cumhuriyet gazatesi ve 11 basın kuruluşunun basın akreditasyonları iptal edildi.. efendimiz böyle istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dinimiz devletimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 tur 2015 bisiklet yarışımı? değilse spor genelde anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Adı üzerinde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bende diyorum ne oluyor kapattılar sandım gazeteleri asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yok secim turunda kiyak gazetecilerle mitigler 500 000 kisilik soyle costurdu bizim ihaleleri soyle halletti elemanlari vardi ya onlara almamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CDLtE1NVIAATmpT.jpg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yasak kaldırılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 evet eminiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 turla ilgili mesajlari buraya yazalim bisiklet topicine yazmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Peki, Selçuk- izmir'i iki noktada yakalamayı planlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Bi yandan kendime forma beğeniyorum. CCC forması alıcam mesela turuncu turuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 turun ikinci etabında podyum kızlarına öpüşme yasağı getirildi yine.. geçen sene de gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Nasıl geliyor bu yasaklar çok merak ediyorum. Nasıl söylüyo mesela aklına gelen. kendini hariç bırakarak "ben değil ama gençler bıdı bıdı" falan mı diyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 birisi görüyo diyo gençler zina yapıyo sporcuları öpünce diyo, onlar da tamam efendim sıkıca uyarırız diyolar. Geçen sene miydi bi bakan vardı ya boğaziçi üniyi ziyaret edip izlenimleri sorulunca, "erkekler kızlar hep birlikte okuyor, ben iyi ki burayı tercih etmemişim, etseydim okuyamazdım" demişti. TR böyle işte yani artık bişeyleri değiştirmeye de hayıflanmaya da lüzum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CEEt3wuWoAASrEd.jpg olum tuttuğunuz adam ingiliz.. yasaklarınız baskılarınız işlemez. adam tepki için podyumu terk ediyordu kolundan tutup getirdiler adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Abi adam herşeye ama HERŞEYE müdahil olacak, o bilecek. Yemin ediyorum normal değil bu durum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yüzsüzce hazırlanmış bir siyasi propaganda uğruna Cavendish gibi bir sporcuyu ülkeden nefret ettirdik. Onlar konuşur AKP yapar. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yarışın yapıldığı güzergaha beton mikseri fırlayan tur değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 O kamyon bir mayısta fırladı. Polisin işi vardı heralde, senin yarışınla mı ilgilencek memleketle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Hollanda ne güzel memleket ya, en büyük sıkıntımız lastikli mi lastiksiz mi sdfsf http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/popcorn-gifs/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kolundan tutup çekmek de nasıl bir rezilliktir. Adam zaten sinirli, iyi ki çıkışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Cikissa gotunu skerlerdi de ondan. Sonra kinama alirdik ingiltereden. Sonra bizimki "ben kinamayai tanimiyorum" derdi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Public kısımlara şu adamı koymayın sonra VPN'le girmek zorunda kalıcaz Forma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 korkmayın yilmayin sinmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar