Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Arkadaşlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar herkese ben Türker. Eve online a geri dönmeyi düşünüyorum da durum nedir şuan için oynamaya değer mi? Çoğu şey değişmiş gördüğüm kadarıyla da ne düşünüyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Ben artik buyuk corplardan ve alliance gibi olusumlardan uzakta takiliyorum zaten is guc derken oyle mesai gibi 3-4 saatlik fleetler beni bozmaya baslamisti. Cekildim kendi kabuguma haftada 1-2 kere fln aciyorum max 2 saat anca takiliyorum onda da eski oyuncular ile muhabbet vs...

Eve de hersey ates pahasi oldu plexler tavan fiyatta fln gerci daha yuksegini gormustuk ama su hali bile oldukca fazla faction warfare olayi keyif veriyor bana arada giriyorum hizli gemi ya da cloak gemi ile ucup capture vs yapiyorum bana gore ise pvpmi yapip cikiyorum max 1 saatlik bir aktivite oluyor.

Sov. icin degisiklik vs gelecek onu bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Goonsta epey büyük işler yapmiştim en son da şuan bir iki eski yabancı tanıdıklarla irtibata geçmeyi düşünüyorum. Durumu birde onlardan dinlemek için. Oyun neye dönmüş böyle biraz anlamak zor
Mesaj tarihi:
plex pahalı falan değil abi, suark da aynı şeyi söylüyor ama değil yani. haftada 1.5-2 saat ayırabiliyorsan pve için, plex paranı çıkartıyorsun ki kaç yıllık oyuncusunuz sp sorununuz falan da yok.

bu arada sov sistemi değişiyor yazın. ondan sonra tekrar bi şenlenir ortalık yine.
Mesaj tarihi:
Eve ne uzanır ne kısalır. Ama yarı afk madencilik veya ratting olayıyla dizi izlemeye ve kitap okumaya izin vermesi nedeniyle benim için şu an bir numara oyun. Corp a geri alırlarsa bende tekrar başlayacağım. O kadar assetim bir yerlerde dururken başka bir yerde fakir fakir dolaşma pahasına başlamam oyuna.
Mesaj tarihi:
Bende şunu sorayım, bi ara empireda mining, low sec kadar avantajlı diyorlardı. Öyle mi ? Milletin nazını çekmeden empire da nazlı nazlı mining yapsak masraflarımızı çıkarabilirmiyiz ?
Mesaj tarihi:
Zengin olmak amaçlı demiyorum zaten, heryerde olduğu gibi eve'de de emekçiler eziliyor. Yani cepten yedirtmeyecek kadar bir şeyler bırakıyor mu acaba? Neticede 4-5 hesap aktif olacak mining yapsam.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Millet imperium a girmem lazım assetlerim için. Yardımcı olabilecek biri var mı ? Eski corp dağılmış ve alliance ta başvurduğum corp almadı.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

giriş parası falan ödeme boşa hiç. assetleri contractlarsan girmene gerek kalmadan da taşırız istersen

Container larda da çok şey var onlar kontratlanmıyor galiba.
Bir de rorqual pilotu var mı ? Rorqualımı da satayım bari.
Ayrıca, eğer beni corpunuza aldırırsanız, o bölge de oynamaya devam da edebilirim. Veya herhangi bir cfc bölgesinde..
Çünkü oyunu oynamaka istiyorum ama empire a da gitmek istemiyorum pek, bırakırım muhtemelen öyle bir durumda..

Aluriel sen halledersin bu işi ya :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
PI (gezegen kolonileri) ile uğraşan var mı ? Malzemeyi nasıl alıyorsunuz. Cumtoms deli gibi vergi alıyor allahsızlar.. Guide larda launchpad le yukarı gönderin diyordu ama yine customs a gidiyor..
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=gTHDHPCMN7g&index=13&list=PLEGaV-4jbCX4t9aO3yCaLPLJQgdOtk9zq

Benim soruma cevap olmadı gerçi. Yine tax ödeniyor, null secte hammadde çok vergi düşük. Ama empire da ancak sürümden kazanılabilir gibi duruyor. Gerçi ben zevkine yapıyorum.
  • Yeni Oluştur...