yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 koydum içeriği de şu aslında, gerçi ne olduğu konusunda hiç fikrim yok netten bulduğumu yapıştırdım, bakabilir misin? Sample "Hello, World" Application Sample "Hello, World" Application This is the home page for the HelloWorld Web application. To prove that they work, you can execute either of the following links: To a JSP page. To a servlet. şu anda okuyunca çok saçma bir şey koyduğumu tahmin ediyorum.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yok dogru seyi koymussunda, hosting ayarlariylami ilgili acaba. bi godaddy e mail atsan 1-2 saate donerler aslinda. baya hizli adamlarin o yonden servisi.
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 file directory'de default.asp olduğunu fark ettim, onu değiştirmek lazımdır belki? aynı şekilde değiştirsem olur mu ki?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Hic bilmiyorsan bilen bir arkadasini cagir, bozacaksin sonunda.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Windows hosting galiba. Default.aspx veya index.aspx dosyası oluşturup içeriği oraya atman gerekiyor öyleyse.Yalnız direk html'i atarsan bu sefer .net hatası verir. Hosting firması tüm dosyalarınızı silmiş hesabı yenilemediğiniz için.Backup talep edebilirsin hosting firmasından veya lokal pc'de bir yerlerde varsa ordan aktarabilirsin.
Öne çıkan mesajlar