dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Başvurular dolmuştur. Katıldığınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Selamisahin said: Vazgeçtim boşanmaktan, sizin bu hallerinizi gördükten sonra. 8 senedir tek bir ilişkiyle yaşadım, sonrasına uğraşmak yorucu geliyor şimdi bakınca. askdjkasfjklaf. 20 tele isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Theridone said: Patice said: Başak - Sarışın, ela gözlü, biraz tombik 1.60 boylarda Melis - Normal kız. İnce 1.70 falan. Biraz tiki. Tuğçe - Uzun saçlı, gözlüklü, eğlenceli falan.. tuğçe rezerve Ya sen evli diil miydin -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 patice ne oldu şimdi.. hangisi ile eşleştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Selamisahin said: Vazgeçtim boşanmaktan, sizin bu hallerinizi gördükten sonra. 8 senedir tek bir ilişkiyle yaşadım, sonrasına uğraşmak yorucu geliyor şimdi bakınca. askdjkasfjklaf. yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Llama said: patice ne oldu şimdi.. hangisi ile eşleştim Lıama - Başak Fistan - Tuğçe düşüncelihayvan - Melis 7 iş günü içerisinde kargonuz belirtmiş olduğunuz adresinize teslim edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 fistan ilk buluşma için güzel masa rezerve et mekanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Herkes mutlu mu eşleştirmelerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: düşüncelihayvan - Melis . sifat gibi durmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Herkes mutlu mu eşleştirmelerden? katakülli yoksa mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 özelden kısın fotosunu atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 burda foto nası atılıyo bilmiyorem ki yae sdfsds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 buraya yollama kadinlar mundar olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: OK şuan listede: 1- Ramses 2- Fistan 3- ? Gelin suarkla size birer kahve ikram ediyim o sırada beni az biraz tanıyıp arkadaşlarından kimin uygun olabileceğini düşünürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: burda foto nası atılıyo bilmiyorem ki yae sdfsds... kızın resmini kaydet pc ne sonra imgura yükle oradaki linki özelden bana at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Başak- deli dolu eğlenceli ama pek güven vermez Melis- hoş sohbet, tam kafa, hafif sorunlu ama aşık olunur Tuğçe- çok iyi ve düzgün kız, iş aşığı, hafif asosyal, biraz yapışkan. buna göre seçin beyler. Tuğçe diyorum. Burcu nedir ve nerelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ramses kızlar paylaşıldı sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 RamsesII said: DRaGoN_SLaYeR said: Başak- deli dolu eğlenceli ama pek güven vermez Melis- hoş sohbet, tam kafa, hafif sorunlu ama aşık olunur Tuğçe- çok iyi ve düzgün kız, iş aşığı, hafif asosyal, biraz yapışkan. buna göre seçin beyler. Tuğçe diyorum. Burcu nedir ve nerelidir? Aaa ramses sana rezerveydi biri pardon ya dusuncelihayvan araya kaynadı.. Melis sende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 sağol canım, feysbuk adresimi veriyim mi bi ekleyip baksın beni belki beğenmez... Beğenirse tmm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 patice kız mı ayarlıyor şimdi size? gayet hanımefendi birşeye benziyordu ne ara manukyan yaptınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 oo facebok adam hızlı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 manukyan filan kaba kacmis biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Sequo said: patice kız mı ayarlıyor şimdi size? gayet hanımefendi birşeye benziyordu ne ara manukyan yaptınız lan? Pff Suark kızıyo zaten yha.. madalyamı alıyım şerefimle gidicem patiden :( Ondan sonra çok ararsınız yenge bekar kız arkadaşların neredererörör diye.. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ikiside kız ayarlamıyor mu? işin latifesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Sequo said: patice kız mı ayarlıyor şimdi size? gayet hanımefendi birşeye benziyordu ne ara manukyan yaptınız lan? Pff Suark kızıyo zaten yha.. madalyamı alıyım şerefimle gidicem patiden :( Ondan sonra çok ararsınız yenge bekar kız arkadaşların neredererörör diye.. ::o Ben niye arayım panpa evli barklı adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar