Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Tedde öyle ahım şahım bir eğitim vermiyorlar. Karabük TED mezunu olarak onu söyleyebilirim. Ha şehirden şehre değişiyorsa buda berbat bir olaydır. İstanbulda gerçi tedin adı bile geçmiyor o ayrı. Bu arada karabük ted lise eğitimi bu sene 7000 tl falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ankaradan baskasi yalan ..onun efsane olmasinin sebebi de zamaninda baska ozel okul olmadigindan ingilizce egitiminin iyi olmasindan filan.belli bir kulturun parcasi olmasi da cabasi tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 sen harvard mezunu degilmiydin ya? tedden oraya nasil gectin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sequo said: Masticore said: Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce. 16.5 Doğa kolleji Çok doğa koleji var. Valla benim söylediğimbeykoz'idi. Bir tanıdığım çalışıyordu orada. At çiftliği bile vardı beden eğitiminde ata biniyorlar asdaf. Şimdi ne kadardir bilemem o ayrı ama onun ucuz oldugunu sanmiyorum. http://www.dogakoleji.com/tr/istanbul-kolejler/beykoz-doga-koleji yemek listesine baksanıza bi. 4-5 öğün yemek, bal kaymak fln. veriyorlar kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Masticore said: Sequo said: Masticore said: Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce. 16.5 Doğa kolleji Çok doğa koleji var. Valla benim söylediğimbeykoz'idi. Bir tanıdığım çalışıyordu orada. At çiftliği bile vardı beden eğitiminde ata biniyorlar asdaf. Şimdi ne kadardir bilemem o ayrı ama onun ucuz oldugunu sanmiyorum. http://www.dogakoleji.com/tr/istanbul-kolejler/beykoz-doga-koleji yemek listesine baksanıza bi. 4-5 öğün yemek, bal kaymak fln. veriyorlar kehkeh Beykoz doğa o fiyat zaten. 22 çekiyorlar ilk başta sonra erken kayıt indirimi falan 16.5 oluyor. 1 haftadır arıyorlar beni oğlunuzu seneye için buraya kaydedelim diye. Oğlum doğada zaten beykoz doğanın nasıl bir yer olduğunu iyi biliyorum 2 ayda bir orada toplanıyorlar at binmek hayvanları görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hayatımda hiç özel okulda okumadım ya.. hep devlet hep devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 O yüzden torbacı gibi bişey oldun kanka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 5 milyon lira karne parası istiyolardı da almıyordum karneyi devlet okulunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Fistan said: 5 milyon lira karne parası istiyolardı da almıyordum karneyi devlet okulunda :( cidden ha bende almıyordum sonra annem geliyordu veriyordu alıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sequo said: Masticore said: Sequo said: Masticore said: Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce. 16.5 Doğa kolleji Çok doğa koleji var. Valla benim söylediğimbeykoz'idi. Bir tanıdığım çalışıyordu orada. At çiftliği bile vardı beden eğitiminde ata biniyorlar asdaf. Şimdi ne kadardir bilemem o ayrı ama onun ucuz oldugunu sanmiyorum. http://www.dogakoleji.com/tr/istanbul-kolejler/beykoz-doga-koleji yemek listesine baksanıza bi. 4-5 öğün yemek, bal kaymak fln. veriyorlar kehkeh Beykoz doğa o fiyat zaten. 22 çekiyorlar ilk başta sonra erken kayıt indirimi falan 16.5 oluyor. 1 haftadır arıyorlar beni oğlunuzu seneye için buraya kaydedelim diye. Oğlum doğada zaten beykoz doğanın nasıl bir yer olduğunu iyi biliyorum 2 ayda bir orada toplanıyorlar at binmek hayvanları görmek için. kendi sitesinde 28-30k arası yazıyor neyse fark etmez. Belki düştü fiyatı belki de sallamiş arkadaşım bilemem. Hepsine bi oha cekesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 torbacı derken? tor bacı? thor bacı? thor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 özel okulun güzel tarafı pazarlık yapabiliyor olman, tabii bi koç, bilkent, robert kolej, fransız lisesi vs değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 BabacumMostors said: hayatımda hiç özel okulda okumadım ya.. hep devlet hep devlet ben anaokulu yüzü bile görmedim. direk 1. sınıf.. içimde ukte kaldı vericem cocugumu kreşe orada büyüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Aynen. Üstelik ne salakmışım 5 yaşında okula başlamışım. Mecbur kalmış bizimkiler. 15 yaşında liseyi bitirdim. Boy uzun, yaş küçük. Hep ters orantı. Okulları hiç sevmedim bu sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kisa boylu ve yasca buyuk olsan daha mi iyiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 O da bi bakış açısı ama küçüksün boy uzun diye hep arka sıralardasın falan. Zaten anlamıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bi ben mi bizim mahallenin kösesinde ki ilkokula gittim. herkezler bi kolej bi parali okul. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ben köyde büyüdüm. Kolej nedir ortaokul'dan sonra öğrendim :/ Bizimkiler ortaokul bitince "seni koleje vericez" dediler. Yok şu kolej, yok bu kolej derlerken, "ben okumam kolej molej" diye inat edip, düz liseye gitmiştim. Bahsettiğim zamanlar da 1993 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Aynen. Üstelik ne salakmışım 5 yaşında okula başlamışım. Mecbur kalmış bizimkiler. 15 yaşında liseyi bitirdim. Boy uzun, yaş küçük. Hep ters orantı. Okulları hiç sevmedim bu sebeple. bize 5. sınıfta hem yaşça büyük hem de uzun boylu basketçi kız gelmişti herkesi dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ben biraz saf bi çocuktum hep beni döverlerdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 patice sen burdan birinin karısımısın anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 imam nikahı mı resmi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 madalyalarından utan lan nasıl takip ediyorsun forumu ---- aslında dersleri forum formatında yapsalar süper ezberlermişim ben kullancı adları bilim adamları filan olur çetintaş tutmayan teorileri filan postlardı araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 patice atmış 800 tane msj.. belki 50sini şimdi attı şimdi dikkatimi çekti 3 yılda ne yapabilirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 simdi selamiye soruyorum. karini sevmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar