Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tedde öyle ahım şahım bir eğitim vermiyorlar.

Karabük TED mezunu olarak onu söyleyebilirim. Ha şehirden şehre değişiyorsa buda berbat bir olaydır.

İstanbulda gerçi tedin adı bile geçmiyor o ayrı.

Bu arada karabük ted lise eğitimi bu sene 7000 tl falan.
Mesaj tarihi:
ankaradan baskasi yalan ..onun efsane olmasinin sebebi de zamaninda baska ozel okul olmadigindan ingilizce egitiminin iyi olmasindan filan.belli bir kulturun parcasi olmasi da cabasi tabi..
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Masticore said:

Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce.

16.5 Doğa kolleji

Çok doğa koleji var. Valla benim söylediğimbeykoz'idi. Bir tanıdığım çalışıyordu orada. At çiftliği bile vardı beden eğitiminde ata biniyorlar asdaf. Şimdi ne kadardir bilemem o ayrı ama onun ucuz oldugunu sanmiyorum.

http://www.dogakoleji.com/tr/istanbul-kolejler/beykoz-doga-koleji

yemek listesine baksanıza bi. 4-5 öğün yemek, bal kaymak fln. veriyorlar

kehkeh
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Sequo said:

Masticore said:

Bu sene dershanelerin okula dönmesiyle düşmüş galiba fiyatlar biraz. Doğa koleji 50k idi 2 sene önce.

16.5 Doğa kolleji

Çok doğa koleji var. Valla benim söylediğimbeykoz'idi. Bir tanıdığım çalışıyordu orada. At çiftliği bile vardı beden eğitiminde ata biniyorlar asdaf. Şimdi ne kadardir bilemem o ayrı ama onun ucuz oldugunu sanmiyorum.

kehkeh

Beykoz doğa o fiyat zaten. 22 çekiyorlar ilk başta sonra erken kayıt indirimi falan 16.5 oluyor.

1 haftadır arıyorlar beni oğlunuzu seneye için buraya kaydedelim diye.

Oğlum doğada zaten beykoz doğanın nasıl bir yer olduğunu iyi biliyorum 2 ayda bir orada toplanıyorlar at binmek hayvanları görmek için.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

5 milyon lira karne parası istiyolardı da almıyordum karneyi devlet okulunda :(

cidden ha bende almıyordum sonra annem geliyordu veriyordu alıyordu
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Masticore said:

Sequo said:

Masticore said:

16.5 Doğa kolleji

kehkeh

Beykoz doğa o fiyat zaten. 22 çekiyorlar ilk başta sonra erken kayıt indirimi falan 16.5 oluyor.

1 haftadır arıyorlar beni oğlunuzu seneye için buraya kaydedelim diye.

Oğlum doğada zaten beykoz doğanın nasıl bir yer olduğunu iyi biliyorum 2 ayda bir orada toplanıyorlar at binmek hayvanları görmek için.

kendi sitesinde 28-30k arası yazıyor neyse fark etmez. Belki düştü fiyatı belki de sallamiş arkadaşım bilemem.

Hepsine bi oha cekesim var.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

hayatımda hiç özel okulda okumadım ya.. hep devlet hep devlet

ben anaokulu yüzü bile görmedim. direk 1. sınıf.. içimde ukte kaldı vericem cocugumu kreşe orada büyüsün.
Mesaj tarihi:
Aynen. Üstelik ne salakmışım 5 yaşında okula başlamışım. Mecbur kalmış bizimkiler. 15 yaşında liseyi bitirdim. Boy uzun, yaş küçük. Hep ters orantı. Okulları hiç sevmedim bu sebeple.
Mesaj tarihi:
Ben köyde büyüdüm. Kolej nedir ortaokul'dan sonra öğrendim :/

Bizimkiler ortaokul bitince "seni koleje vericez" dediler. Yok şu kolej, yok bu kolej derlerken, "ben okumam kolej molej" diye inat edip, düz liseye gitmiştim. Bahsettiğim zamanlar da 1993 gibi.
Mesaj tarihi:
Patice said:

Aynen. Üstelik ne salakmışım 5 yaşında okula başlamışım. Mecbur kalmış bizimkiler. 15 yaşında liseyi bitirdim. Boy uzun, yaş küçük. Hep ters orantı. Okulları hiç sevmedim bu sebeple.

bize 5. sınıfta hem yaşça büyük hem de uzun boylu basketçi kız gelmişti
herkesi dövdü
Mesaj tarihi:
madalyalarından utan lan nasıl takip ediyorsun forumu
----
aslında dersleri forum formatında yapsalar süper ezberlermişim ben

kullancı adları bilim adamları filan olur
çetintaş tutmayan teorileri filan postlardı araya
  • Yeni Oluştur...