Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 "Belgeseli izlemedim ama kentsel dönüşüme ucundan bile laf ettirmem" diye gelen barzonun nesini irdelediniz abi bu kadar, çomar yandaş işte, para kazanıyor adam bu çarpık kentleşmeden. Götünüzü yırtsanız anlatamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 DoGMeaT said: Geçen gün garipçeye gittim,istanbulda benzeri olmayan güzelim ağaçların ormanların arasından geçerken birdenbire çıplak bir vadiye varıyorsunuz,batıya doğru ufka kadar uzanıyor o çıplaklık,3. köprü için kesilip biçilmiş,görünce ister istemez içim cız etti ve aklıma yıllar önce izlediğim bu belgesel geldi türk-hollanda ortak yapımı,çok güzel bir belgesel,animasyonlar ve müzik için ödüller almıştı zaten diye hatırlıyorum uluslararası yarışmalarda özellikle istanbulda yaşayan herkesin izlemesi gerek,fırsatınız olursa bakın garipçeliyim ben. yazdıkların aynen doğru. binlerce ağacı katlettiler garipçe tepelerinde 3. köprü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Baggio said: "Belgeseli izlemedim ama kentsel dönüşüme ucundan bile laf ettirmem" diye gelen barzonun nesini irdelediniz abi bu kadar, çomar yandaş işte, para kazanıyor adam bu çarpık kentleşmeden. Götünüzü yırtsanız anlatamazsınız. vaktim bol T___T gun gecmek bilmiyordu. sucluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ya da bana ne ya of. deprem olursa geberin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 deniz kenarı köylere falan taşınmak lazım ya. bi arsa alıp tek katlı bir ev dikip hayatının sonuna kadar yaşayacaksın en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 scorch said: üşenip 360p yükleyip geçmiş adamlar sanmıyorum devamını çekebilecek irade olsun adamlarda.. irade varda para yok hatta şöyle ki ; https://www.facebook.com/Ekumenopolis/photos/a.273434306019967.82619.141253259238073/1148013971895325/?type=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hanı paylasmak istemlerini falan anlarımda senın bunu irade olarak göstermeni pek anlamıyorum. prefosyonelcede değil amötör tutkuda yok bu linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar