di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selam, VLC'den kral player yok yeaa diye dolanirken VLC'nin artik A52(AC3) codec'ini barindiramadigini ve haliyle tablete attigim video'lari sesli izleyemedigimi farkettim. Haliyle AC3 de oynatabilen, en kral player tavsiyesi icin burdayim sevgili pati'ler. Nedir simdi en babasi en saglami ? Parali da olabilir bu arada, free olmasi gerekmiyo. edit : alakali link : https://forum.videolan.org/viewtopic.php?t=124115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 İnfuse 3 on numara. Beleşi reklamaız, paralısı ac3ü oynatabilen tek player. Ama 20tl Ama diğerlerine 3 5 verip reklam sileceğine buna 20 verip hizmet almak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Abi Tayyip sagolsun 20 lira falan koymuyo hic zira pound 4 lira. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sıkıntı yok öyleyse. infuse'dan başka player yalan ipad'de. bi de freevideo bilmemne var, onunla youtube'dan vidyo indirebiliyosun. o da youtubedan vidyo indirilebilen tek program. ama paralısı indirmiyo, sadece beleşi indirebiliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 nplayer kullaniyorum 4 dolar mi ne guzelligi sacma sapan bir program yuklemeden pcye direk pc uzerinden stream yapabilmesi. Sadece bulundugu klasoru network erisimine acmaniz yeterli h264 destekliyor. softsub destekliyor ki anime icin bu cok guzel bir ozellik. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 AVplayer var ac3 destekliyodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Drall'un tavsiyesiyle aldiydim infuse'u. Isimi gordu gayet. Chromecast destegi de var, mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 gerge niye yazmamıs bu baslıga,hasta falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 iOS ile sadece Crunchyroll izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar