Revenant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Selam, US Serverinda oyniyan arkadaslara bir sorum olucak. Bu marmaradaki kablo kopmadan evel 200-300 ping aliyordum US Serverinda oynarken.Simdi duzeldimi bilmiyorum ama pingim neden se hep 900 ve 1000 uzeri olarak degisti. Bu problem hala giderilmedimi yoksa bendenmi kaynaklanmakta? Cekilmez bir hal almaya basladi durum boyle olunca. US Serverinda oyniyan arkadaslar durumlarini belirtirse memnun olurum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 benim valla normal ping e döndü 3 günden sonra.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 256 ADSL kullaniyorum belirtmeyi unutmusum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben 200 ile 500 arası ping alıyorum.Gayet iyi.Memnunum.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 okulların tatil olması nedeniyle, çok fazla yoğunluk var. şubat tatili bittikten sonra muhtemelen eski haline döner.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 baglantilardaki [sozu edilen?!] duzelmeyi ancak bugun icersinde farkedebildim. bu nedenle $imdilerde bir kontrol daha etmeyi denemelisin sanirsam.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 wala benm daha bugun duzeldi gectigimiz hafta hep 10 k uzeri ping wardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Vay be Turkiye'de bile pingler benimkinden daha iyi. 512k Adsl var. Avustralyadayim, 450 nin altina inmiyo ping saolsun :) 450-550 arasi fix 551 olmadi daha..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 256k ADSL bağlantım ile, gördüğüm en yüksek latency 700 civarıydı (en sorunlu zamanlarda bile) Latency bar'ın kırmızı olduğunu nadir görüyorum açıkçası :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar