Zerlink Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 yıllardır kullandım hesabımı satıyorum hesap 7 yıl önce açıldı. 11 level. Steam markette aktif arkadaşlar https://steamdb.info/calculator/76561197997664113/ oyunlar: Pillars of Eternity Hero edition. Shroud of the Avatar H1Z1 CS:GO : Silver IV Rank Dota 2: 4.3 MMR +1k Wins Payday 2 + all gage DLCs Lethal League Dont Starve + Reign of Giants Dont Starve Together Sid Meier's Civ 5 Gold Edition Terraria Left 4 Dead 2 Killing Floor Infestation: Survivor Stories Age of Empires 2 HD + Forgotten expansion The Witcher 1 Enhanced Edition The Witcher 2 Enhanced Edition Trine 2 RAGE Orcs Must Die! 2 Hotline Miami Warhammer 40K: Spacemarines Talisman: Digital Edition Empire: Total War Two Worlds II Portal Half Life 2 garip garip nerden geldini bilmedim sacma sapan oyun var 5-6 tane ayrıca :D fiyat 100 TL http://steamcommunity.com/profiles/76561197997664113/ ulaşmak isteyen ekleyebilir steamden @Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 iban ver 100 lira atesleyim satma bunu o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerlink Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 pattisliborek said: iban ver 100 lira atesleyim satma bunu o paraya. paypal versem olurmu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerlink Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 satıldı arkadaşlar özlücem hesabımı çok anılarımız oldu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 çakma zerg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 paraya mi sikistin noldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 çoh ucuza gitmiş lan.... Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 pillars olduğu için sırf 130-140'a falan gidebilirdi de. gerisi çer çöp paso ucuzluğa giren oyunlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerlink Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 paraya sıkışmadım ya hesabın ederi 150 falan bence ama ben çabuk gitsin diye sattım oyle coguna para vermedim zaten hep dota2 kutu anahtarlarıyla falan aldım pillars arkadaştan hediye geldi falan bitirdim 2 kere kullandığımm falan yoktu son zamanlardır hesabı hiç çürüyodu oyle :D. pillars değilde shroud of the avatar çok katil oyundur :D Ultimayı yapan elemanların kickstarterdan yeni çıkmış oyunu lord british falan pre-alphada şu an çok yolu var ama pre-alphada oldu icin. eski uocular orda paso nebuladan snnden cok adamla tanıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Aynen baya katil oyun. Alpha dan cikinca bir halta benzemezse gene British ten girip Iolo dan cikicaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sabonis said: pillars olduğu için sırf 130-140'a falan gidebilirdi de. gerisi çer çöp paso ucuzluğa giren oyunlar falan. Sen Civ 5 e çerçöp mi dedin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar