s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 1.her yolu denedim ama olmadı hata nerde yardımcı olurmusunuz acaba [typedef t_faction_gate] ON=@STEP TRIGGER=@DCLICK if () && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 elseif ( > 0) && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 else src.go 4310,1009 resturn 0 endif ON=@DCLICK if () && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 elseif ( > 0) && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 elseif !(&statf_stone) if ( > 3) src.sysmessage Gate'e ulasamiyorsunuz. else src.go 4310,1009 return 0 endif 2.50 den sonra gain almıyor nasıl duzeltirir burdan [Skill 26] DEFNAME=Skill_MagicResist KEY=MagicResistance TITLE=Resistor PROMPT_MSG= EFFECT=0.0,10.0 STAT_STR=40 STAT_INT=100 STAT_DEX=40 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=0 BONUS_INT=10 BONUS_STATS=50 ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 3.kendim biraz ordan biraz burdan alinti scripts yazdim fakat bi sorun var playerlara da herşey dogru bug yok ama npc de etkili oluyor nasıl duzeltirim ( yani npc de stunn oluyor) :P [function wresstun] if () sysmessage Wresstun: kapali events -e_wrestling elseif (( > 79.9) && ( > 79.9) && ( > 79.9)) sysmessage Wresstun: acik events +e_wrestling else sysmessage Wresstun yapabilmek icin 80.0 Wrestling , Anatomy ve Arms Lore skilline ihtiyaciniz var. endif [events e_wrestling] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () || () return 0 elseif ( >= 80.0) && ( >= 80.0) if (rand(250) <= / 40)>) && !() src.skill fail var.act src.newitem i_wresstun src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * Stuun olur * return 1 endif endif [events e_wresstun] On=@GetHit findid.i_wresstun.remove On=@Death findid.i_wresstun.remove [itemdef i_wresstun] name=wresstun id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_wresstun timer 4 On=@UnEquip cont.events -e_wresstun if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 4.son sorum bandage scripts i bildigim gibi nebula scripts den alıntı yalnız bir şey eklemek istiyorum o da heal yapınca eldeki ne varsa cantaya dussun denedim ama yapamadım yardım lutfen On=@Targon_Char src.skill fail if !() src.sysmessage Bandajiniz yok. return 1 elseif ( > 3) src.sysmessage Hedefe ulasamiyorsunuz. return 1 elseif ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage Bunu iyilestiremezsiniz. return 1 bu alana ne eklemek gerekiyor [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 03 June 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yahu kime yardımcı olmayacak mı inanin cok onemli gozume uyku girmeiyor bunlarla ugraşmaktan
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Cok uzun be :) Raven bakar gelince ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 sağol baggio en azindan bişiler yazmıssın
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 en azından su healing kısmına bi cevap yaz baggio heal yapınca nasıl eldeki aletleri dusurecegiz..
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 src.findlayer(1).unequip src.findlayer(2).unequip Sag-sol el layerlari 1-2 idi sanirim ama emin degilim, eline bir kilic bir kalkan alip ikisine de .xshow layer cekersen gorursun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 baggio onu nereye ekleyecegim On=@Targon_Char bu kısıma ekliyorum o zaman scripts bozuluyor yardım lutfen bu wresttun da npc lere de stunn yapıyor nasıl duzeltilir bu yardım lutfen bu 3 şey cok onemli benim için
Öne çıkan mesajlar