s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 1.her yolu denedim ama olmadı hata nerde yardımcı olurmusunuz acaba [typedef t_faction_gate] ON=@STEP TRIGGER=@DCLICK if () && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 elseif ( > 0) && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 else src.go 4310,1009 resturn 0 endif ON=@DCLICK if () && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 elseif ( > 0) && !() src.sysmessage Order Chaos Faction uyesi olmayan giremez. return 1 elseif !(&statf_stone) if ( > 3) src.sysmessage Gate'e ulasamiyorsunuz. else src.go 4310,1009 return 0 endif 2.50 den sonra gain almıyor nasıl duzeltirir burdan [Skill 26] DEFNAME=Skill_MagicResist KEY=MagicResistance TITLE=Resistor PROMPT_MSG= EFFECT=0.0,10.0 STAT_STR=40 STAT_INT=100 STAT_DEX=40 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=0 BONUS_INT=10 BONUS_STATS=50 ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 3.kendim biraz ordan biraz burdan alinti scripts yazdim fakat bi sorun var playerlara da herşey dogru bug yok ama npc de etkili oluyor nasıl duzeltirim ( yani npc de stunn oluyor) :P [function wresstun] if () sysmessage Wresstun: kapali events -e_wrestling elseif (( > 79.9) && ( > 79.9) && ( > 79.9)) sysmessage Wresstun: acik events +e_wrestling else sysmessage Wresstun yapabilmek icin 80.0 Wrestling , Anatomy ve Arms Lore skilline ihtiyaciniz var. endif [events e_wrestling] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () || () return 0 elseif ( >= 80.0) && ( >= 80.0) if (rand(250) <= / 40)>) && !() src.skill fail var.act src.newitem i_wresstun src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * Stuun olur * return 1 endif endif [events e_wresstun] On=@GetHit findid.i_wresstun.remove On=@Death findid.i_wresstun.remove [itemdef i_wresstun] name=wresstun id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_wresstun timer 4 On=@UnEquip cont.events -e_wresstun if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 4.son sorum bandage scripts i bildigim gibi nebula scripts den alıntı yalnız bir şey eklemek istiyorum o da heal yapınca eldeki ne varsa cantaya dussun denedim ama yapamadım yardım lutfen On=@Targon_Char src.skill fail if !() src.sysmessage Bandajiniz yok. return 1 elseif ( > 3) src.sysmessage Hedefe ulasamiyorsunuz. return 1 elseif ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage Bunu iyilestiremezsiniz. return 1 bu alana ne eklemek gerekiyor [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 03 June 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yahu kime yardımcı olmayacak mı inanin cok onemli gozume uyku girmeiyor bunlarla ugraşmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Cok uzun be :) Raven bakar gelince ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 sağol baggio en azindan bişiler yazmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 en azından su healing kısmına bi cevap yaz baggio heal yapınca nasıl eldeki aletleri dusurecegiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 src.findlayer(1).unequip src.findlayer(2).unequip Sag-sol el layerlari 1-2 idi sanirim ama emin degilim, eline bir kilic bir kalkan alip ikisine de .xshow layer cekersen gorursun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 baggio onu nereye ekleyecegim On=@Targon_Char bu kısıma ekliyorum o zaman scripts bozuluyor yardım lutfen bu wresttun da npc lere de stunn yapıyor nasıl duzeltilir bu yardım lutfen bu 3 şey cok onemli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar