Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 miyaw33 said: Note 2 den geçmeye degermi buna acaba, bu sıralar değiştirmeyi dusunuyordum yazılımı patlamadan geç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Ekranı için değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 balta team işbaşında :)) abi bende g3 var 7 aydır kullanıyorumi öyle durup duruken çatlama diye saçmalık olmaz yere duşurupde çatladı demiyosuınuz da : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Iyi de bunu ben demiyorumki forumlar ve teknik servisin kronik sorun diye belirtmesi uzerine yaziyorum. Hea hepsi catliyor mu bilinmez ama teknik servis cat diye degisim yapiyor ise vardir onlarin da bir bildigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 telefon satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Alana hayirli olsun guzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar