Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yahu son suda bu yumuşatıcıyı aldığından dolayı kıyafetlerin üstünde kaldığı söyleniyor ve sağlıksız buluyor annem o yüzden pek kullanmıyor siz ne yapıyorsunuz ? ben kullanma taraftarıyım hiç çamaşırlar yıkanmış gibi kokmuyor yahu kullanmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ayrı eve çıkıp anne düşüncelerinden kurtulabilirsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Yazlıktan dönünce mis kokulu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Esh said: ayrı eve çıkıp anne düşüncelerinden kurtulabilirsin abi. annem yıkamıyor benim şeyleri sadece karışıyor koyma koyma diye.. bizim evde herkes kendi işini kendi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bizim hanım da kullanmıyo abi bi türlü, kaliteli deterjan kullanınca güzel kokuyor omo falan, tabi biz gidip ucuzuna abanıyoruz perwoll müdür ne zıkkımsa. hiç beğenmiyorum kokusunu rezalet ama çok fiyat farkı var işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 olm annen yıkasa kötü mü olur sdf herneyse, organik olanları var. doğaya da baya zarar veriyo yumuşatıcılar esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yumusatici ne lan? deterjan oldugunu tahmin ettigim bisey koyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Esh said: olm annen yıkasa kötü mü olur sdf herneyse, organik olanları var. doğaya da baya zarar veriyo yumuşatıcılar esasen. yahu koca kadın niye yıkasın benim şeyleri ben atıyorum yıkanıyor asıyorum topluyorum kaldırıyorum.. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben kullanıyorum yumoş. mis gibi kokuyo. http://www.yumos.com/img/yumos_extra_ayicik.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 en iyi deterjan bile o hissi vermiyor biraz ekliyorum ben hem koku hem yumusaklik icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 @akila makinenin 3 nolu gözüne ekliyorsun yumuşatıcıyı belli ölçüsü var işte azıcık koyuyorsun, yumuşacık ve mis kokulu oluyor ama çok zararlı diyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Llama said: Esh said: olm annen yıkasa kötü mü olur sdf herneyse, organik olanları var. doğaya da baya zarar veriyo yumuşatıcılar esasen. yahu koca kadın niye yıkasın benim şeyleri ama sıra ütüye gelince öyle demiyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 havlu çarşafta falan iyi oluyor. normal çamaşıra koyma. yumoş gibi kokarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Liebe said: @akila makinenin 3 nolu gözüne ekliyorsun yumuşatıcıyı belli ölçüsü var işte azıcık koyuyorsun, yumuşacık ve mis kokulu oluyor ama çok zararlı diyorlar işte. panpa bu her makinede aynı göz olmayabilir. bende ikinci göz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi orta göze konuyor işte, annemin evdeki makinede 3 numara yazıyordu onda, en soldaki 1 en sağdaki 2 ydi . bizimkine gidip baktım şimdi hakikaten numara yazmıyormuş, resimler var sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sirke koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 cakil tasi atin makinenin icine, bole spa masaji gibi mancik muncik ediyo camasirlari. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Biraz yumuşatıcı iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 moriarty said: Liebe said: @akila makinenin 3 nolu gözüne ekliyorsun yumuşatıcıyı belli ölçüsü var işte azıcık koyuyorsun, yumuşacık ve mis kokulu oluyor ama çok zararlı diyorlar işte. panpa bu her makinede aynı göz olmayabilir. bende ikinci göz mesela. http://www.kadinbakisi.com/wp-content/uploads/2013/03/yumusatici-gozu-hangisi.jpg tam tersi söylemişim, en sol 2. göz en sağ 1. göz ( yıkama önceliğine göre bu numaral galiba) 3. yani orta göz de yumuşatıcı içinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben numaralandırıldıgını bilmiyodum sdf. ikinci göz derken ortadaki gözü kastettim işte ahhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Llama said: Esh said: ayrı eve çıkıp anne düşüncelerinden kurtulabilirsin abi. annem yıkamıyor benim şeyleri sadece karışıyor koyma koyma diye.. bizim evde herkes kendi işini kendi görüyor oha ne kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 çamaşır yıkamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bingo soft hipnoz. tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 camasir makinamın ucuncu gozunu acmak istiyorum noyan yardım et plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 welkom to paticiklerklubü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar