bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ne oluyor? facebook verification için istiyor marka sayfasına. hayır şirketin adı farklı zaten. şirketle ilgili bir döküman göndersek bir bağlantı kuramayacaklar. nasıl yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Şirketle marka adları farklı sanırım? Şirket sözleşmesi / ticaret sicil gazetesiyle marka tescilini gönderin. Marka tesciliniz vardır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 gazete çıkan grubun altındaki şirketin adı ya, marka ile bir bağlantısı yok işte ondan dedim. marka adıyla kayıt yaptırdılar diye biliyorum ama onunda bir dokümanı yok lan. kimdedir acaba o doküman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bide marka tescil dökümanları türkçe fb türkçe döküman kabul ediyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Şirket kuruluş sözleşmesi İngilizceyi kasaptan mı öğrendiniz bilae Bingildak incorporated -< incorporation -< corp por < an ex por Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 şirket kuruluş sözleşmesinin üzerinde yazanla marka arasında nasıl bağlantı kuracak fb, onu anlamadım. marka tescil iş görür diye düşündüm ama du bakalım, marka tescil ile ilerlemeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar