Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da yeni gelişen semtler

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Anhora said:

Başakşehir'de fiyatlar baya düşükmüş. Ağaoğlu sitesi gibi sitelerde 2+1 daireler 75K'dan başlıyor 100K'ya çok iyi daireler gördüm.

Ama Başakşehir ta bağcıların bile arkasında. Ne denize yakın ne merkeze.

hayır!!!kesinlikle yanlış bilgi.
Ağaoğlu'nda fiyatlar (o dediğin 2+1ler)400-450 bin liradan satılıyor.onlar da kalanlar.
aman diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

sekerim sen o ilani iyi okudun mu ?

DAİRE A2 / BLOK 15.KAT 3+1 164 M2 DUBLEKS
PEŞİNAT FİYATI : 110.000 TL DAİRE SAHİBİNE ÖDENECEK..
KALAN 3.360 TL * 116 AY SABİT ÖDEMELİ..
12 AY SONRA 43.000 TL 24 AY SONRA 43.000 TL
ARA ÖDEMESİ BULUNMAKTADIR..
DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYINIZ..

475 750 daha odemesi var 110 un disinda..
Sosyal ağlarda paylaş

116 ay 3360tl 12 ay sonra 43 bin 24 ay sonra 43 bin e bide 110.000 cash vericen kiraya versen 1500-2000 arası olsa gene kurtarmaz verdiğim fiyatlarda top fiyat

He bu arada bu evde Ispartakule de öyle başakşehir bahçeşehir dediğine bakma bahçeşehir başakşehire bağlanınca böyle oldu burda oturması için insanın arabası olması şart
Sosyal ağlarda paylaş

eğer elinde para varsa aylık da düzenli bir gelirin varsa yeni yapılan tokilere gir kurayla falan hem aylık ödersin hemde elindeki parayı ya başka bişeye yatırırsın yada peşinat gibi falan yaparsın

Fiyatları anlaman için söyliim ATAKENT de senin aradığın gibi olan daireler yani site içinde yeni 1+1 ler 240.000-260.000 arası ama her sene pahalılaşıyo kira getiriside max 1000-1400
Sosyal ağlarda paylaş

bak Valvyn doğru diyor.
Başakşehir ve çevresinde TOKİ kura ile ev sattı geçen sene birkaç kez. Takip et TOKİ'nin sitesinden,yeniden olursa böyle bir satış git yazıl(biz yazıldık geçen sene ama çıkmadı ne yazık ki). Eğer çıkarsa çok uygun taksitlerle,çok uygun fiyatlarla yatırımlık ev sahibi olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

bu arada soyle bir baktim da 600 e istanbulda ev diye..

kufrediyorum...

galataport 1+1 75 mt2

Abi burda para eden yer ev değil evin olduğu yer kentsel dönüşüm ayağana milletin arsasındaki evi kat karşılığı alıp yenisini yapıyolar eski yerlerde olduğu için genelde arsalar hep daracık ve en fazla 2+1 ev yapabiliyor o yüzden bu fiyatlara bu evler böyle eve baksan zaten bi boka benzetemessin önemli olan yeri yoksa 600.000 e İstanbul da villa da bulurm ben sana
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

esas bulabilirsen 1 daire alacagin para ile arazi al 300 400 e..10 sene beklemezsin..

Babam bu kafayla 1993'te Şarköy'de arsa aldı. Denize 30m falandı, sitelerin geliştiği tarafta, yola hizalı. Önce o aradaki 30m'lik mesafeye arıtma tesisi kuruldu; sonra arıtma tesisi var diye sahilin ters yanına doğru büyümeye başladı Şarköy. Sonra 1999'da deprem oldu...

Arsayı almak için 90 model Skoda Favorite arabamızı sattıydık, bu sene arsayı satıp dizel Jetta aldık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...