reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 illaki yapcak bisi cikar ya, ne bilim hic olmadi calistir bi profiler arka planda programin memory printini falan alsin, loglara falan bakip performans tuning falan yapabilirsin yani. zaten bi laf var ya, release isini developer lara biraksalar bi program asla publish olmaz, developer illaki en mukemmel hale getirene kadar programin sagini solunu cekistirir diye o hesap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben hala saatlik 300 poundtayim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 saatlik degil gunluk. saatlik 38 filan, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ne saati lan az mantikli olun dfsdfsd aci gercek adamin taktigi saat 300 avroymus peh peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 reyou said: illaki yapcak bisi cikar ya, ne bilim hic olmadi calistir bi profiler arka planda programin memory printini falan alsin, loglara falan bakip performans tuning falan yapabilirsin yani. zaten bi laf var ya, release isini developer lara biraksalar bi program asla publish olmaz, developer illaki en mukemmel hale getirene kadar programin sagini solunu cekistirir diye o hesap :) Projeye bakar o. Bi de yetenekli adamim arkadasim, bi kere yaziyorum, tik demeden calisiyo. Ne gerek var profiling'e falan? sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 aquila said: saatlik degil gunluk. saatlik 28 filan, normal. Gunluk deyince 1 gun = 10-11 saat degil lan. 7.5 saat mesai = 1 gun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 tamam, ben de 8 saatten hesapladim zaten? oo 38 yazicama 28 yazmisim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Yanlis hesapladin o zaman. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 guzel fiyat darisi benim basima :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 calis senin de olur senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senko said: guzel fiyat darisi benim basima :) Gel diyorum gelmiyosun duduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Ya bu arada oyle hayal satmis gibi olmayayim ama Londra'da calisacak IT'ci icin oyle cok aman aman bi para degil £300/gun. Kotu degil ama oyle vaay cok super denilecek gibi de degil. Diger yandan Java/C++ developer'lar icin 600/gun'e kadar yolu var rahat rahat. Bu arada pound kazanip pound harciyosunuz + vergi oduyosunuz derken baya bi kirpiliyo aldiginiz para. Gunde 300 alsam 3 aya ev taksidine girerim diye Turk kafasi hesaplar yapmayin yani hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 di said: senko said: guzel fiyat darisi benim basima :) Gel diyorum gelmiyosun duduk. gelcem abi ingilizcemi duzelteyim biraz, bu ingilizce ile hic guvenemiom kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 aquila said: calis senin de olur senko. calisiom zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sen calisiyosun, 16 milyari baskalari aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 adamlar hangi ara biriktirmis o parayi anlamadim zaten bak bugun sirketin fotosunu cekicektim son kez alcatel - lucent yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 benim kuzen de alcatelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Son bir kez üstünden geçeyim diye içini rahatlatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 davasi olmaz gecti bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bu senko tam bir mal. ps: çok içimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 di said: senko said: guzel fiyat darisi benim basima :) Gel diyorum gelmiyosun duduk. bana de geleyim, ama yol yemek sigorta alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 İnsan Kaynaklarından Carol hanıma yürü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 senko said: di said: senko said: guzel fiyat darisi benim basima :) Gel diyorum gelmiyosun duduk. gelcem abi ingilizcemi duzelteyim biraz, bu ingilizce ile hic guvenemiom kendime ingilizce türkiyede toparlanmıyo boşuna öteleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 giderken bir seviyeye kadar bilmek gerekiyor ama bayağı kötü benim seviye. tabiri caizse yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 olur olur sen neleri basarmis insansin..caliskansin ozguvenin fazla..istersen cabucak yaparsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar