Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Varan bir :) 2.3 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Ne iptali, ikinci sezon için anlaşma yapıldı. Kötü diyemem de ortalamanın üstüne çıkamayan bir dizi. Killjoys'un ilk iki bölümünü seyretmiştim, sanki o daha iyi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 2 numaranın kase için izlenir dizide başka bi nane yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 killjoys bariz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 arkadaş çok övdü de izlemeye başladım. 1-2 sarmadı, 3ün sonunda biraz bi hareketlendi sonra bir kaç kere daha güzelleşir gibi oldu ama grafiği yükseltemeden bitti sezon. İkinci sezondaki maçlara bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 guzel twist yapti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 killjoys da bu da anca B- tier ama uzay ve scifi falan olunca nefes alsin yeter sebebinden dolayi izleniyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 uzay scifi dizisinin iyisi cok az geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 1. sezondan sonra 2 ye basladim ama ilk 30 dakikadan sonra hic izleyesim gelmedi diziyi. bi ozet gecsen ne oldu. :) izlemek istemiyorum ama ne oldu acaba diyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 abi cok sey oluyor iste. ama genel olarak cok da bisi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Sakin diziyi eski stargate atlantis kadrosunu cameo yapmak icin cekmisler. Zaten efektler filan pre-2000 tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 seviyorum hacit ben bununla killjoys u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Cheesy filan ama benim de hosuma gidiyor. En favori karakterim android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 SyFy diziyi iptal etmis. Yapimci 4. sezon icin alternatif kanal ariyormus. Bir ihtimal 4. sezon Stargate Command ten yayinlanabilir diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar