sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 turistlere fena geçiriyor bi sürüsü. oteller neyse iyi müdahale ediyorlardı bu olaya. hava alanından otele 30 lira ise, dolaştıra dolaştıra 60 lira taksimetre ile geliyor taksi. oteldeki vale kapıyı açıyo, turiste soruyor nerden geliyorsunuz diye. oradan en fazla 30-40 yazar diyor, taksiye daha fazla ödetmiyor. 2-3 kere gördüm bunu olurken. 6-7 sene falan oldu ama. hala yapıyorlar mıdır böyle bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tabi ki yapiyorlar. turiste gecirmek tum dunyada en cok sevilen hobilerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oteller hala yapıyor mu anlamında dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 onu bilemem. burda taksiyle pazarlik yapiliyor binerken. saclar falan uzunken taksicilerin yarisi bakiyodu aha turist diyip ortalama fiyatin 4-5 katiyla basliyordu pazarliga. sktr diyip baska taksiye gidiyodum. bir kere bir tanesi saf gorup, parada anlasmamiza ragmen gidecegim yere gelince 2 katini istemisti. benzin ibresini gosteriyo bak cok harcadim, bu kadar vereceksin falan diyo. vermiyosan polise gidicem diye de korkutmaya calismisti. hemen yakinda elcilik vardi, gel dedim gidelim hemen. ordaki polisin yaninda ana avrat sovmustum adama. ben en iyisi seni bi s.tirteyim diyip telefon acinca da tirsip gitmisti. kim kimi korkutursa cumhuriyeti. turkiye olsaydi orda bi de sopa yerdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Vaktiyle Kuddusi nin benzeri bir olay gelmisti benim basima havalimani taksisiyle. Gerci tartismaya girmedim. Ama bir daha havalimani taksisi kullanmadim, ana yoldan, siraya girmeyip, yavas yavas gecenlerden ceviriyorum bir tane, ne sikayet ne bisi. Beklesinler saatlerce. Taksicilik biraz kismet isi, bazi gunler iyi kazanirsin, bazen kotu. Bir zamanlar babaannemi disciye goturuyordum, taksiyle 3-4tl tutan bir mesafeydi. Taksici hic sikayet etmedi. Sansina bizi biraktigi gibi karsiya gecen musteri aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 buyuksehirlerde bulasmayacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 kişiseldeki rahatama başlığını okuyunca aklıma geldi sfdfds 2-3 gün önce 153 aradı, şikayet ettiğim taksi ruhsatsız çıkmış bu konuda durağa yönelik işlem yapılmış şikayetim konusunda da durak uyarılmış. öyle bi hafif sevindim ben de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 O değilde plakaları buraya yazıp topluca şikayet etsek ne üzülür o taksiciler aslkfjaslkfas Bence böyle bişi yapmalıyız harbiden hakaden taksicilere!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tüm taksiciler benle konuşmaya çalışıyor ben de bunu hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bana da abi bu avea neden çekmiyo yaeee diyorlar, bide abi bilgisayar alıcaz ne yapalım diyorlar, demeki ki en başta sölemicen mesleği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar