Editor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 https://www.periscope.tv Çoğumuzun çoktan öğrendiği, Türkler arasında ve türk kızları arasında :) yeni Favori app Çok fena şeyler oluo bazen. bence periscope etkinliklerimizi buradan düzenleyelim Ben düzgün bi periscope win app yapmaya çalışıyorum python bilen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bu tam olarak nedir, uzun süredir duyuyorum tam anlayamadım. biri açıklarsa sevinirim. birde android için app link verirseniz tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 millet canlı yayın yapıyor sende izliyorsun telefondan telefona anladığım kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 iPhone'dan iPhone'a daha çok. (Oh! Görüş belirttim. Acaba yine mi cahillik yapıyorum. ssdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 cok komik lan bu ahaha baktim world den yayin yapanlarin ilk 3 tanesi falan iste zengin malikhane sahipleri evlerini, gun batimini, manhattandaki apartmanlari falan cekiyor alttaki 10< takipcilerinin alayi turk, cogu ogrenci evi zaten, 1-2 tanesine girdim yazdim bisiler, seviniyo elemanlar sdfsfd ilk defa cem yilmaz kullaninca gordum bende, halbuki buna benzer uygulamalar vardi, twitter cikarincami hype oldu lan simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Var mı takip ettiğiniz faydalı birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 meerkat ile farkı ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 aynısı. bunu yapan twitter sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 abi çok türk var ya :) ahhaah şaşırtıcı derecede... Dün 3 kız buldum grup yayın yapıyorlar kızlar donla oturuo bildiğin evet evde victoria secret pink hatta :D Elemanların telefonlarını alip konuştular filan canlı yayında sonra canlı yayından adres verip elemanları çağırdılar eve... Sonra canlı yayında elemanlar geldi 3 kişi :D geceye doğru paso içtiler... 2 den sonra ses kesildi tabi noldu tahmin edebiliriz :) Biride benim başım bağlı şuleye ariyoruz erkek diyip duruodu ... e eve 3 erkek aldınız 3 e 3 salkşfaslşfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Noluyo lan, bu nası bir uygulama, nası bi servis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 biz de peniscope yapalım. mobile adult webcam chat ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ahmedinejad said: aynısı. bunu yapan twitter sadece. yapan twitter değil. twitter daha aktif olmadan satın aldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 twitter girişi istiyo. arkadaşa bakıp çıkacaktım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 moriarty said: biz de peniscope yapalım. mobile adult webcam chat ;) Varim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ersin düzen yayın yapıyor şu an lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ersin düzen kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 spor spikeriymis abi..cok capkinmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Hangi partiye oy vericeksiniz sorusuna AKP dediği an çıktım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Adam TRT spikeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 meerkat te bu da androide yapmamis sdf. iphonea geri donmek lazim heralde androide gectigimden beri hep bu tarz iphoneda var ama size 55 milyoaer yil sonra cikarcaz vakalariyla karsilasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 peynirci baba outlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Biz kız vardı bu sabaha karşı açıp açıp gösterdi takip etmeyi unuttum hatırlayamiyorum username i ya pehh oda ataşehirdeydi... Göbek ataşehir galiba bu işlerin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 17 sinden sonra ilk defa açtım.Demet Akalın doğum günü yayını yapıyor.Çok kısa zamanda bir sürü ünlü bu programı kullanacak.Yeni trend de bu anasını satim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 chris sacca dinliyorum ben arada, guzel anlatiyo. benzer kullanicilar bulabilme olayi yok ama galiba, anca twittera gidicem ordan eklicem de, sonra periscopedan bakicam var mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 co-founderi konusuyo simdi de, turkiyeden cok fazla kullanici olduguna sasirmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar