BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 e git bi konuş o zaman, kaç kişi olacaksınız? 25-30 kii oalcaksanız benim evi de ayarlayabilirim kelle başı 100 kaat dansöz var limitsiz içki ve çerez gece 12 de geri sayım, yenı yıla giriş, istiklal marşı ve kapanış pakete dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sıkılhan in omur dayisi geldi aklima birden ole yazinca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 filmlerde goruyosunuz lise mezuniyeti, universite mezuniyeti. en nerd tipler bile bir sekilde dengini bulup geceyi mutlu bitiriyolar. sonra turkiyede mezuniyette de aynisi olacak sanip heyecanlaniyosunuz. hic bosuna para bayilmayin mezuniyete. kisi basi 200 verip mezuniyet gecesinde can sikintisindan alkole abanacaginiza, ayni parayi verip rus mus cagirin bi eve. 10 tane rus doldursaniz unutamayacaginiz bi gece olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 200'e rus geliyosa bana 10 tane yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 tr piyasasini bilmiyorum hic. kac paraysa iste, kisi sayisini artirip parasini aldiktan sonra iptal edersin. zaten mezuniyet gelmis. bi daha gorusmiyceksin %90iyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 İSTANBULUN KALBİNDE BİR MEZUNİYET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 BabacumMostors said: e git bi konuş o zaman, kaç kişi olacaksınız? 25-30 kii oalcaksanız benim evi de ayarlayabilirim kelle başı 100 kaat dansöz var limitsiz içki ve çerez gece 12 de geri sayım, yenı yıla giriş, istiklal marşı ve kapanış pakete dahil aperatifler dogmeattan gelir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Marty said: tr piyasasini bilmiyorum hic. kac paraysa iste, kisi sayisini artirip parasini aldiktan sonra iptal edersin. zaten mezuniyet gelmis. bi daha gorusmiyceksin %90iyla. efsane olur 60 sene sonra bile anlatilir o mezuniyet.. russian institute stayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Goering said: 200'e rus geliyosa bana 10 tane yolla € ise 2 saatlik max... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 2 saatte en az 10 ergen sebeplenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 rusu boşver suriyeli çağırın daha hesaplı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 isin bitince de cope atarsin. dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Var mi oyle rusu 1 saat cagir ve otomatige baglayip 10 kisi is bitir. Acemi oldugunuzu bu kadar belli etmeyin. Kiralik araba mi dolusun dolusabildiginiz kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 benim kafamdaki 5 ergene 10 arabaydi, 1 arabaya 5 ergen degil. az vizyon sahibi olun, biraz genis dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Oyleyse tamam. Ogrenci deyince genis dusunemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yet another topic derailed to RUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bunlar zengin ogrenci..bilzerian stayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar