Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son yillarin en iyi filmleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LOtr serisi,colleteral fena değildi bu senekilerden ,the ring konusu ilginçti,Riddick i bayağı beğendim

Tabi ki Kill Bill!i de unutmamak lazım

[Bu mesaj Agmahan tarafından 17 Ocak 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Duvara Karşı (Özellikle Birol Güven'in oyunculuğu)
21 gram (Kurgu + Benicio Del Toro'nun oyunculuğu)

Old Boy (Senaryo + Yönetmen)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
ewet duvara karsi fena diil...[signature][hline]-Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
-Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.
Mesaj tarihi:
er ryan ın benim gonlumde ayrı bi yeri vardır gerçekten.hergün izliyebilirim bi ww2 meraklısı ve hastası olarak.
onun harici lotr,troy,fight club ve daha bisürü film say say bitmez[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
kod ad1 da gzl di bak simdi hatirladimm...[signature][hline]-Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
-Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.
Mesaj tarihi:
biraz eski ama cesur yurek (Braveheart) ve Kasımda ask baskadir.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
The Saw,Matrix,Troy,Fight Club,Kasımda aşk başkadır,G.O.R.A :-p,Lotr,Secret Window,[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
matrix, fight club, kasımda aşk başkadır, riddick, 6.his[signature][hline]PRaXToR
Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı
National Point: 101 Manner 465
Mesaj tarihi:
hmm. bi düşünelim. "Ring" var bi kere listemde. çoğumuz es geömiş olabilir belki ama ben "I-Robot" u çok beğenmiştim. hoş filmdi. aah ismi aklıma gelmiyor , hani insanların duygularının ilaçla yok edildiği bir film vardı. çok iyiydi bana kalırsa. (ismini p.m atarsanız sevinirim. dvd sini alıcam :D ) "Buz devri" çoook komikti. ve yine animasyon olarak "Shrek I-II" yüz kaslarımı gerdirmeyi başardılar."İşaretler"... uzaylı konusunu farlı bi yönden ele almıştı. en azından süper silahlar , lazer kalkanları falan olmayan uzaylılar görmek insanın için rahatlatıyor...

daha çok var tabiide. bunlar ilk aklaıma gelenler.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Mesaj tarihi:
bence de son yılların en iyi filmlerinden biri g.o.r.a..ama bence hayalet gemi de güzeldi...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
Biraz eskiler ama Braveheart ve The Patriot favorilerimdir. İkisindede Mel Gibson oynuyor.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mesaj tarihi:
american pie wedding
american pie 2
american pie[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
  • Yeni Oluştur...