c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 *!S0zce son yilaarin en ii filmi hangisi bence g.o.r.a. CEm yilmaz acaip bi film yapti arklar.. Gerçi daha bircok gzl film war ama en basta bu geliyo bence..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tarantino hayranı olarak bence Kill Bill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ewet o film de fena diildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 LOtr serisi,colleteral fena değildi bu senekilerden ,the ring konusu ilginçti,Riddick i bayağı beğendim Tabi ki Kill Bill!i de unutmamak lazım [Bu mesaj Agmahan tarafından 17 Ocak 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 YA RINGIN AYNISINI YAPTILAR GENE GRUDGE.. NERDEYSE AYNISI YANI... BALDE TRINITY DE FENA DIIL IZLEYEN WARSA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Duvara Karşı (Özellikle Birol Güven'in oyunculuğu) 21 gram (Kurgu + Benicio Del Toro'nun oyunculuğu) Old Boy (Senaryo + Yönetmen)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ewet duvara karsi fena diil...[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 LOTR, Last Samurai, Fight Club[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 er ryan ın benim gonlumde ayrı bi yeri vardır gerçekten.hergün izliyebilirim bi ww2 meraklısı ve hastası olarak. onun harici lotr,troy,fight club ve daha bisürü film say say bitmez[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kod ad1 da gzl di bak simdi hatirladimm...[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Matrix ve LoD serisinin son fılmlerı,Cold Mountain,Rıddıck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 LoTR , The Ring , Pirates of the Caribbean ( tarzında tek ) daha güzelini gormedim.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 The Ring Saw Fight Club[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 biraz eski ama cesur yurek (Braveheart) ve Kasımda ask baskadir.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: crocodile, 18 Ocak 2005 08:58 tarihinde demiş ki: biraz eski ama cesur yurek (Braveheart) ve Kasımda ask baskadir. Bunlara ek olarak Matrix,Lotr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 The Saw,Matrix,Troy,Fight Club,Kasımda aşk başkadır,G.O.R.A :-p,Lotr,Secret Window,[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 matrix, fight club, kasımda aşk başkadır, riddick, 6.his[signature][hline]PRaXToR Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı National Point: 101 Manner 465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hmm. bi düşünelim. "Ring" var bi kere listemde. çoğumuz es geömiş olabilir belki ama ben "I-Robot" u çok beğenmiştim. hoş filmdi. aah ismi aklıma gelmiyor , hani insanların duygularının ilaçla yok edildiği bir film vardı. çok iyiydi bana kalırsa. (ismini p.m atarsanız sevinirim. dvd sini alıcam :D ) "Buz devri" çoook komikti. ve yine animasyon olarak "Shrek I-II" yüz kaslarımı gerdirmeyi başardılar."İşaretler"... uzaylı konusunu farlı bi yönden ele almıştı. en azından süper silahlar , lazer kalkanları falan olmayan uzaylılar görmek insanın için rahatlatıyor... daha çok var tabiide. bunlar ilk aklaıma gelenler.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çok yeni olmasa da tabii ki Natural Born Killers[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çok eski sayilir ama bence the mask da war unutmayalim ya da hayvan dedektifi ace venturaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bence de son yılların en iyi filmlerinden biri g.o.r.a..ama bence hayalet gemi de güzeldi...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Biraz eskiler ama Braveheart ve The Patriot favorilerimdir. İkisindede Mel Gibson oynuyor.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 lotr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 american pie wedding american pie 2 american pie[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 KiLL BiLL vol.1[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar