inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Toplamda sanırım 8 saat kadar bir kayıt aldım elimde fazla olduğu için satmak istiyorum. Aksesuarları saymam gerekirse, Waterhousing lens cover & Regular lens cover Head Mount Floaty Backdoor Wireless remote Fazladan battery Yedek pil kapağı ve yan kapağı İki adet kese çanta Spesifik ismini bilmediğimde kasklık kıvrımlı mount. Fiyat:900TL Görsel:http://imgur.com/vnb4do6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 fiyat tuzlu olduğu için ilgilenilmiyor olabilme ihtimalini değerlendir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Fiyat belki çok kelepir değil ama tuzlu da değil aslında, normal gayet. Sonuçta Black 4 şu anda Amerika'dan getirtsen bile 1500 TL'ye dayandı, TR'den alayım desen 2000-2200 olmuştur kesin. Yedek pil vs. ile neredeyse sıfır Black 3 için adil duruyor. Edit: Dolar uçtukça zamlamamışlar ilginç şekilde, D&R ve Hepsiburada'da hala 1600 TL, neredeyse Amerika fiyatıyla aynı. O yüzden Black3 belki 800 TL falan olabilirmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 2. el urun ve eski jenerasyon. bi de konu action cam. Kullanim alani hasar riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Euro üzerinden getirdikleri için aksesuarları halen pahalı her ne kadar Hero 3 olsa da. Oraya yazdığım gibi 8 saat kullandım kullanmadım o da denizde. Yani ne bir yere düştü çarptı ne de çizik aldı. Aksesuarlar olmasa zaten 700 civarına bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Hadi 800'e indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Selam, 3+ sanıp bilenmiştim ki ÜÇ'müş... tatil öncesi bir tane almak gerek : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 paramecium said: Selam, 3+ sanıp bilenmiştim ki ÜÇ'müş... tatil öncesi bir tane almak gerek : Saygılar. Selam, Bu fiyata bu aksesuarlarla 3+ bulamazsınız. (Çünkü aralarında ufak bir boyut farkı var.) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Genel anlamda bu gopro neden bu kadar ünlü oldu ya. milletin ne çok yaptığı şeyleri kameraya çekmeye ihtiyacı varmış kimi görsem kaskına oraya buraya takmış geziyo goproyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 inyormaynd said: Toplamda sanırım 8 saat kadar bir kayıt aldım elimde fazla olduğu için satmak istiyorum. Aksesuarları saymam gerekirse, Waterhousing lens cover & Regular lens cover Head Mount Floaty Backdoor Wireless remote Fazladan battery Yedek pil kapağı ve yan kapağı İki adet kese çanta Spesifik ismini bilmediğimde kasklık kıvrımlı mount. Fiyat:900TL Görsel:http://imgur.com/vnb4do6 Hala geçerli mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar