Mix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ha bu arada mıknatıslı küpeler taş şeklinde oluyor halka şeklinde yok bildigim kadarıyla[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: -Mix-, 16 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki: ha bu arada mıknatıslı küpeler taş şeklinde oluyor halka şeklinde yok bildigim kadarıyla halkalarda sıkıştırma oluyor :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tak,küpe iyidir aman deliği karıştırmada sen adam sorar sana :P[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 16 Ocak 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 mıknatıslı küpe yaramaz[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bilmiyorum mıknatıslı küpe taktırmak esas bi özentilik gibi geliyor bana ne biliyim öyle takıcaksam gidip deldiririm nedir ki :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Benim 3 senedir delik memnunum valla. Halka takma bence hoş durmuyor ama senin fikrin tabi...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Benim sol kulagimda iki tane kupe var.. bence erkeklerde ho$ duruyo kupe, tavsiye ederim. ama dikkat et ilk deldirdikten sonra kulagin iltihap kapmasin (kupeyi devamli cikarip takma, ilk 2-3 gun suya degdirmemeye ozen goster vs.) ve ilk kupeyi cikartmak istediginde tabancanin kulagina taktigi kupe cok zor cikar ve kanatabilir dikkatli olmalisin.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ilk deldirirkende kulağı,çok pis bi acı verio[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben ne uyu$turttum, ne bi$i.. hicde aci vermedi, sinek isirigi gibi bir aci veriyo cok kucuk, sonrasinda 1-2 saat boyunca kulaginda sicaklik oluyo, kisacasi yaniyo.. ba$ka hic bir acisi yok..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende solda 3 tane sagda 2 tane sag kıkırdagta 1 tane var eıeuheu gayet rocks..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 metalciler sux :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 maltepe tabi keserler eheheueh[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eheh dun gununu goreceksin filmini izleyen varmı? Trt 1 de 22.30 gibi başladı. Filmde Mel Gibson eve gelen kupeli ve piercingli bir tipi konusturmak için elemanın burnundaki piercingi cekip bi kopartıyor hehey :) burdaki herkesin görmesi gerekir :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 çok mu eğlenceli bişey ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tabiki eylenceli değil ama kupe bir yere kadar insanların piercing taktırmasına anlam veremiyorum ve veremiyeceimde. Hele birde artistlik taslayanları yokmu şuramı deldirdim buramı deldirdim diye o iyice fıtık ediyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ABI BENCE DELDIRME DELDIRINCE ELINE NE GECICEK YAA OZENTILIKTEN BASKA BISI DIIL MERAK ETME.. GENEDE COK ISTIYOSAN DELDIR NE DIIM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 özentilik? türkiyedeki hemen hemen bütün kadinlar küpe takiyor yani bu erkekler kadinlara mi özeniyor diyorsun? eger öleyse küpeli erkek = ipne zihniyetine sahip hüper delikanlı genclerimizden birisin sanirim. e bir küpeyle delikanli oluyorsan? bosver olma bea... anlamiyorum yani küpe takmakta ne varki...[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 vanille katılıorum sana.Bence küpe çoğu kişide çok tatlı duruo.Eğer delikanlılık küpe takmamakla oluosa hiç olmasın daha ii[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehe millette metrosexüellik komplexi baslamis :-)[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ewet ya kadinlara mi ozeniyoz yanii.... alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ne alakası war kupenın karıla ozeninilmesıne bene gayet normal bısı zati sizin gibi at gozlugu takmıs kısıler yuzunden bole oluo o zaman bazı kadınlar da bıze ozenıo bazı bayan lar da boxer gıo ee buna ne demeli[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Eh ben ilk taktıgım zaman, annem görünce suratıma tükürmüştü. Bir tanıdık da kafasına tava yemiş. lol[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya utanilacak bidi diil aslindaa...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Deldir... benim 4.5 yıldır delik ve şu ana kadar bir kişi lise zamanında "huaa hibneler kulak deldirir" diye laf etti ve onunda suratını orada dağıttım... Tabi eğitim seviyesi yerlerde olan ilçelerden geçiyorsan veya yaşıyorsan bir kere düşün diyebilirim(ki şimdiye kadar başıma gelmedi sadece teoridir)...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 3 senedir falan kulağım delik,bence bi aksesuar olarak gayet iyi yakışıyor. Şuanda teyzemin hediyesi gerçek pırlanta küpe takıyorum,usher'ın küpesi halt etmiş yanımda :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar