Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web sitesi yaptırmak için düzgün firma

eldar

Öne çıkan mesajlar

Valla kimse kusura bakmasin ama freelance web developer'lar dunyanin en aglak, en is bitiremez insanlari.

Surekli degisen ve is yapmayan freelancer'lar yuzunden tas catlasa 2 aylik isi 18 ayda teslim ettigimizi biliyorum. Ki simdi dusununce iyi yine teslim etmisiz. Musteri nabiyonuz lan manyak misiniz dememis. =)

Haliyle ajans iyidir. Pahalidir ama mutahap bulursunuz en azindan.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen di'nin dediği gibi, kapısını çalıp masasına oturamadığınız adamlara iş vermeyin. bir terslik çıktı mı freelancer'ı bir daha bulamazsınız. ajansta sorun oldu mu en kötü ofisi basarsanız. ben antalya'dan istanbulda ajansa adam göndertmiştim dasdasdas. gençler baya hızlanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

freelancer iş yapmaz vs kadar iş veren de ödeme yapmıyor iş bitince telefonlara çıkmıyor kayıp vs 2 türlü de bakmak lazım, iki ucu boklu değnek en iyisi ajansta 3k maaşla köle olmak, müşterilerin de kendilerini ajanslara silktirmeleri

Abi geciniz.

Ozellikle Turkiye'de freelancing kavrami "normal isimde calisayim ama aksam da baskasina is yapayim, daha cok para alayim"dan ibaret.

Hal boyle olunca kendini yonetemeyen adamdan bir sitenin herseyini, o adamin aksam eve pestili cikmis halde gittikten sonra yapmasini beklemis oluyosun. Dogal olarak olmuyo. Yapamiyolar.

Maas odeme kismina gelince, Turkiye'de is emek degersiz orasi kesin ama maasi odeyince de bisey degismiyo.

Is yapmama olayi ajansta calisan adam icin de gecerli bu arada. Onu da ajansta calistirip 1,5 sene bosuna besledigim adamlardan biliyorum.. Insiyatif al, isini ve kendini yonet dedigin anda siciyolar. Haliyle kole gibi calisiyolar, o da yetmiyo baslarin bi coban alip koymak gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

WaNTeD said:

freelancer iş yapmaz vs kadar iş veren de ödeme yapmıyor iş bitince telefonlara çıkmıyor kayıp vs 2 türlü de bakmak lazım, iki ucu boklu değnek en iyisi ajansta 3k maaşla köle olmak, müşterilerin de kendilerini ajanslara silktirmeleri

Abi geciniz.

Ozellikle Turkiye'de freelancing kavrami "normal isimde calisayim ama aksam da baskasina is yapayim, daha cok para alayim"dan ibaret.

Hal boyle olunca kendini yonetemeyen adamdan bir sitenin herseyini, o adamin aksam eve pestili cikmis halde gittikten sonra yapmasini beklemis oluyosun. Dogal olarak olmuyo. Yapamiyolar.

Maas odeme kismina gelince, Turkiye'de is emek degersiz orasi kesin ama maasi odeyince de bisey degismiyo.

Is yapmama olayi ajansta calisan adam icin de gecerli bu arada. Onu da ajansta calistirip 1,5 sene bosuna besledigim adamlardan biliyorum.. Insiyatif al, isini ve kendini yonet dedigin anda siciyolar. Haliyle kole gibi calisiyolar, o da yetmiyo baslarin bi coban alip koymak gerekiyo.

abi freelance diyoruz sabah mesaiye giden adam anca html düzenler projeye giremez zaten zamanını yönetmeyi bilse de yönetecek zamanı olmuyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Satış olmayacak şekilde bir hızlı tüketim ürünleri markasına sade bir site yaptırmak için önerebileceğiniz firma var mı? En iyisi olsun diyemeyeceğim çünkü bütçe ona yetmez.
Ya da bu işlerin bütçesi ne kadar oluyor, kullanıcı arayüzü olacak şekilde yapılacak web sitesi.

öm gönderdimmm
Sosyal ağlarda paylaş

omrunde sirket kurmamis sirket masraflari nedir adam kafasi

uc gunde ajans kurarlar piyasanin icine eder batar giderler

bak sana soyle bir hesap yapayim

o tifillari 1.5 a bulamazsin soyliyim buldugun 1.5 lik tifil html kod bile yazamaz. neyse hadi buldun o vergisiyle yemegiyle 2.5 u bulur.

ustune 1 sene calisir 5 bin tazminatla askere gidiyorum ben diye cikar kalirsin :)

sonra ofis kurdun ya, ofis kendi kendini temizlemiyor mesela, o tifillara temizleyin lan ofisi dersen, olm biz grafikeriz kendi bokunu kendin temizle derler kalirsin:)

ha yok vazgectim 3 ortak acalim dedin dimi, ikinci gun lan bu diger ortak az calisiyor ben cok bana takiyorlar demeye baslarsin :)

aylik 50 bin gelir elde edemiyorsaniz ajans majans acmayin, ondanda para kazanamazsiniz

dana22 said:

abi ole 20 30 butce varsa kendi ajansini kendin kurarsin ya..2 tane tifil al 1.5 maas ver bilgisayar vs zaten hazirdir 1 oda 2 masa alti ustu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...