mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Xenus said: http://furkandemirtas.org/ bu arkadaşa yaptırın "ünüversite eğitimim:Gaziantep üniversitesi elektronik haberleşme bölümünden mezun oldum." waoow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 mega holdings bildigin titan saadet zinciri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Valla kimse kusura bakmasin ama freelance web developer'lar dunyanin en aglak, en is bitiremez insanlari. Surekli degisen ve is yapmayan freelancer'lar yuzunden tas catlasa 2 aylik isi 18 ayda teslim ettigimizi biliyorum. Ki simdi dusununce iyi yine teslim etmisiz. Musteri nabiyonuz lan manyak misiniz dememis. =) Haliyle ajans iyidir. Pahalidir ama mutahap bulursunuz en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 aynen di'nin dediği gibi, kapısını çalıp masasına oturamadığınız adamlara iş vermeyin. bir terslik çıktı mı freelancer'ı bir daha bulamazsınız. ajansta sorun oldu mu en kötü ofisi basarsanız. ben antalya'dan istanbulda ajansa adam göndertmiştim dasdasdas. gençler baya hızlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 butcenize bakar ajans/freelancer secimi. eger buyuk butceli bir is yaptirmiyorsaniz, freelancer'a muhtacsiniz. o zaman da adam ile karsilikli sozlesme falan yapin, ya da adami tehdit edebilecek kadar yakin taniyin falan ne ibliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 freelancer iş yapmaz vs kadar iş veren de ödeme yapmıyor iş bitince telefonlara çıkmıyor kayıp vs 2 türlü de bakmak lazım, iki ucu boklu değnek en iyisi ajansta 3k maaşla köle olmak, müşterilerin de kendilerini ajanslara silktirmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi ole 20 30 butce varsa kendi ajansini kendin kurarsin ya..2 tane tifil al 1.5 maas ver bilgisayar vs zaten hazirdir 1 oda 2 masa alti ustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senior yazılımcıyı 5k'dan aşağı çalıştıramazsın, diyelim ki çalıştırdın, onu kim kontrol edecek? yazılım işleri o bakımdan baya boktan. çok güvendiğin teknik bir adam olacak takımı emanet edeceğin. başı boş bıraktın mı yazılımcıyı başka diyarlara seyir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senyor zamanla olur..ole atla deve degildir zaten web sitesi ..hani kurumsal satis isine girmeyeceksen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 satış olmadıktan sonra büyük proje olmadıktan sonra 20-30k olmaz bütçesi, 2-3 bine kapatırsın. tasarım konusunda sky is the limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 aganin eli tutulmaz da bir web sitesine o kadar para gomecek kurumda zaten bilgisayar ile ilgili birim de vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ama tabi sebeplensin ya herkes..50 lik 100 luk projeler alsin teslim etsin gule gule harcasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bilgisayarla ilgili birim IT olur abi, IT'e web sitesi mi yaptıracaksın adasdasd. çoğu kurumsal şirket bu işleri ajanslara outsource ediyor proje bazlı. kendi içinde uğraşmak çok dertli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 WaNTeD said: freelancer iş yapmaz vs kadar iş veren de ödeme yapmıyor iş bitince telefonlara çıkmıyor kayıp vs 2 türlü de bakmak lazım, iki ucu boklu değnek en iyisi ajansta 3k maaşla köle olmak, müşterilerin de kendilerini ajanslara silktirmeleri Abi geciniz. Ozellikle Turkiye'de freelancing kavrami "normal isimde calisayim ama aksam da baskasina is yapayim, daha cok para alayim"dan ibaret. Hal boyle olunca kendini yonetemeyen adamdan bir sitenin herseyini, o adamin aksam eve pestili cikmis halde gittikten sonra yapmasini beklemis oluyosun. Dogal olarak olmuyo. Yapamiyolar. Maas odeme kismina gelince, Turkiye'de is emek degersiz orasi kesin ama maasi odeyince de bisey degismiyo. Is yapmama olayi ajansta calisan adam icin de gecerli bu arada. Onu da ajansta calistirip 1,5 sene bosuna besledigim adamlardan biliyorum.. Insiyatif al, isini ve kendini yonet dedigin anda siciyolar. Haliyle kole gibi calisiyolar, o da yetmiyo baslarin bi coban alip koymak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 iste kurum var kurum var..ben kurum oldum diyen anadolu kaplanlari web sitelerini formatci cocuklara yaptiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 biz şirketin web sitesini http://www.webolizma.com/ a yaptırmıştık. İşimizi gördüler fiyatı da 3-4K bişeydi. Ankara firması yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ajans zaten yazılımcının başına project manager koymuyorsa yazılımcı bg'lu direkt gg 10 ay sonra küçük sürprizler köşe başında bekliyor. kaç tane ajanstan farklı farklı hikayeler dinledim asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 di said: WaNTeD said: freelancer iş yapmaz vs kadar iş veren de ödeme yapmıyor iş bitince telefonlara çıkmıyor kayıp vs 2 türlü de bakmak lazım, iki ucu boklu değnek en iyisi ajansta 3k maaşla köle olmak, müşterilerin de kendilerini ajanslara silktirmeleri Abi geciniz. Ozellikle Turkiye'de freelancing kavrami "normal isimde calisayim ama aksam da baskasina is yapayim, daha cok para alayim"dan ibaret. Hal boyle olunca kendini yonetemeyen adamdan bir sitenin herseyini, o adamin aksam eve pestili cikmis halde gittikten sonra yapmasini beklemis oluyosun. Dogal olarak olmuyo. Yapamiyolar. Maas odeme kismina gelince, Turkiye'de is emek degersiz orasi kesin ama maasi odeyince de bisey degismiyo. Is yapmama olayi ajansta calisan adam icin de gecerli bu arada. Onu da ajansta calistirip 1,5 sene bosuna besledigim adamlardan biliyorum.. Insiyatif al, isini ve kendini yonet dedigin anda siciyolar. Haliyle kole gibi calisiyolar, o da yetmiyo baslarin bi coban alip koymak gerekiyo. abi freelance diyoruz sabah mesaiye giden adam anca html düzenler projeye giremez zaten zamanını yönetmeyi bilse de yönetecek zamanı olmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 heh kermit mesela ben html css leri gökalpe yaptırmıştım o zamanlar baya toydu ama yapıyordu zamanında yetişemeyecek olunca da haber veriyordu adam 4 ay sonra düzenleme gerekince de kaybolmadı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sektördeki adamların 5 taneden 1 tanesi gökalp gibi olsa patlamış proje hikayeleri çok daha az duyulurdu. sorumluluk sahibi olmayan, utanma arlanma yaşamayan, etik yoksunu insanlardan dolayı TR'de freelance işine güven yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 zaten r10 dan falan adam bulun yaptırın demez kimse referanslı en azından 2. en berbat 3. dereceden tanıdık olması lazım mesela senin döküman toplama işini verdiğim kişi yapamasa veya kaybolsa utanıp kendim yapardım ben sdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 eldar said: Satış olmayacak şekilde bir hızlı tüketim ürünleri markasına sade bir site yaptırmak için önerebileceğiniz firma var mı? En iyisi olsun diyemeyeceğim çünkü bütçe ona yetmez. Ya da bu işlerin bütçesi ne kadar oluyor, kullanıcı arayüzü olacak şekilde yapılacak web sitesi. öm gönderdimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 omrunde sirket kurmamis sirket masraflari nedir adam kafasi uc gunde ajans kurarlar piyasanin icine eder batar giderler bak sana soyle bir hesap yapayim o tifillari 1.5 a bulamazsin soyliyim buldugun 1.5 lik tifil html kod bile yazamaz. neyse hadi buldun o vergisiyle yemegiyle 2.5 u bulur. ustune 1 sene calisir 5 bin tazminatla askere gidiyorum ben diye cikar kalirsin :) sonra ofis kurdun ya, ofis kendi kendini temizlemiyor mesela, o tifillara temizleyin lan ofisi dersen, olm biz grafikeriz kendi bokunu kendin temizle derler kalirsin:) ha yok vazgectim 3 ortak acalim dedin dimi, ikinci gun lan bu diger ortak az calisiyor ben cok bana takiyorlar demeye baslarsin :) aylik 50 bin gelir elde edemiyorsaniz ajans majans acmayin, ondanda para kazanamazsiniz dana22 said: abi ole 20 30 butce varsa kendi ajansini kendin kurarsin ya..2 tane tifil al 1.5 maas ver bilgisayar vs zaten hazirdir 1 oda 2 masa alti ustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar